Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ברכות לשנה טובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שנה חדשה בפתח ועימה הרבה ברכות בשפע.

אנא הכניסו בשירשור זה ברכות מקוריות לחברים ובני משפחותיהם.

מצורפת בירכתי לכולם במצגת המצ"ב

** עקב בעיות טכנולוגיות מחולקת ל- 4 חלקים , נא להתקדם לפי הסדר

שנה טובה ומבורכת

משה שטיין

11שנה טובה.doc

12שנה טובה.doc

13שנה טובה.doc

14שנה טובה.doc

Morris- Motoring in a BIG way...economically

...Peugeot - Vous pourrez toujours compter sur votre voiture

..!"Si c'est une "203

פורסם

השירשור הזה נדחק מהר מדי ולכן אני מקפיצה אותו

בברכת אחווה ורעות, עם הרבה אור ובריאות, הרי לכם מתכון מצוין לשנה החדשה. קחו שנים-עשר חודשים בשלים; ודאו שהם נקיים לגמרי מזכרונות רעים, מרירות, שנאה וקנאה, נקו אותם לחלוטין מכל שארית של איבה. הכניסו כף אחת של מצב-רוח טוב, הרבה בירה או תירוש (או שוקו לעוללים) וקורטוב של כיף. פזרו מעט צחוק, הוסיפו כוס מלאה של חוש-הומור, פעם אחת ולו רק פעם הורידו את שריון האבירים אפסנו את השוטים והעקרבים, שכל ה "בני" (שלא יטעו וזהר) לא יעלו את הסעיף אחד לשני, וירון ואורן ישכילו להבין שהמועדון לא יכול לצבור תאוצה אם ישימו לו מקלות בגלגלים ומועדון הסוברו למיניו יתפוצץ אחד על השני, ו KOBYSO לא יכתוב בשגיאות בכוונה, ו BLUE JAY ונהגת שודים יככבו קצת יותר ויתגברו את האגף הנשי, ולא יאשימו אותנו בזיהום הסביבה, ושאנחנו פלצנים, כי כל מה שאנחנו מייחלים לו זה קצת שקט ושלווה , קצת עדנה, והרבה שפיות הלא כן???

שנה טובה ומתוקה לכולם

אירית

פורסם
חיל האויר כבר דואג לזה במקומנו... :roll:

שנה טובה!

גם לא מאושרת מעובדה זו , בלי לקחת צד אבל די!!! שבענו "תכלה שנה וקיללותיה"

אירית

פורסם

שנת נסיכים ונסיכות, ו-40WD בריח שושנים...שנת מציאות והרפתקאות... אהבה חופש וירידה במחירי הדלק...שהברגים יסתובבו, והמכס ישחרר, שלא יהיו דוחות, והכל יסתדר ...שנפתח דלת והיא תיהיה שם... ומשרד הרשוי יהיה לצידנו שהכל ילך חלק, שתמיד נוכל לצרף עוד לאוסף...שבני לא ימחק ואירית לא תיכעס...שלמפגש בשישי ניצטרך להוסיף גם את החניה השניה...בקיצור שנמשיך לחלום ונמשיך לעשות ולחיי הפורויקטים שבדרך...רן

C0F0524B7F.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כעצתה של אירית (שתהיה לי בריאה ומאושרת), אוסיף גם אני ברכת שנה טובה. שתהיה לכולנו שנה ללא ריבים והתנצחויות, שנת שיפוצים ואהבות, שירדו מחירי הדלק ושכל פעם שנחפש - נמצא בקלות את החלק. אז לכולנו בלי שום יוצא מן הכלל - שנת בריאות, אושר ושלא יעלו מחירי הדלק כלל :)

שנה טובה ומבורכת

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

שנה טובה, שנה של שיפוצים שיחזורים ,והצתרפות למועדון החמש (נשבר הז*&^ כל פעם שאני מתקשר לא עונים)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• אחראי פורום
פורסם

....ושאלפא לא תפתיע ותתפרק לי (אל תצחקו-עד עכשיו כמו סוס) , שחברה שלי לא

תפתיע ותתגלה כמכשפה עכשיו כשאנחנו עוברים לגור ביחד , שאני אפתיע את

עצמי ואלמד מתי מוציאים את היד מהתנור , ושהעולם כולו יפתיע...

...ואני אמצא עבודה במקצוע...

תהיו טובים, תהיו אתם.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שנה טובה לכל החברים , חברי מועדון החמש וחברי הפורום ,

שתהיה לנו שנת שיפוצים מוצלחה וקלה ,

ושמומנט חשיפה הטלויזיוני ימשיך לפחות אם לא יותר מכפי שהיה בשנה הזו

ושלא יהיהו בעיות באישורי משטרה לארועים המוניים ותצוגות ........

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

חברים

שתהיה השנה הבאה כולה בריאות והנאה.

שנצליח לשפץ ולשפר את כל התכניות שלנו , ושל המשפחה.

שנה טובה

:smile: ישי :razz:

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...