Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני -תת שלדה קדמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקובת שינויים לא נודעים בשלדת המיני המשתפצת (3 ס"מ בערך בבדיקת אלכסונים) אני מחפש תת שלדה קדמית למיני בכדי לסיים את השיפוץ הנוכחי.

כל החלקים הנלווים לא הכרחיים כמובן.

תודה על כל עזרה והכוונה

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם

אתמול ראיתי מיני לחלקים , בכפר קסם (ליד אורנית).

נכנסים לכפר פונים בכיכר שמאלה אחרי 150 מטר מצד שמאל עומדת המיני המפורקת ליד עסק לחלקי חילוף.

הבודי נראה לי שלם.

בהצלחה

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

נראה לי שאני מכיר את המיני המדוברת והבנאדם משוגע אי אפשר לדבר איתו... הוא רוצה לתלות את הבודי מעל המוסך שלו ולא משנה כמה אמרתי לו שאני אביא לו בודי אחר באיזה צבע שהוא רוצה הוא לא מוכן למכור...

אבל בהצלחה בניסיון :)

פורסם

נדמה לי שאתה מתכוון למיני שהיתה בעבר על קונטיינר בהמשך אותו רחוב.

בכל מקרה לשאול לא עולה כסף.

משוגע זה יחסי

המשתמש נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

למכירה חיפושית לשיפוץ שנת 70 דגם 1200 בודי מעולה בלי טסט 3 שנים

פורסם

נראה לי שאני אוותר על הרעיון הזה.

המאמצים בריצה אל המקום ואם הוא אכן מתכנן לתלות אותה מעל המוסך לא יאפשרו לי לפרק את השלדה.

וכמו שזה נראה הוא יעדיף למכור אותה כמכלול ולא כחלק שמן הסתם לא ירוויח עליו כ"כ הרבה ויבטל את הפרויקט שלו.

תודה

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

• תוכן חדש...