Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי להוסיף מד מהירות דיגיטלי שיהיה לי בנוסף לרגיל כי זה יותר נחמד ומדויק לראות את המהירות

אז התקשרתי ל"מחוון" בחולון. ענתה לי הפקידה שם .. תאמינו לי היא לא ידעה בכלל מה המשמעות של דיגיטלי. והיא אמרה לי חכה שניה אני אקרא למנהל...

ענה לי משהו ואז שאלתי אותו והוא אמר שבארץ אין דבר כזה רק בחול וזה לא נכון

זה מה זה עצבן אותי .

משהו יודע איפה משיגים מד מהירות דיגיטלי?

פזו 205 שנת 94 ...חסכוני אמין פשוט סוס

פורסם

האם כוונתך למד מהירות נוסף שיותקן בצד בנוסף למקורי שלך או המד מהירות דיגיטלי שיחליף את האנלוגי שלך.

טלפן שוב להמחוון ובקש את פניאל ודבר איתו ואני מקווה שלפחות תהיה לך תשובה מקצועית ומסודרת.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

עד כמה שאני יודע זה יותר מסובך להרכיב דיגיטלי.

ובטח המחיר בהתאם.

יש הרבה מכוניות עם שעון דיגיטלי מהיקרות ועד לפשוטות לדוגמה קורבט יש לה שעון דיגיטלי GMC ספארי יש לה דיגיטלי אפילו ראיתי פיאט אונו (טורבו) עם שעון דיגיטלי.

היה לי רוסי בעבודה שהביאו לו מתנה מרוסיה מראה לרכב שגם שעון טורים ,גם מד מהירות וגם גלאי רדר. הבחור אומר שזה ברוסיה בסביבות 25 דולר ואפילו פחות

הוא גם אמר שהוא ראה את זה בארץ על עוד כמה רכבים.תישאל אצל מכון ספידומטר אולי הם יעזרו לך.

רז...

פורסם

יש פיאט טיפו דיגיטליות, אתה יכול לקנות מהם מפירוק, ! יש שם מד סל"ד , דלק , טמפ' מים, ביקורית איזה דלת פתוחה ואיזה נעולה כמובן שהקילומטראז, כל המנורות של האורות דרך, ערפל וכו...

Suzuki Jimny

פורסם

רפי אני לא יודע איך זה בנוי ברכב המדובר, אבל המון מכוניות כבר לא מסובבות כבל בגיר, אלא משדרות לחיישן שמעביר אות אלקטרונית לשעון שהוא חשמלי לחלוטין !

פורסם
רפי אני לא יודע איך זה בנוי ברכב המדובר, אבל המון מכוניות כבר לא מסובבות כבל בגיר, אלא משדרות לחיישן שמעביר אות אלקטרונית לשעון שהוא חשמלי לחלוטין !
אתה מתכוון לחיישן שנותן פולסים במקום כבל . אבל השעון עדיין נשאר אנלוגי .

הבחור דיבר על שעון דיגיטלי כלומר מספרים רצים במקום מחוג .

לפי מה שידוע לי יש גם בסובארו שנת 83 GLF כמה שזה נשמע מצחיק . ראיתי כבר כמה כאלה אורגנליות עם שעון דיגיטלי .

JDM :twisted:

פורסם

יש גם בסוזוקי ליאנה מד מהירות דיגיטלי, וגם מד הדלק שם דיגיטלי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
אתה מתכוון לחיישן שנותן פולסים במקום כבל . אבל השעון עדיין נשאר אנלוגי .

הבחור דיבר על שעון דיגיטלי כלומר מספרים רצים במקום מחוג .

לפי מה שידוע לי יש גם בסובארו שנת 83 GLF כמה שזה נשמע מצחיק . ראיתי כבר כמה כאלה אורגנליות עם שעון דיגיטלי .

זה לא נכון, בסובארו לגאסי שנת 95 לדוגמא, יש חיישן שככל שהמהירות עולה...המתח שהוא מוציא גדל, זה פועל על עקרון של דינאמו..

ברגע שיש לך דבר כזה או אפילו פולסים קצובים לפי המהירות נסיעה

לא בעיה כבר לבנות מעגל שיתרגם את זה למה שלא צריך לטובת השעון

פורסם

בפיאט טיפו לבפיאט טמפרה יש לוח דיגיטלי של הכל אבל אין הרבה כאלו

(לחבר שלי יש ואפילו רואים בצג הדיגיטלי את כמות הדלק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...