Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק הזויה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי לאחד החופים בכנרת (ליד לבנון) עם אוטו מלא ציוד ועוד 4 אנשים חוץ ממני. נסיעה הלוך וחזור זה 360 קילומטר ותדלקתי ב 140 שקל יענו 24 ליטר. יוצא שהאוטו צורך 1:15 שזה לא הגיוני בעליל כי זה אוטו שנת 94 מנוע 1500 הזרקה,חוץ מזה כשנדלקה הנורה של הדלק מלאתי טנק מלא בערך 45 ליטר ועד עכשיו ירד רבע טנק ונסעתי 200 קילומטר כבר. האם זה ייתכן או שיש איזו תקלה?

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם
התקוונתי לחוף לבנון כאילו LAVNUN

וזה משנה כי?

וזאת הפעם הראשונה שאני שומע שמישהו מתלונן שלאוטו שלו יש צריכת דלק טובה :roll:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה משנה כי AMMIT חשב שאני מדבר על גבול לבנון ואני לא מתלונן פשוט אני רוצה לדעת אולי אני לא בודק נכון או שיכולה להיות איזו בעיה במצוף של הדלק

פורסם

רוני אתה לא מבין זה לא שרשור "יש תקלה" זה שרשור "תראו יא חבורה של מטומטמים אני צורך פחות דלק מכם והסיעה שלי יותר זולה מכם אפילו שאני עם 4 אנשים וציוד יש יש יש לי את האוטו הכי חסכוני בעולם ישששששששששששששששש"

הבנת רוני ?

אז גבר - שיחקת אותה והלוואי עלי אבל - לא

פורסם

בהתחלה נסעתי 120 110 ואז הורדתי ל 90 100 כי הכביש היה די מפוצץ במכוניות ובצפון בכלל כבר אין מה לדבר כי אוטו מלא ועליות לא הולכים טוב ביחד

פורסם

מיסטר "עתיד" הערה שלך ממש מת@#$מת לא היה בכלל בכוונתי למשהו כזה בכלל ואם יש לך הרבה קסדות ליד השם זה לא אומר שאתה יכול לדחוף הערות כאלה לאנשים יש לי את האוטו פחות משנה ואני לא מבין גדול במכוניות אז כולה באתי לשאול שאלה ובטוח לא להתנשא על אף אחד אז תשים לב איך שאתה מגיב כי זה סתם מבאס כשעונים לך בצורה כזאת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...