Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי הוספת תוסף ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוספתי k44 והכשיו יש רעידות חזקות בסרק במיוחד כשהמנוע קר (כאילו שהקרבורטור מלוכלך)

האם זה יכול להיות מהתוסף ?

הרכב המדובר גולף 1990

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
הוספתי k44 והכשיו יש רעידות חזקות בסרק במיוחד כשהמנוע קר (כאילו שהקרבורטור מלוכלך)

האם זה יכול להיות מהתוסף ?

הרכב המדובר גולף 1990

הקרבורטור היה מלוכלך לפני התוסף, והתוסף החמיר את הבעייה על ידי כך שהוא המיס פיח ושרף שנדבקו לבסיס הקרבורטור, ועכשו התוסף סתם אותם!

אתה חייב עכשו לטפל בקרבורטור . הפעם נקוי ושפוץ יסודי , ללא קיצורי דרך שלא מובילים לשום מקום... עובדה!

לקבלת פרטים נוספים פנה אלי בפרטי ללא כל התחייבות בה.פ ו/או בנייד הרשום בפרופיל!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי

תמתין יום יומים , ייתכן והליכלוך שהצטבר בקרבורטור יימס ויישרף והכול יסתדר.

אם לא אז גש לניקוי ייסודי של הקרבורטור.

איזה כייף לי :)

פורסם

הקרבורטור עבר טיפול יסודי ביותר לפני כחודש חודשיים(500 ש"ח)

ואת התוסף קניתי אצל אותו אחד שטיפל לי בקרבורטור (צביקה קרבורטורים בראשון ) כאשר קפצתי אליו לבדוק אותו אם המכשיר והכל היה מצוין

מלאתי את התוסף כשהטנק היה כמעט מלא אכשיו אני בקצת פחות מחצי

האם כדי לחקות שהמיכל יתרוקן ואז לתדלק ?

תודה מראש:)

פורסם

אם באמת לא מזמן ניקו ושיפצו לך את הקרבורטור, אז הכי פשוט לחזור לאותו מקום ולבקש הבהרות.

אגב, אני מהממליצים על צביקה בנתניה. :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תוספי דלק אותם שמים במיכל ו-K44 בפרט , בשל היותו מאד חזק, אין לשים על מיכל של מכונית ישנה לאחר שנים של אי שימוש בתוספים.

במיכל הדלק יש מדף תחתון הצובר אליו את רוב הליכלוכים ע"מ ולא יעברו אל יתר מערכת הדלק. כאשר שמים תוסף חד פעמית במיכל , התוסף מ"פעיל" את כל כוחו כנגד הלכלוך אשר הצטבר במיכל, ממיס אותו וגורם לו להגיע בכמות גדולה למאייד או להזרקה. באותו זמן החומר כבר לא פעיל ומהווה לכלוך בפני עצמו. לעיתים אחרי טעות כזו, יש לנקז ולשטוף מיכלי דלק ובנוסף לנקות את יתר מערכת הדלק.

ברכבים אלו כאשר רוצים להשתמש בחומרים מסוג K44, מחברים צינורית לתת לחץ בסעפת או לפני המאייד , מניעים ומדי מספר דקות טובלים את הצינורית בחומר , לפעמים זה מכבה את המנוע, אך התוצאות מדהימות, מיד רואים ענן פיח יוצא מהפליטה ומרגישים מהר כי הרינגים משתחררים והמנוע מתעורר.

נקודתית לבעיה שלך אפשר לנסות להזין את המאייד ישירות ממיכל פלסטיק עם תערובת של ארבע ליטר דלק וK44 , או לחלופין לתת את המאייד לניקוי תוך בדיקת רמת הליכלוך אשר צפה בדלק.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

בטענות פנה לצביקה קרבורטור בראשון, לעצמך , ולממליצים על התוסף בפורום, .. מיהם משום שאני לא מכיר כאלה!

דיון בנושא תוספים דלק בעד נגד יש כל שבועיים , את התוצאה של שימוש של תוספים ברכבי קרבורטור ניתן לראות אצלך , וזאת מבסיבות שפורטו על ידי צבי, אם ניקית קרבורטור לפני חודש ,מה אתה זורק כסף על תוסף דלק?

ואם ניית קרבורטור כיצד הקרבורטור יכול להיות מלוכלך???

התוסף גרם להמסת לכלוכים , ובוצה בטנק, ועכשו עוררת את השד מרבצו, וסתימות דלק יתרחשו אצלך לעתים קרובות!

אז במה הועלת??

בברכה

צביקה קרבורטור מנתניה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לומדים מטעויות מה לעשות :)

בכל מקרה הים האוטו הניע בסדר

אני מקווא שלא גרמתי יותר מדי נזק

ובכל מקרה אקפוץ לביקור קצר אצל צביקה (ראשל"צ ) :agrue:

תודה לכל העונים ובמיוחד לצביקה (נתניה :) ) על ההסבר

• תוכן חדש...