Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי ענתיקה!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אפשר לקבל עזרה בזיהוי הרכב הנ"ל

תודה:-)

IMG_4663.JPG

IMG_4668.JPG

IMG_4667.JPG

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

ברצוני להוסיף שרוב ה-"בודי" עשוי מאלומיניום!!!!

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

פורסם

כפי שצוין כאן קודם, זו טריומף רואדסטר (Triumph Roadster), מסוף שנות הארבעים. הדגם הראשון היה עם מנוע 1800 וגיר של 3 הילוכים, ואח"כ שודרג למנוע 2000 עם גיר של 4 הילוכים. לפי התמונות של הגרוטאה אני לא יכול לומר איזה מנוע היה לה. המרכב מאלומיניום, על מסגרת עץ, ידית הילוכים ליד ההגה. זו המכונית האחרונה בעולם שיוצרה עם מושב נוסף בבגאז', שנקרא כמובן "מושב החותנת" (או Dickey seat). המכונית כיכבה בסידרת מתח אנגלית על בלש בשם ברז'ראק, ובהרבה מקומות בעולם היא נקראת גם "טריומף ברז'ראק". היו שתיים בארץ. אחת בשיפוץ בימים אלו במוזיאון של אורי סהר, וחשבתי שאבדו עקבותיה של השניה. אם התמונה צולמה בארץ, אז כנראה שנמצאה האבדה, ובמצב מעורר רחמים... זו מכונית יפה ומיוחדת, אם כי היא לא באמת מכונית ספורט, אלא יותר Touring.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

עכשיו אני נזכר כי עמד רכב כזה למכירה ברמת השרון רחוב בוסתנאי אם אני לא טועה בסוף שנות השבעים

אני ואבי נסענו לראות אותו הוא היה יחסית שלם אך מוזנח היה צריך לשלם מספר טסטים ,אני זוכר הגה ימני

וצבע צהוב קרוב לודאי שמדובר ברכב הזה.

פורסם
מישהו יציל אותו? - כולי תקווה, אבל לפי התמונות מדובר באתגר גדול מאד.

בני מה קורה עם רכב אספנות בעל הגה ימני כמו במקרה הזה? יש סיכוי להעלותו על הכביש? אם יש לו רישוי וניירות ישראלים, אין כל בעיה. מכוניות שהגיעו לישראל בעבר וקיבלו רישוי ישראלי לא מורדות מהכביש בגלל ההגה. לעומת זאת, אין אפשרות לייבא רכב אספנות עם הגה ימני. כנראה שהלוגיקה היא שמשרד התחבורה לא רצה להגדיל את מצבת הרכבים ה"ימניים" בארץ, משום שזו בכל-זאת בעיה בטיחותית מסוימת. לעומת זאת, אי אפשר להשבית רכב שכבר הגיע כך לארץ בעבר, וקיבל רישוי כחוק. יש לא מעט מכוניות "ימניות" בארץ במצב נסיעה ועם רישוי - MG, רובר, בנטלי ועוד.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...