Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בקניית סאב crwin vega VS Phoenix

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להרכיב בקרוב מאוד מערכת שבנויה מקומפוננט של פוקאל מדגם פולי גלאס, מגבר JBL המפורסם מהדיוטי פרי ועכשיו ההתלבטות היא בין הסאבים,HED12 של סרווין ואוקטן 12R של פיניקיס.

אני מחפש דיוק ואיכות וגם קצת עוצמה, לא מחפש SPL שישבור חלונות אני נוטה יותר לכיוון SQ ככל שאפשר בגבולות התקציב.

קראתי הרבה המלצות על 2 הסאבים וגם שמעתי את הסרווין ודי אהבתי, את הפיניקס אין לי איפה לשמוע לכן אני מתיעץ איתכם חברי, מה עדיף?, מי יותר מדיוק, אנייודע שהפיניקיס יותר חזק במעט, אז בכל זאת מי מהם עדיף?

אם יש הצעות אחרות למערת כמה שיותר SQ שכוללת הכל: HU,מגבר, קומפוננט וסאב בתקציב של עד 5000 ש"ח אשמח לשמוע.

קישורים לסאבים:

http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=6065&CatCode=

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=766

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

ואם אתה מאזור המרכז תוכל ככל הנראה לשמוע אחד במפגש הקרוב, אני בטוח שניר ישמח להשמיע לך אותו.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

חברים קצת בעיה בשבילי להגיע למפגש כי אני מטבריה, בכל אופן אם יש מישהו פה באזור עם סאב כזה אשמח מאוד לשמוע.

עוד הצעות יתקבלו בברכה.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

את הסרויין ווגה אתה פשוט תשרוף אחי...

תלך על משהו שלא יהיה חלש מ- 250W RMS עדיף באזור ה- 300W.... כי הגבר שלך מוציא בסביבות ה- 280W RMS..!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

$DRAGSTER$ איזה הצעות יש לך לסאב כמו הסרווין מבחינות איכות ועוד מחיר של 1000 שקל גג שבגגות שנותן SQ יחסית?

• תוכן חדש...