Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין גדול, אך זוהי שנת המעבר בין הצורות המרובעות לצורות המעוגלות. כך שאני משער שיש כאלה וכאלה בשנתון זה.

חכה שמישהו בקיא יבוא ויקבע חד משמעית.

משכנתא זה קל

פורסם

אני חושב שאתה טועה.

למעשה, אני די בטוח שאתה טועה.

עד שנת 93 כולל - איביזה דור1, קרבורטור ומנוע 1.5 ליטר 90 כ"ס

משנת 94 והלאה - איביזה דור2, מנוע, בודי ומכלולים של פולסוואגן.

אנקדוטה קטנה - האיביזה 93 שלי היא האחרונה שנמכרה בארץ מהמודל הזה. אני זוכר שהיינו אצל היבואן שהגיעה ההודעה - או שאתם קונים עכשיו, בצבע כחול, או שבעוד חמש דקות אין יותר רכבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתעלק על השרשור

איך האיביזה דור ראשון? אני מדבר על איכות החומרים, אמינות, השגת חלפים ועלויות.

יש לי ליד הבית אחת משנת 90-91, 3 דלתות 1500 למכירה, נראית לא רע, השאלה אם היא נוסעת ומתפקדת כמו שהיא נראית.

תודה!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

כתבתי רבות על האיביזה דור 1 בפורום, אבל בקצרה...

איכות גימור לא טובה - חלקי הפלסטיק לא שורדים יפה את השנים, ואני לא הצלחתי להשיג חדשים במקום אלו שנשברו. מאלתרים עם הרבה דבק ואפוקסי.

מנוע 1500 סמ"ק 90 כ"ס ("יענתו פורש", כמו שבני ל. אוהב להגיד), אנמי לחלוטין בסל"ד נמוך, אבל מתעורר כשחוצים את קו ה3000 סל"ד. מתחת הוא רדום לחלוטין.

חלפים מכניים אין בעיה להשיג. לא נתקלתי במשהו שלא היה ניתן לקנות.

אמינות סבירה, בתנאי שטופלה כהלכה. חלונות חשמל נוטים להתקלקל בקצב גבוה. פרונט בעייתי לכיוון - לוודא שחיקה של צמיגים וכיוון של הפרונט אחת לכמה חודשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתור בעלים של איביזה דור ראשון, אני מחזק את דבריו של צביקה.

המנוע דיי חזק , אבל רק אחרי קו 3000 הסל"ד.

האמינות טובה, בהנחה שהרכב טופל כראוי. החלפים זולים ואין בעיה להשיגם.

יש לי רק הסתיגות אחת, הפלסטיקה (אצלי ברכב) טובה למדיי והחלקים שרדו לא רע את השנים (למעט חלק אחד בידית של החלון שהתפרק). אכן, יש קושי בהשגת חלקי פלסטיק חדשים.

בקיצור, עליות אחזקה נמוכות, ואמינות טובה, במחיר קניה מצחיק.

אם זה מה שאתה מחפש, זה הרכב בשבילך.

רועי.

פורסם
אני זוכר שהיינו אצל היבואן שהגיעה ההודעה - או שאתם קונים עכשיו, בצבע כחול, או שבעוד חמש דקות אין יותר רכבים.
טריק שיווקי ישן.

• תוכן חדש...