Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכב לא סוחב בעליות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי דיהטסו אפלוז

אז ככה , הרכב לא סוחב בעליות (כשאני בהילוך שני/ שלישי הרכב לא זז במהירות הנכון!)

אמרו לי במוסך שהקלטש נשחק וצריך להחליף ( הוא שיחק קצת עם הקלטש וקבע קביעה זו ,בלי להכנס למערכות ולבדוק בדייקנות)

היום נסעתי והאוטו עדיין לא סוחב!!

שמעתי שיכולה להיות עוד בעיות חוץ מהקלטש שיגרמו לבעיה זו

יש הצעות?!

תודה מראש

פורסם

יכול להיות כיוון הצתה לקוי או באמת הקלאץ...

תבצע את הבדיקה הנ"ל לבדיקת הקלאץ:

תשים הילוך שלישי תמשוך בלם יד ותלחץ על הברקס אחר כך תזרוק את הקלאץ אם הוא לא יכבה לך ישר אז כניראה שהקלאץ באמת גמור ויכול להיות שתפתור בזה את כל בעיותך..

פורסם

FFFF שלום רב!

אם תבדוק את מצבו של הקלאטץ לפי עצתו של אלבז, הרכב לא ינסע גם בירידה!!

יש להניע את הרכב, למשוך בלם יד בחוזקה , ללשלב להלוך רביעי, ולעזוב בהדרגה את דוושת הקלאץ עם עזיבת הדוושה, ברגע של השילוב בין המנוע לתיבת ההילוכים, כשרגל ימין על דוושת התאוצה, ורגל שמאל על הקלאטץ, אמור לגרום לרעידה ולכבוי הרכב, במידה והרכב לא כבה הקלאטצ מחליק /גמור ויש להחליפו!במקרה של דוד עמם סתום והצתה לא מכוונת , יתכן גם בעיות בעליה, אך יש להתמקד בקלאטצ תחילה, ולתת חופש מירבי בכוון הקלאץ מבלי שההלוכים יחרקו , ושהקלטצ יפריד בשליש התחתון ולא יותר גבוה!!

לאלבז : זריקת רגל של דוושת הקלטצ תגרום לשבירת קפיצי פלטת הלחץ, ולכן יש להמנע מכך!!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יכול להיות כיוון הצתה לקוי או באמת הקלאץ...

תבצע את הבדיקה הנ"ל לבדיקת הקלאץ:

תשים הילוך שלישי תמשוך בלם יד ותלחץ על הברקס אחר כך תזרוק את הקלאץ אם הוא לא יכבה לך ישר אז כניראה שהקלאץ באמת גמור ויכול להיות שתפתור בזה את כל בעיותך..

שלום.

כול מה שיש לי להגיד על הרעיונות שלך הם!!!

"אתה חבלן וגורם נזק לאחרים"

אסור לעשות בדיקה כזות כי זה שובר את המצמד.

יתכן והמצמד שחוק דנו בנושא רבות בצע חיפוש כתבתי כבר מיספר פעמים איך בודקים מצמד אם הוא מחליק מבלי לשבור אותו.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני אפשר להיות יותר עדינים בתגובה....

מה גם שהבדיקה הזאת מאוד מקובלת ויש רבים שלא ממש חולקים עליה - בינהם אני, אז אם יש לך דיעה שונה וזה מצויין שכך כי כך מתפתח לו דיון שמעשיר ידע של כולנו משני הכיוונים יש דרך נחמדה ונעימה לומר אותה ! (עם כל הכבוד....שאנשים מזנקים בזריקת קלאטץ' על מנוע ב4500 סל"ד ולא ראיתי אף אחד שעפו לו ברגים....ושמנסים לזנק בעליה ולא מכניסים את הגז טוב והרכב נכבה....לדעתי אתה נסחף, זה לא נזק כזה גדול...ולא שחיקה כזאת גבוה - לא יותר מ2\3 זינוקים עצבניים...)

בכבוד רב - - מה אני רפי לין ?

לילה טוב !

פורסם

עתיד עד כה תשובותייך היו לעניין, והיו מקצוועיות להפליא!

אך הפעם אתה טועה ומטעה בגדול!

מבלי להתייחס לנימה ולסגנון של כתיבתו של בני,הוא בוודאי צודק, ואתהתוצאות של זריקת קלאצ.

הוא נתקל בוודאי ביום יום!

ולשאלתך: פלטת לחץ מורכבת מפלטת חיכוך. ומאצבעות שלוחצות קפיציים, עזיבה מהירה של הקפיצים,

גורמת להעברת וויברציות הרסניות לקפיצי פלטת הלחץ ודיסקת הלחץ גם יחד, הוויברציון גורמותלקיצור חיי הקפיצים, לשבירתם , ולגרימת החלםת הקלאצ טרם זמן!בדיקת כוח ההצמדה של המצמד על מנת לראות באם הוא לא מחליק, מקצרת את חייו ביתר שאת, לעומת זאת נסיעה בעליה, עם ניסיון להאיץ, ולהוכחה ,שהטורים של המנוע עולים, ומהירות הרכב יורדת, תביא נזק קטן יותר, והאבחון יתקבל גם בדרך זו!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סורי התכוונתי לשחרר את הקלאץ עד חיבורו לא לזרוק אותו ממש

ובקשר לתגובות שלכם אני מקבל אותם בעין יפה כי מגיע לי אתם צודקים ומצטער על ההטעיה

עתיד תודה על ההגנה...

ובני באמת יש דרכים יותר עדינות...

ו

פורסם

ניסיתי את מה שצביקה אמר ו... הרכב לא נכבה.

אבל תסבירו לי אם הבנתי נכון-מה שעשיתי זה ששמתי הילוך רביעי , עזבתי את המצמד עד לחיבור המנוע

ותיבת הלוכים (רעידה) ואז שמתי גז כשעוד הרכב עדיין רועדת -והרכב לא נכבה!

(כמובן כשעזבתי לחלוטין את המצמד -הרכב נכבה בלי קשר לזה שהרגל שלי על הגז!!)

זה ההבחנה הנכונה?

ומה זה אומר בעצם??

תודה מראש

פורסם

זה אומר שהקלאץ שלך גמור-גש למוסך ותחליף אותו

תיקון!!!-אם הרכב לא נכבה כאשר הקלאץ לא מורם עד הסוף-זה לא אומר שהקלאץ גמור!!

הקלאץ גמור בודאות רק כאשר הרכב נכבה עם קלאץ מורם לגמרי!!!

ניצן

פורסם

לא הבנתי את כל הסיבוכים של הבדיקה הזאת. ולמה לתת בכלל גז אחרי עזיבת המצמד?

אצלי עשו בדיקה מאוד פשוטה, מרימים בלם יד כמו שצריך, משלבים להילוך 2 (לא מבין מה זה משנה איזה הילוך), עוזבים את המצמד לאט, אם הרכב רועד ונכבה המצמד תקין כי יש חיכוח והמצמד תקין, אם המנוע לא נכבה אז לא תקין כי המצמד מחליק והוא כאילו בניוטרל. אולי אני טועה בזה, אבל לתת גז לא הבנתי את הרעיון בכלל

ויש לי שאלה אחרת, כשמשחררים את המצמד בנסיעה רגילה ובכל שיחרור יש מכה כזאת, מה זה אומר?

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...