Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיתי יש [סואנד בראש] וזכור לי שגם למיכאל [MDMA] יש השאלה אם הוא מכר או לא . בכל מקרה אני מציע לך כפיר להצטייד במזומן מרשרשים כי די ניראה לי שאתה מהמפגש הזה יוצא עם פאנל דנדש!:-)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את המכשירים שלי מכרתי כבר...

צר לי...

כפיר צור איתי קשר אולי אני יכול לעזור אבל...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני יהיה שם בדוק!

בעזרת השם עם המערכת החדשה שלי!

HU- pioneer DEH-P5750MP / AMP- JBL GTO75.4 / COMP- Boston Acoustics FS60 \ SUB- Kicker NEW Comp12

פורסם

יש לי הצעה מעניינת לגבי המפגש.

(נראה לי שאני הולך להצטער על זה...)

למישהו בא לעבוד קצת במפגש? (כמובן לעשות קצת כסף)

ככל הנראה אני לא אצליח לבצע את ההתקנה של המגבר עד המפגש.

(אל תשאלו - החברה מסרסת אותי ביום שישי)

אולי יש מצב לבצע את ההתקנה במפגש...?

ככה גם מי שירצה יוכל ללמוד (כל ההרפתקנים למיניהם)

1. אם זאת הצעה שנראת לכם - או נשמעת לכם, סבבה גדול! תגידו לי מה הכבליאדה שצריך להביא.

(ברור שמי שירים את הכפפה חייב להיות מקצועי-SEMI מקצועי אבל עם הרבה נסיון)

2. אם זה לא נראה לכם. - המנהלים מוזמנים למחוק את ההצעה שלי לאלתר.

לפי דעתי כולנו נוכל להרוויח מזה - גם ללמוד איך להתקין, לתת/לקבל טיפים וכו.

גם ללמוד איך לכוון את המע' בצורה בסיסית ועוד....

מה אתם אומרים?

אני שומר לעצמי את הזכות לרדת מההצעה...

ביייי.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אלכס התקנת מגבר זאת עבודה של שעה כמו שצריך עם כל הפירוקים וכולי (יכול להיות גם יותר תלוי מאוד באוטו) אני לא חושב שיש מקום לעשות כזה דבר ב"LIVE" מה גם שרוב הזמן לא מדובר על משהו מדהים

אלא בסה"כ על פירוקים והרכבות.. ובכל אופן זה ינתק בן אדם לגמרי מהמפגש, אני לא חושב שיש מישהו

שמעוניין. אם כל הכבליאדה הייתה מורצת אצלך באוטו ורק היית מחכה לחיבור המגבר הייתי מרים את

הכפפה בכייף. אבל מכיוון שכאן מדובר בפירוש על התקנה מלאה אני חושב שזה לא יהיה מתאים

במפגש. כיוונים למערכת פשוט חבל לעשות צריך לעבוד על זה לאט לאט בשקט בלי הפרעות אחרת

יוצאים דברים ממש לא נכונים...

אם תרצה אני מוכן להתקין לך בפרטי לא במפגש, אתה מוזמן להיות בקשר בה"פ.

Race Smart

פורסם

אלכס,המפגש הוא מקום לא כלכך נוח לעבודה מסוג זה.

אם אתה צריך עזרה ורוצה התקנה זולה, וגם ללמוד קצת על כיוונים וכאלו, אתה מוזמן תמיד לפנות אליי, גם אם זה יהיה רק לייעוץ וכל דבר שנראה לך קטן אך חשוב.

אבל לא במפגש, זה לא נוח .

under construction..

פורסם
אלכס התקנת מגבר זאת עבודה של שעה כמו שצריך עם כל הפירוקים וכולי (יכול להיות גם יותר תלוי מאוד באוטו) אני לא חושב שיש מקום לעשות כזה דבר ב"LIVE" מה גם שרוב הזמן לא מדובר על משהו מדהים

אלא בסה"כ על פירוקים והרכבות.. ובכל אופן זה ינתק בן אדם לגמרי מהמפגש, אני לא חושב שיש מישהו

שמעוניין. אם כל הכבליאדה הייתה מורצת אצלך באוטו ורק היית מחכה לחיבור המגבר הייתי מרים את

הכפפה בכייף. אבל מכיוון שכאן מדובר בפירוש על התקנה מלאה אני חושב שזה לא יהיה מתאים

במפגש. כיוונים למערכת פשוט חבל לעשות צריך לעבוד על זה לאט לאט בשקט בלי הפרעות אחרת

יוצאים דברים ממש לא נכונים...

אם תרצה אני מוכן להתקין לך בפרטי לא במפגש, אתה מוזמן להיות בקשר בה"פ.

או קיי - הבנתי. קיבלתי.

סבבה.

זה לא נובע מקטע של לחסוך בעלויות - אלה בשביל צד הפאן של העניין.

מסתבר שאני לא כל כך יודע במה כרוכה ההתקנה וכמה עבודה ובלאגן זה.

בלי שום קשר, יותם, היה לי פעם מגבר באוטו הזה (של הבעלים הקודמים) כך שרוב (אם לא כל) הכבליאדה שם. אבל אני לא אומר אין שם כאב ראש כי אני פשוט לא יודע.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם

אלכס לא הבנתי יש לך כרגע ברכב מגבר שמרים לך רמקולים קידמיים

ואתה מחליף אותו למגבר שירים לך רמקולים קידמיים + סאב ?

פורסם

לא - אין לי מגבר מותקן.

הקדמיים והאחוריים מחוברים לHU כרגע :(

אבל שומעים יחסית סביר (אם לוקחים בחשבון שאין לי את תדרים פחות מ 55-60HZ... :()

כי מי שמשקיע, שוקע....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...