Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפעם אני שם את הPOST... בקיצור ולעניין, כמו שהמסורת הרגילה, מפגש פורום אודיו

ביום שבת, ה1.10.05 בשעה 15:00, בקניון איילון במקום הקבוע מאחורי האיצדיון, מפגש פורום אודיו,

כולם מוזמנים, מי שיכול שיביא שתייה, אוכל וכל הבא ליד(נרגילה זה חשוב חברה!), אנשים שמעוניינים להביא מוצרים למכירה

בבקשה לרשום את הדברים בתר'ד הזה (בבקשה רק לא לעשות מהתר'ד הזה שכונה, כל אחד שמגיע

שישלח הודעה אחת בבקשה, ורק מי שבאמת מתכוון, אנחנו רוצים נוכחות לא וירטואלית...)

ובמפגש מומלץ לצרף לחלון של האוטו שלכם את רשימת המוצרים כדי שאנשים שרוצים לקנות יגיעו

ויראו ישר מה יש לכל בן אדם להציע.

לכל המתקשים, הנה מפת הגעה:

newmap2.jpg

לשים לב, איחרנו את שעת המפגש במטרה לעשות את ההגעה קלה להרבה אנשים שרוצים להגיע ולא

יכולים כי גם רוצים לצאת יום שישי עד מאוחר אז הנה, בבקשה להגיע, מבטיח שיהיה כייף!

Race Smart

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי ב1\10 יומהולדת :p

יש מצב אני בא...

מישהו שיבוא אתם אומרים יכול לעזור לי טיפה לכוון תמערכת.?

© =============== > HU © Pionner DEH-5750MP

© === > Amp © Platinum V12 + Blaupunkt Bsx240

© =============== > Sub © Lanzar MAX-12Dual

© ========== > Componet Rear © Lanzar 6.5" VX6C

© ======= > Componet Front © Magnat 5.25" Bp-2130

פורסם

מגיע כמו שאמרתי בפעם שעברה.(אם לא יהיה משחק כדורגל בשעה הזאת לקבוצה שאני אוהד-הקבוצה שמורה במערכת (: )

יש לי ציוד משומש להציע למכירה אבל רק אם מישהו יודיע לי שהוא מעוניין ורציני אני ייגרר איתו ולא יבוא איתו סתם ברכב:

קומפוננט של סרווין ווגה HED 1602 6.5 אינץ' -300 שקל

סאב של JBL 5 אינץ' 600RMS כולל תיבה אטומה,סאב במצב טוב מאוד-450 שקל

תיבה כפולה בנוייה בצורה מקצועית-250 שקל

2 סאבים רוקפורד P1 ימכרו במחיר של 500 שקל בלי תיבה לאחד

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מגיע...

נאו תביא איתך את הקומפוננטים...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איזה כיף! שבוע שעבר תיקנו לי סוף סוף את הפרוססור (בקלות יחסית - בעיית מגעים בצמה שמחברת בין שני לוחות) ולפי התכנון מחר אני ארכיב אותו ואוכל להגיע למפגש עם מערכת עובדת, תקינה וגמורה ! :)

או שלא...

:(

ל"מזלי" הנזק היחידי למערכת הוא שהפאנל נגנב.

P1010013.JPG

P1010014.JPG

P1010015.JPG

פורסם
איזה כיף! שבוע שעבר תיקנו לי סוף סוף את הפרוססור (בקלות יחסית - בעיית מגעים בצמה שמחברת בין שני לוחות) ולפי התכנון מחר אני ארכיב אותו ואוכל להגיע למפגש עם מערכת עובדת, תקינה וגמורה !

ל"מזלי" הנזק היחידי למערכת הוא שהפאנל נגנב.

1. מי הצליח לתקן? בחו"ל?

2.אתה רוצה חמסה, פותחת בקפה, או אולי קלפים,מה זה המזל שנפל עלייך?

אני מפחד להיכנס אליך לאוטו, lol.

3.מקווה שזה בקטנה , ויאללה מספיק, הגיע הזמן ליהנות מהמערכת.

ZZR

פורסם

מידן , מה איתך ידידי? גם הפעם בדומה לפעמים קודמות לא תיקח חלק במפגש ? או שהפעם אתה מתכוון להפתיע בעניין?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...