Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע כיצד אפשר לעשות זאת (אם בכלל)?

הייתי רוצה להרכיב משהו כזה-

http://cgi.ebay.com/GEAR-KNOB-SHINING-BLUE-GLOW-Peugeot-107-206-CC-206CC_W0QQitemZ8000583214QQcategoryZ36679QQrdZ1QQcmdZViewItem

ואיך מתחבר החשמל לזה אם מישהו יודע?

וד"א

האם הדבר הבא חוקי?

http://cgi.ebay.com/peugeot-206-GTI-3rd-brake-light-cover-decal_W0QQitemZ8001451172QQcategoryZ36677QQrdZ1QQcmdZViewItem

עוד משהו-

מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את החלק שמסומן בתמונה המצורפת?

peugeot-206-1.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני מזהה נכון מדובר באור ברקס שיש בו את הכיתוב GTI ?

תפרקי את הבקלית שלך...היא יוצאת עם שני ברגים, תיצרי בפנים שבלונה של GTI

ואז תרססי בשחור את כל מה שמסביב איזה 3\5 שכבות...וזהו

אגב יש לך GTI או XS ?

מה השם שלך בכלל

פורסם

למה לצערך אם היא 1.4 גיר רגיל היא לא רעה בכלל

ולמה אתה רוצה כתובית של GTI אם יש לך XT ?

עזבי אותך שטויות...למה לך לנסות להראות משהו שלא...סתם מגוחך...במקום להשקיע את ה350 שקל האלו באיזה אביזר אסטטיקה....תיקני חולצה צמודה חדשה....תאמיני לי שתקבלי יותר מבטים אפילו אם תנסעי בסובארו DL לא עלינו

אחרי מבט נוסף....את טועה מותק, תיראי יש שם ספויילר על ה206 ואם תשימי לב הGTI מואר בצבע אדום בעוד הבקלית האליפטית שחורה...קיצר זה האור ברקס השלישי שנמצא בקורה העליונה של דלת תא המטען....אם בכל זאת תירצי לעשות דבר כזה אין לי בעיה לעזור לך....תמורת כוס קפה 1 וחצי סוכר :D

(אבל עלי להזהיר אותך - יש לי חברה! לא רוצה לנפץ לך את האשליות פשוט) :D:D:D:D:D

פורסם

אם היה xt הייתי שמה xt , אבל לצערי אין:?

אולי אתה צודק לגבי הכיתוב, זה טיפה ערסי אבל בכל זאת אני אוהבת.

עריכה:

זה בדיוק מה שאמרתי שזה, אולי לא הבנת אותי נכון.

זה כזה מסובך לעשות את זה לבד?

פורסם

ממש לא....אם יש לך מעט גישה טכנית את עושה 206XT בפנס תוך דקה...

אם לא את מרימה לי צלצול אני מגיע אחרי 20 דקות ואז את עושה את זה תוך 5 דקות (4 דקות להכין קפה...ועוד דקה פנס :D)

פורסם

ממש לא מסובך. זה פשוט מדבקה לבקלית של האור ברקס השלישי, מה שנקרא DECAL:

3rd brake light cover/decal

לגבי החשמל של הידית הילוכים, בד"כ בא ען חוט מוצנע שמתחבר לחשמל הקיים ברכב, ממש פשוט לחבר.

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
עוד משהו-

מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את החלק שמסומן בתמונה המצורפת?

לא הבנתי למה את מחפשת חלק כזה כי הוא מגיע עם ה206 XT.

גנבו לך/נשבר/נעלם לך החלק? תנסי להשיג בפירוקיות (למרות שלדעתי הם ימכרו את כל המראה בשלמותה) או בג'אן, או במוסך המרכזי.

לגבי ידית ההילוכים, תבררי כמה עולה ידית של 206 XS (משנת 2001). הידית עשוייה מעור ונראית מעולה. ידית כמו שאת רוצה ממתכת תגרום לך לסבול בקיץ בכל פעם שתכנסי לאוטו ותנסי להעביר הילוך.

יובל.

פורסם

יובל -נקודב מאוד חשובה, תודה שהארת את עיניי, אני לא סגורה על הידית הזאת, רק רציתי לשאול ברמת העקרון כי כנראה שאני יחליף ידית ,אז אתה צודק אני באמת יקנה ידית מעור. אנ מחפשת את החלק הזה כי הוא נגנב לי מהרכב ובמוסך חלפים של פיג'ו רוצים על החלק הזה 230 שקל.

עתיד- אבל מאיזה חומר מכינים את זה כדי שזה יזהר? ושוב רציתי לשאול אם זה חוקי בארצנו הלא חוקית?

פורסם

אין חוק שאומר מה צורתו של פנס הבלימה השלישי אני מניח שהוא חוקי

והחומר לא זוהר נשמה....תיראי : יש את פנס הלימה.....ואז בונים שבלונה (אפשר לצבוע\אפשר מדבקה שחורה) מהחלק הפנימי ומשאירים גלוי רק 206XT\GTI\MORAN מה שבא לך.....

ואז שאת בולמת האור ברקס נדלק ונראה בעצם רק דרך החלק הגלוי - זה לא זוהר...זה פשוט מואר

פורסם

אני חושב שהוא התכוון למשהו אחר שעושים עם השבלונה

אני חושב שאת צריך לשים באמצע מדבקה אולי בצורה של GTI או ( או במקרה שלך XT או 206XT )

ולרסס מסביב לשבלונה בצבע שחור ..

ואז שאתה מורידה את השבולה , איפה שאור הברקס עובר תתקבל צורה של GTI או XT

אלי .

פורסם

את "כותבת" עם נייר או דבק כלשהו מה שבא לך ומדביקה את זה אבל הפוך..יענו שיקראו את זה מאחורה.

ואז עוברת על הכל עם צבע ספריי שחור,מספר שכבות.

מחכה לייבוש,ואז מקלפה את הכיתוב שעשית והתוצאה היא "תבנית" של מה שכבת בפנים ורק זה יהיה מואר.

בהצלחה

פורסם

את עושה את זה מבפנים אין שם מים....ואת לא חייבת לעשות עם צבע...את יכולה לקחת מדבקה שחורה גדולה....עם סכין יפנית לחתוך בתוכה את השבלונה הרצויה....בכתב ראי...ולהדביק מפבנים...

במצב כזה אם לא תרצי תוכלי להוריד בשניה

• תוכן חדש...