Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקאדילאק של גולדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאדם שמחזיק את המכונית, ישנה תמונת עיתון מאותה התקופה בה נראית גולדה נכנסת לקאדילאק.

כל עוד אין תמונה בה היא נראית יוצאת מהקדילק - אז אני לא מאמין......

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
בהתחשב בעובדה שלגולדה היה דודג' פולרה, אני חושב שהקדילק שמצאת שווה כמו כל קדילק אחרת במצבה.

נמרוד

יפה אמרת נמרוד,ואיתך רצוי בד'כ לא להתווכח-דודג' פולרה היתה המכונית של הג'ב מאיר ובימי

השוטטות שלי עם חברי עוד כשהייתי נער מתבגר היא הוצאה למכירה בבת ים ובעל הרכב אף טרח

לעשות לנו סיבוב עליה (לא מאך 1 בדיוק).

פורסם

בהתחשב בעובדה שאני מניח שאתם צודקים, (חרף התמונה שהבחור מחזיק ברשותו,), אזי מהו שוויה של מכונית כזו קאדילאק 1973, במצב נוראי.?.

פורסם
בהתחשב בעובדה שאני מניח שאתם צודקים, (חרף התמונה שהבחור מחזיק ברשותו,), אזי מהו שוויה של מכונית כזו קאדילאק 1973, במצב נוראי.?.

במצבה, אלפים בודדים, במקרה הטוב... אין לה ערך אספני גבוה במיוחד בשנים האלו, במצב שאתה מתאר אותה...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אולי זו זברה

גולדה פרשה בשנת 74 לא!!!

ואם הרכב נמצא סמוך לאזור

הייתי שם לפני שנה לערך רד מזה

אגב המכונית בצבע שחור, ולאורכה פס לבן משני צידיה האם זה אומר משהו ?
פורסם
לאדם שמחזיק את המכונית, ישנה תמונת עיתון מאותה התקופה בה נראית גולדה נכנסת לקאדילאק.
אולי זו לא הקאדילק של גולדה, אבל אם יוכל,תבקש ממנו שיראה לך את המרצדס הירדנית של חוסין...:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
דווקא השבכ החזיק קדילק לפעמים...

אם זה קדילק ממוגן של השב"כ- הוא שווה את משקלו

מנסיון בדיוק ברכב הזה הוא לא שווה כלום...אפילו מה שאתה קורא לו השב"כ לצורך העניין לא רצו אותו...בסוף השתמשו בו לאימוני נהיגה והוא היה יותר במוסך מאשר על הכביש סוחרי הברזל היה מרווחים ממנו יפה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...