Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בולמי זעזועים weitec או kony?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מה כדאי ללכת(מוטי??),מישהו התנסה עם וויטק ?

הבנתי שהם די חדשים בשוק ושהם בולמי גז לעומת הקוני שהם שמן/גז(?).

הרכב הוא קליאו rsi והמחיר פחות או יותר זהה.

על מה אתם ממליצים?

תודה.

8)
פורסם

לא התעסקתי על Weitec באופן אישי, נראה כאילו יש קונצנזוס רחב למדי לגבי יעילות הקוני ואחרי כ"כ הרבה ק"מ עם קוני'ס על האוטו שלי אני מוכרח להגיד שאני תומך נלהב בביצועים ובאמינות המופלגת.

מוטי.

פורסם
תפנה לחבר פורום בשם K&N .

קובי מ"אקסטרים-טיונינג"הוא מייבא ומשווק בולמי קוני במחיר הזול בארץ.

ניצן

ניצן,

מעניין שלפעמים המייבאים והמשווקים הם היותר יקרנים בשוק....

ליאור.

פורסם
על מה כדאי ללכת? מישהו התנסה עם וויטק ?

הבנתי שהם די חדשים בשוק ושהם בולמי גז לעומת הקוני שהם שמן/גז(?).

הרכב הוא קליאו rsi והמחיר פחות או יותר זהה.

על מה אתם ממליצים?

תודה.

בולמי וויטק כבר אינם חדשים כמו שנרשם, גם לא בארץ. למעשה, הם משווקים כבר שנים באירופה.

בעקרון וויטק היא חברת בת של K&W לכן שתי החברות באותה רמה פחות או יותר.

ההבדל העיקרי ביניהם הוא שבוויטק גוף הבולם עשוי פלדת אל-חלד וב-K&W הוא עשוי נירוסטה.

יתרון נוסף בקוני הוא יכולת כוונון הקשיחות שלהם.

פורסם

פלדת אל-חלד = נירוסטה.. :?

ישנו הבדל, האם הוא קריטי? אלו שיקולים שלך.

גם ל-KW יש בולמים מתכווננים.

נכון, אבל מתי הם נכנסו לשוק?

כיום, לכל בולם ספורטיבי המכבד את עצמו יש מנגנון כזה.

וויטק מכבד את עצמו?

מוטי.

Mr T

מוטי, אם לא התעסקת בוויטק באופן אישי, ולא הגבת לראשונה למעלה, למה מצאת לנכון לנסות לתקן אותי?

פורסם

אני אסביר לך.

הסיבה היא שאין שום הבדל בין פלדת אל-חלד ונירוסטה, מדובר בשני שמות שונים שמתייחסים לאותה המתכת בדיוק.

למתכת המדוברת - Stainless Steel, יש בדיוק כמו כמעט כל מתכת אחרת שאני מכיר, מספר סגסוגות שונות במקצת עם שינויים קלים בחומרים המתווספים אליהם, לדוגמא SS304 מתאימה יותר לייצור של אגזוזים בגלל התכונות שלה וכו'..

בדיוק כמו שאלומיניום נקרא אלומיניום אם הוא מסגסוגת 5052 או 6061 ובלי שום קשר אם רמת החוזק שלו היא T-6 או T-4, ככה גם הנירוסטה נקראת נירוסטה.

מכיוון שברור לי למה את השואל את השאלה בנוסח שאתה שואל אותו, אנא חסוך ממני וממך את הטירחה וראה זאת כהודעה שאתה פשוט יכול ללמוד ממנה דבר או שניים על נירוסטה.

יכול להיות ש-KW לא נמצאים בשוק הישראלי הרבה זמן, אבל KW בהחלט מייצרים בולמים מצויינים ויש להם רקע בכיול שהורווח ביושר על מסלולי המירוצים.

מוטי.

פורסם

אין פה מישהו שיש לו וויטק באוטו ונסע לפני עם קוני?

וחוץ מזה הבנתי שkw היא חברה יותר טובה מקוני ,לא?

תודה לכולם בכל מקרה..

8)
פורסם
KW היא חברה מצויינת אבל ממש לא הייתי מגדיר אותה כטובה יותר מקוני... קוני נמנית על החברות הטובות בעולם לייצור בולמים, ממש כמו Penske, Moton, JRZ ו-Ohlins.

מוטי.

bilstien not in this list?

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...