Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה אני מחפש את המכשיר הנ"ל במחיר טוב

מישהו יכול להמליץ לי עם מקום כלשהו שאני יוכל לרכוש את המכשיר ?

עם\ללא אחריות לא משנה !

תודה מראש

בעיקר עדיף חו"ד לגבי המחיר מאנשים שרכשו את המכשיר מהמקום המסויים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לא ניתן למצוא את המכשיר הנ"ל ובטח ובטח שלא במחיר נמוך , תנסה יותר לכיוון של 500-600 דולר בארה"ב אם אתה בכלל מוצא כזה.

זה היה דגם ממשיך מ2004, והוא אחד המכשירים היותר טובים שאלפיין הוציאה, ה9855 הוא המחליף שלו -תנסה ללכת אולי בכיוון של ה9855/9853, בכל מקרה כפי שאמרתי , לא ניתן להשיג גם לא בחו"ל.

under construction..

פורסם

אחרי ביקור באפריל טקליין אתמול...ומשחק בהרבה מכשירים של אלפיין הגעתי למסקנה ש:

א.9853 לא שווה לקנות, אני מעדיף פיוניר סידרה 8 עליו מסיבה אחת פשוטה, פשוט אי אפשר לעבוד איתו התצוגה כלכך מעפנה ירודה ולא נוחה שזה ביזיון שאלפיין מוציאים בכלל גירסה כזאת !! בושה !!

ב.הם יקרנים בצורה שלא עולה בדמיון, דוגמא : מתאם אייפוד, בEBAY עולה 40 דולר, אצל דילר בארה"ב עולה 48 דולר, באפריל טקליין עולה - 2000 שקל כן אתם לא טועים זה המחיר שהובא לנו אחרי שישבנו עם הסוכן...אהההה וזה אחרי ש"הוא עשה לנו מחיר כי אנחנו קונים גם HU 9855" בקיצור החבר'ה שם השתגעו לגמרי...יצאו מכל פרופורציות....מותק הבעל הבית השתגע !!

פורסם

לצערנו בארץ מרד צרכנים לא עובד, ורק בגלל התפיסה המעוותת של היבואנים..

הם יעדיפו למכור 10 מכשירים ב3600 ש"ח בחודש. מאשר 30 מכשירים ב3000 ש"ח...

הם טוענים שזה "שומר על היוקרה", אני טוען שזה חרטא..

קיצר, עזבו אותכם שטויות, השוק בארץ הוא שוק תרתי משמע, וכל דבר מתנהל בדרך של סמוך עליי וקמבן אותי...

under construction..

פורסם

ניר בדבר אחד אני מתנחם, מדינת ישראל הולכת לכיוון חיובי בכל נושא הסטריאו לרכב, בגלל שיותר ויותר חברות מבצעות יבוא מקביל והמחירים רק יורדים עם הזמן....

פורסם

המחירים לא יורדים רק במוצרים הממש עממיים יש ירידה אבל זה רק נראה לך, ההורדה היא של החנויות והסוכנים , היבואנים עדיין מרוויחים אותו דבר דבר.

הסוחרים+בעלי החנויות פשוט מפסידים כסף.

קח לדוגמא את האלפיין 9853.

הוא עולה בארה"ב 235דולר.

תוסיף לזה משלוח אוויר אקספרס (שעולה עד פי5 ממשלוח ים כמו שיבואן משלם) זה עוד 70 דולר.

תוסיף לכל מכס יבוא בשיעור של 33.6%( שזה גבוהה ב13.6% ממה שהיבואן משלם).

והגעת ל358.6 דולר = 1620 ש"ח.

אז למה לעזעזל מוכרים אותו בארץ ב2800 ש"ח.

למה?? למה מישהו צריך להרוויח עליי 170%?????

ובקיצור , המחירים בארץ רחוקים מלהיות הגיוניים.

לא יתכן שסאב כמו COMPVR עולה בחול 35 דולר ובארץ מחירו מתקרב ל250 דולר...

גם אחרי הובלה ומכס עדיין המחירים צריכים להיות הגיוניים לצרכן, בגלל זה מערכת של 15000 ש"ח מתחילה להחשב מערכת איכותית, בעוד שבכסף הזה בארה"ב לדוגמא אתה יכול להרכיב לך מערכת חלומות...

גם נושא האחריות והשירות לאחר קנייה לוקה בחסר בצורה מוגזמת, אפילו שמובטחת לך אחריות לשנה , מנסים לסבן אותך עם כל מיני תירוצים,ראבאק, שילמתי על האחריות הזאתי אז אני צריך לקבל את השירות גם אם כל שני וחמישי נשרף לי המגבר...

under construction..

פורסם

אתה יודע מה אני אומר ? יאללה תהפוך ליבואן יא נעל....תתחיל לעקוץ אץ השוק תרוויח 30 אחוז פחות מיבואן אחר אבל תמכור ימבה יחידות

פורסם

מחיר לא רע....תראה את פומפה אם ניגשים לחנות שלהם ברמת גן אפשר קצת לגרזן במחירים אני מאמין שאפשר להוריד אותם לנגיד 3K

עכשיו השאלה אם שווה 500 שקל תמורת אחריות....לדעתי שווה כי כל תקלה פה נראה לי תעלה הרבה כסף

עריכה :

הסתכלתי עכשיו ופומפה הורדתי את המחיר ל3K

אולי כדאי לדבר איתם אני מאמין שאפשר לגרזן אותם ל2800\2900

פורסם

אם תתאמץ תמצא בלי אחריות גם בסביבות ה-2,200,אני ינסה לברר לך אם תרצה.

ולגבי המחירים\רמה\שירות בארץ כל מילה אמת.

עצוב,אבל אנחנו עוד בצד הטוב יותר של המתרס כי לרוב האנשים פה בפורום יש את

הקשרים שלהם(גם דרך אנשי הפורום עצמם)להשיג מחירים טובים ולקנות דברים

שיעצו להם עליהם והם יודעים מה הם באמת רוצים.

תחשבומה עושה בן אדם שלא הכי מבין ולוקח מחירים של אפריל טרקלין כמובן מאליו?

מכעיס משהו,וגם לא מפתיע בסופו של דבר למה הרמה של התחום בארץ ירודה,בסופו

של מעגל בגלל אותם יבואנים.

פורסם
לא יתכן שסאב כמו COMPVR עולה בחול 35 דולר ובארץ מחירו מתקרב ל250 דולר...

איפה ראיתה COMP VR עולה חדש 35 דולר!!!!!????

כל אתר בחו"ל שראתי לא מוכר את ה12" בפחות מ-200 דולר חדש!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

http://about.pricegrabber.com/user_sales_getprod.php?masterid=6526432&lot_id=2389368

76 דולר...תהנה, אומנם ב35 דולר לא מצאתי אבל זה רחוק שנות אור מ200 דולר

אגב dr_orlick

אני בטוח שהרבה חברי פורום ישמחו לדעת מאיפה אתה מביא ב2200 שקל את הדגם הזה....כי היו הרבה שאלות אלי בפרטי מאיפה קניתי ואיפה אפשר להשיג, אז זה מידע חיוני

אגב אתה בטוח שמדובר במוצר חדש ולא איזה רפרביש ?

• תוכן חדש...