Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"מי פינצ'ר את ה-4x4 שלי?"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבורה של שוחרי איכות הסביבה המוציאה את האויר מגלגלי הג'יפים המהודרים עם ההנעה 4x4 שמתרבים בשנתיים האחרונות בפריז.

חברי הארגון "הבלתי מנופחים" פועלים זה מכבר שבועות ברחובותיה של פאריז ולפחות פעם בשבוע הם יוצאים למסע לילי ברובע השישי של העיר, השכונה העשירה בפריז.

הם מאתרים את מטרתם ומוציאים את האויר מגלגלי הג'יפ התורן שנפל קורבן לזעמם האקולוגי.

הם עושים זאת בעדינות מבלי לפגוע בצמיג הרכב בהתאם לעצה המשפטית שקיבלו ולפיה הוצאת אויר בלבד איננה עברה פלילית, כיוון שאיננה נחשבת להשחתת רכוש.

כמובן שבסיום הם משאירים עלון על חלון הרכב בו הם מסבירים את מעשיהם.

"ידיעות אחרונות"

20-09-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני מקווה שאנשים יבינו בעקבות זה עם מי יש להם עסק (היפים שמייחסים חשיבות רבה יותר לחיים של כל מיני זוחלים מאשר לחיי אדם)

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אם אותו בעלם רכב יכנס לרכב וינסע כמה מטרים - בגלל זה ינזק הצמיג זאת כבר תהיה עבירה פלילית...ואם הוא ינסע 150 ויאבד שליטה בגלל חוסר אוויר ומישהו יהרג אז הם יאושמו בגירמת מוות

חבורה של חוליגנים צריך להוציא להם את האוויר מהריאות....אני במקום החבר'ה בשכונה העשירה של פריז הייתי מנצח אותם בשטח שלהם - כסף,

שוכר כמה אנשים "בריאים" שילמדו אותם לקח ברגע שרק יכנסו לשכונה....בהמות - עלק יפי נפש מזורגגים

פורסם

לא ממש הבנתי מה הם מנסים להשיג בזה?!

הם נלחמים נגד אוויר לכוד בצמיגים?!

או שהם נגד אנשים שיש להם ג'יפים..

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אני מקווה שאנשים יבינו בעקבות זה עם מי יש להם עסק (היפים שמייחסים חשיבות רבה יותר לחיים של כל מיני זוחלים מאשר לחיי אדם)עמוס

החבר'ה האלה נאבקים על העולם שבו יחיו הילדים שלך והנינים שלך... ולא רק על אותם הזוחלים...

מצידי אפשר לנעול את השירשור הנ"ל בגלל שאנשים הולכים לריב פה!

אני מצידי לא מגיב יותר בגלל שאין טעם, זה לא יזיז לאף אחד וזה גם לא כיף לריב באינטרנט!

פורסם

אם זאת לא השחטת רכוש, אז מה כן?

גם אני מאוד לא מחבב את אופנת הרכבי כביש-שטח-כיכר המדינה (אני לא מדבר על האחוז הבודד של רכבי השטח שבאמת רואים שטח).

אבל את ה-"עונש" המדינה אמורה לספק, בצורת מיסים נוספים, כמו שמוטלים על רכבי דיזל. ולא קבוצה של אזרחים תמהוניים.

מה שלא הולך דרך המוח - הולך דרך הכיס!

No worries 8)

פורסם
לא ממש הבנתי מה הם מנסים להשיג בזה?!

הם נלחמים נגד אוויר לכוד בצמיגים?!

או שהם נגד אנשים שיש להם ג'יפים..

לאון חבקין

הם נלחמים נגד רכבי ה4 על 4.

רכבים אלא הם תחנות דלק ניידות ולכן פוגעים מאוד באיכות הטבע ובאיכות הסביבה.

וחוץ מעניין הדלק, רכבים אלא גם פוגעים מאוד באיכות הסביה עם כל נסיעות הטבע שלהם במה שנשאר מה"טבע" בעולם.

לדעתי המלחמה הזאת נכונה, אבל האמצעים לא ממש כשרים.

פורסם

אני הייתי דואג לחבר שוקר לוונטיל...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

"רכבי השטח, שמכירותיהם הוכפלו בצרפת בשנתיים האחרונות, מזהמים לטענת "הבלתי מנופחים" את העיר יותר מכלי רכב אחרים. לטענתם הרכבים אינם מותאמים לנסיעה ברחובותיה הצרים והצפופים של צרפת הם מהווים סכנה להולכי הרגל ומגבירים את כמות הגזים הרעילים בפאריז, אחת הערים המזהמות ביותר, המטרה בכך היא "לנקות" את פאריז".

"ידיעות אחרונות"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כדי לנקות את פאריז הם יכלו להגיש הצעת חוק , להפגין , לרוץ לרשות העיר , לנסות להעלות הצעה למיסוי לכניסה לעיר כמו ניו יורק ועוד 100000 דברים חוקיים אחרים בלי לגרום לצער לאנשים אחרים ולסכנת חיים.

כל מה שחסר זה שאמצע הלילה בפאריז בג'יפ מפונצ'ר נהג חס וחלילה יהרג או יאלץ למהר ויעשה תאונה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן, המטרה קדושה אך הדרך לא הכי מקובלת עלי...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין שום הגיון במה שהם עושים...

אם הם מורידים את האוויר, מה זה עוזר להם?

הרכב יצטרך להתאמץ יותר=> יותר דלק נשרף=> איכות הסביבה נפגעת.

אם במקרה צמיג מתפוצץ=> החלפת צמיג=> זריקת צמיג שיזהם עוד..

שלא נדבר על חיי אדם..

שום הגיון what so ever..

אור.

פורסם
כדי לנקות את פאריז הם יכלו להגיש הצעת חוק , להפגין , לרוץ לרשות העיר , לנסות להעלות הצעה למיסוי לכניסה לעיר כמו ניו יורק ועוד 100000 דברים חוקיים אחרים בלי לגרום לצער לאנשים אחרים ולסכנת חיים.

כדי לנקות את פריז צריך קצת יותר מהצעת חוק. צריך סילון של מים והרבה סבון. פוי!

האמת, נמאס לי לראות את אופנת הכביש שטח בתצורת קרוזרים, פג'אורים וכל מיני ג'יפים גדולים ומזהמים.. כל הגודל הזה, כל הזיהום הזה בשביל בן אחד נמוך שרוצה להיות גבוה.

והשפעה הכי שלילית, העובדה שהם מקרינים בטחון על הנהג - מה שמרשה לו לזגזג ולחתוך כאילו אין מחר, לעלות על מדרכות ולסכן את הולכי הרגל ושאר המשתמשים בדרך.

(כן אני יודע שיש יוצאים מן הכלל שנוסעים על 20 קמ"ש בימין באיילון וחונים רק בחניונים, אבל מספיק עם הפולטיקלי קורקט, התופעה הזו חייה ונושמת)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

והשפעה הכי שלילית, העובדה שהם מקרינים בטחון על הנהג - מה שמרשה לו לזגזג ולחתוך כאילו אין מחר, לעלות על מדרכות ולסכן את הולכי הרגל ושאר המשתמשים בדרך.

מוכר, מוכר...

לא מזמן מישהי ראתה שאני בא להיכנס לחנייה, ונכנסה לפניי בבוטות מתוך ידיעה שברגע שהיא מתקדמת לעברי אני אתן לה להיכנס, כי היא בג'יפ גדול ואני בסופר מיני קטנה...

מה הייתם עושים במקרה כזה?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...