Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה תרמוסטט עדיף בDL?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה טרמוסטט עדיף בDL

שנת 86 אחד שנפתח ב82 מעלות או ב88 מעלות?

יש לי ביד קוריאני שנפתח ב82 האם לקנות אחר שנפתח ב88, יפני לא מקורי?

עד היום לא היה טרמוסטט בכלל והמנוע היה קר כל הזמן

פורסם

עדיף שתשים את זה של ה-82 מעלות בגלל שטמפ' העבודה צריכה להיות:

1.3- 86 מעלות

1.6- 84 מעלות

לא ציינת איזה נפח המנוע אבל בשני המקרים הטרמוסטט של 88 מעלות לא יתאים לך

תקווה שעזרתי

ישראל

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

עם כל הבעיות, לא חלמתי לרגע על החימום, אלא החימום של השמש מעל.

כנראה מה שהרכבתי היה תקול, ונפתח רק באיזה 100, ונסגר שוב או לא יודע מה, אבל היה בעיות איומות ומוזרות של חום מנוע, והוצאתי אותו. כרגע שוב בלי טרמוסטט.. והמנוע עובד על קר. נראה מה הלאה.

לי מישהו אמר שהמקורי נפתח ב-88, אבל מאד יכול להיות שהוא לא יודע, או התבלבל.

כמה צרות עם האוטו ביום אחד, אני לא מפרט כלום ממה היה בדרך עם התיקונים. אומר רק את הגורם של חלק מהבעיות, גם אם אתם חושבים למכור את האוטו עוד חצי שנה, אל תחסכו לעולם בנוזל קירור, לשים מים במקום.

כעת אני אפילו לא יודע מה העתיד של האוטו הזה, לכן אני אומר "נראה" לגבי הטרמוסטט.

הבעיה היא שבמוסך סובארו מרכזי שבירושלים מחירי החלפים כל כך גבוהים! וודאי שתוצרת סובארו עדיפה בהרבה על פני איזה תוצרת קוריאנית, הבעיה שיחסית למחיר האוטו זה כל כך יקר. אבל כנראה אין מה לעשות.

פורסם

מניסיון של שתי מכוניות , אחת דייהטסו ואחת גולף - רק יוניט מאוורר וטרמוסטט מקורי.

תשלם קצת יקר, אבל שווה כל שקל.

נ.ב.

יונתן, כל הודעה שלך פגיעה בול, ואני חושב בדיוק כמוך, חלקים כאלה רק מקורי.

פורסם
מניסיון של שתי מכוניות , אחת דייהטסו ואחת גולף - רק יוניט מאוורר וטרמוסטט מקורי.

תשלם קצת יקר, אבל שווה כל שקל.

נ.ב.

יונתן, כל הודעה שלך פגיעה בול, ואני חושב בדיוק כמוך, חלקים כאלה רק מקורי.

האמת על היוניט חום אפשר להתפשר כמו שאיציק אמר אבל עדיף מקורי, על תרמוסטט בכלל אין מה לדבר

וגם יוניט מאוורר מקורי. האימפרזה שלי עוד עם התרמוסטט מהמפעל בשנת 95

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
האימפרזה שלי עוד עם התרמוסטט מהמפעל בשנת 95

זה לא מקרה חריג... החלקים במכוניות הללו מאוד איכותיים, בטיפולים שגרתיים ותחת שימוש בחומרים טובים, העסק שורד מצויין. יש גם אימפרזות במודלים נמוכים יותר עדיין על הטרמוסטט המקורי, קלי קלות...

אגב, סתם לידיעה כללית... הטרמוסטט באימפרזה מתחיל להיפתח ב 78 מעלות (שבעים ושמונה).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מסכים לחלוטין ולדעתי בהרבה מכוניות שכל החיים קיבלו נוזל ירוק לא אמורה להיוצר בעייה של תרמוסטט תפוס, אבל בנוגע לעוד קבוצות חלקים שמאד איכותיות ביחס להשוואה עם מכוניות אחרות

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לא. וכיוון שאי אפשר לפרסם תגובה עם פחות מ-5 תווים, אוסיף ואומר: וודאי לא במקרה אצלי. ואם כבר, אוסיף שבאמת היה טרמוסטט עד עכשיו, כך שיכלתי לדעת איך להכניס את החדש. וכתבתי שלא היה, כי הוא היה מפורק ויושב לחלקיו בבית הטרמוסטט! כמובן באופן שלא חסם את זרימת המים, וזה מחזק את מה שאמרו, להשתמש במקורי, ולהשתמש בנוזל קירור, המונע קורוזיה!

• תוכן חדש...