Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שמותקן אצלי באוטו הדוטק 6 ורבע שאני יחסית מרוצה ממנו אך לדעתי הוא טיפ טיפה צורמני

אני מחפש קומפוננט שיעשה את העבודה בצורה יותר רכה ונעימה לאוזן בכל סגנונות המוזיקה

איזה קומפוננט אתם ממלצים??

אני מעדיף תשובות מאנשים בעלי נסיון בלבד...

מחיר עד 2500 ש"ח

פורסם

מורל הייבריד אוביישן 6.

מבחינתי קומפוננט אידיאלי לא ממש נכנס לתקציב של 2500 ש"ח.

אם אתה יכול למתוח עוד קצת את התקציב --->מורל אלית.

under construction..

פורסם

האלית של מוראל לפי דעתי נשמע על הפנים ולדעתו של ניר נשמע סוף הדרך בקיצר אחי לך תשמע כמה שיותר ומה שיקלוט לך את האוזן תתקין...

אני הייתי נוטה יותר לכיוון MBQ אני נורא אוהב את הקומפוננטים שלהם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
מורל הייבריד אוביישן 6.

מבחינתי קומפוננט אידיאלי לא ממש נכנס לתקציב של 2500 ש"ח.

אם אתה יכול למתוח עוד קצת את התקציב --->מורל אלית.

מה ההיגיון?

יש לו דוטק- למה לתת אלייט?

כמו לנסוע בג'סטי-ואז לשדרג לDL 1600 (גם של סובארו).

ZZR

פורסם

מידן לפני שאתה כותב עוד הודעה לא ממש קשורה,תקרא את ההודעה לה אתה מגיב.

הפעם אני יסביר לך את ההגיון-והוא---> המגבלה הקטנה שקוראים לה תקציב - והפעם הוא 2500 ש"ח, ואפילו

ה"DL1600" לא נכנס בתקציב הזה....

ואגב, שדרוג כזה הוא מאוד משמעותי.

סט 2 חלקים מול 3.

סאונד שונה לחלוטין ולא מזכיר אפילו את הדוטק...

זה כמו להגיד יש לי רמקולים ביתיים B&W סדרת 800 ואני משדרג לנאוטילוס(גם של B&W) ההבדל הוא שהאלית זה סט מעולה (מבחינה תקציבית{אגב הסט הנ"ל עולה פי 3 מהדוטק , ובשביל ההשוואה שלך- זה כמו לנסוע על הונדה גאז' ולשדרג לS2000})

under construction..

פורסם

אני קראתי, הבנתי, הפנמתי,

ובגלל זה כתבתי את מה שכתבתי.

גם לקנות "אלייט" (אחרי הדוטק, מה ההיגיון במוצר מאותה חברה?)

וגם לחרוג מהתקציב? (בשביל "אלייט" ?lol).

תעבור לחברה אחרת. יש אופציות מתאימות יותר, אתה לא חייב לאהוב את הצליל שהמורל מספקים.

כאן בפורום יש כמה שהחליטו שמורל זה משהו שמתאים לכל אחד/לכל טעם/לכל סוג מוסיקה.

בגלל שזה מותג טוב/עולה יקר בחו"ל/נשמע להם טוב/סוף סוף משהו ישראלי,

אני חייב לומר לכם שיש הרבה אנשים בפורום, לא כולם אוהבים את הצליל העמום שהמורל מוציאים.

הטויטר לא חד , בפירוש לא חד, יש אנשים שלא אוהבים את זה כך, תקבלו את זה בכבוד.

יש להם כמה מוצרים טובים (מידבסים) לא מעבר לכך.

ZZR

פורסם

LOL.... עמום?? לא חד?? תגיד לי אתה בכלל שמעת סטים של אלית\הייבריד מותקנים כמו שצריך?

אולי אתה מתכוון ליושב במקום\לא צווח\מדוייק?

הטוויטרים של מורל נחשבים לטוויטרים הטובים בעולם(ואת זה ידידי לא אני המצאתי,ואני מדבר גם על תחום האודיו הבייתי).

שמעת פעם את הסופרימו כמו שצריך?

ואגב, מאוד מעניין אותי איזה סט אתה יכול להמליץ עליו בתקציב הזה שיתן תמורה כזאתי?

אתה לא מסכים עם משהו, תביא הוכחות,אל תנפנף בשנאה הלא מובנת שלך כלפי מורל,יופי כבר הבנו שאתה לא אוהב אותם(בפעם המיליארד בערך).

אל תקנה אותם,אל תמליץ עליהם .

בנתיים לא ראיתי ממך שום ניצוץ של השוואה בין כמה דגמים ...

אנחנו ממליצים רק על מה שאנחנו מכירים מנסיון., ואגב אם לא ראית מיכאל בכלל לא מסכים איתי לגבי האלית, אבל אתה יכול לשאול אותו מה הוא חושב על ההיבריד אחרי שהוא שמע אותו מכוון כמו שצריך...

אנשים נוטים להכנס לאתרים בחו"ל ,ובעיקר לאתרים של חברות הייאנד ולזרוק לפה: "הנה זה סט יותר טוב מהאלית", יופי את זה כל ילד בן 10 עם מחשב יודע לעשות, אבל מישהו שמע את אותם סטים בכלל--->לא.

ובלי שום קשר.

אני אשמח לקבל המלצה על סט באותו תקציב של אלית , בארץ שנשמע יותר טוב ממנו .

אני חושב שכל "שונאי המורל" צריכים להכנס לחדר תצוגה עם OCTWIN על מגבר טוב ולשבת לשמוע הופעה של וויטני יוסטון, וביציאה יחכו להם כמה ממחטות לנגב את הדמעות, אחרי חווית התאווה לאוזניים....

under construction..

פורסם

תוסיף לרשימת ההשמעה שלך את הקיקר שהוא חצי מהתקציב שלך.

שמעתי אותו באותו סט מול ההיבריד אוביישן והוא נשמע טוב יותר.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם
...הוא טיפ טיפה צורמני...

אני מחפש קומפוננט שיעשה את העבודה בצורה יותר רכה ונעימה לאוזן בכל סגנונות המוזיקה...

.

לMOREL יש צליל רך ואלגנטי, הוא טוב מאוד למוסיקה קלסית. תחפס בעיה במקום אחר, HU או מגבר.
פורסם
אני קראתי, הבנתי, הפנמתי,

ובגלל זה כתבתי את מה שכתבתי.

גם לקנות "אלייט" (אחרי הדוטק, מה ההיגיון במוצר מאותה חברה?)

וגם לחרוג מהתקציב? (בשביל "אלייט" ?lol).

תעבור לחברה אחרת. יש אופציות מתאימות יותר, אתה לא חייב לאהוב את הצליל שהמורל מספקים.

כאן בפורום יש כמה שהחליטו שמורל זה משהו שמתאים לכל אחד/לכל טעם/לכל סוג מוסיקה.

בגלל שזה מותג טוב/עולה יקר בחו"ל/נשמע להם טוב/סוף סוף משהו ישראלי,

אני חייב לומר לכם שיש הרבה אנשים בפורום, לא כולם אוהבים את הצליל העמום שהמורל מוציאים.

הטויטר לא חד , בפירוש לא חד, יש אנשים שלא אוהבים את זה כך, תקבלו את זה בכבוד.

יש להם כמה מוצרים טובים (מידבסים) לא מעבר לכך.

מידן, לטעמי סאונד/ טוויטר, לא צריך להיות חד. הוא צריך להיות מפורט, גדול, רך ונעים להאזנה.

"טוויטר" חד יש גם 4 בלירה. מורל, אכן לא מתאימים לכל אחד, ועל סמך זאת יש עוד כמה חברות..

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...