Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא רישוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאיזו שנה חובה חגורות בטיחות ברכב

אתה מתכוון לחגורות קידמיות ??

למיטב זכרוני לרכב משנת הייצור 1968 נדרשות חגורות בטיחות קידמיות.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

לא בדיוק. החל משנת 1969 ישנן נקודות עיגון מקוריות ולא מאולתרות לחגורות.

לכן התקנה מאולתרת וחובבנית יכולה להרוג.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתעלק קצת על השרשור, ברשותכם :wink:

אצלי בביאנקי יש חגורות מלפנים שמתכווננות כמו חגורת מכנסיים...

מישהו מכיר מקום מקצועי באזור ראשון לציון-תל אביב שיכול להתקין חגורות מודרניות,

על בסיס נקודות העיגון הקיימות?

כמו כן, למישהו יש ניסיון עם החלפה שכזו, ויכול להעריך מה תהיה עלותה?

באותה הזדמנות אוסיף גם חגורות לשני היושבים מאחור (שם אין כלל חגורות)...

רועי.

פורסם
לא בדיוק. החל משנת 1969 ישנן נקודות עיגון מקוריות ולא מאולתרות לחגורות.

לכן התקנה מאולתרת וחובבנית יכולה להרוג.

נדמה לי שדיסקסנו את הנושא הזה בעבר.

החל משנת 1969 קיימת בארץ חובת חגורת בטיחות של 2 נקודות עגינה לנהג ולנוסע במושב הקדמי בלבד. יש רכבים בהם קיימות נקודות עגינה מקוריות עוד קודם, ובכל מקרה ניתן להתקין בכל רכב חגורות בטיחות, גם אם היצרן לא תכנן אותן.

יש מספר מתקינים בארץ לחגורות תקניות, שגם מסוגלים ליצר נקודת עגינה. עשיתי פעם במקום שהיה ברח' ריב"ל בת"א, ופעם נוספת במקום אחר ממש לצד גשר ראשון מימין כשנוסעים דרומה.

התקנה מאולתרת היא מסוכנת, אבל התקנה מקצועית תציל חיים.

הנה דוגמא למוות שיכול היה להמנע:

http://www.freep.com/news/statewire/sw119202_20050801.htm

אני יודע. צריך להיות לגמרי פסיכי להתקין חגורות בטיחות מודרניות בדיוסנברג מ 1929, אבל יש לזה פתרון בצורה של חגורות הניתנות לניתוק או הצנעה. בזמן נסיעה החגורות בשימוש, וכשמגיעים לתצוגה מפרקים ומחביאים - פשוט ובטוח.

נמרוד

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81162&highlight=DUESENBERG

נמרוד

כמדומני היית בארה"ב כאשר פירסמתי את השירשור הנ"ל להלן התרגום המתומצת של הדיווח על משפטו של הנהג הדורס ניקולס לוין (?) בן ה- 25 שלא עצר בתמרור עצור וגרם למותם של 3 בני משפחה ופציעתם הקשה של שתי הבנות הנותרות.

הנאשם טען להגנתו שסונוור מהשמש ולכן לא ראה את התמרור, הוא הואשם בגרימת מוות ברשלנות , והעונש הצפוי לעבירה מסוג זה היא עד שנתיים מאסר.

לנאשם יש עבר עשיר של עבירות בינהן אי ציות לתמרורים ושלטי עצור.

השאר תוכלו לקרוא בקישור הבא מתוך הפורום של AACA, העצוב הוא עד כמה שהתרחיש מוכר וזהה, אותם טיעונים , אותם תירוצים הדברים נישנים וחוזרים ושום דבר לא משתנה, אחד המגיבים אמר נכון

" Just think of how many lives we could save if we built safer drivers in addition to safer cars..."

http://forums.aaca.org/showflat.php?Cat=&Number=323340&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1#Post324800

אירית

פורסם

עכשיו שאלה שעלתה לי בעבר עקב נסיעה במכונית משנת 1969 ומטה.

השאלה נשאלת באופן תאורטי בלבד!(לי אין ילדים ואני לא מתכנן כאלה בזמן הקרוב רחוק).

מה קורה אם נהג נתפס שהתינוק או ילדים לא חגורים ברכב שכזה?

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

השאלה נשאלת באופן תאורטי בלבד!(לי אין ילדים ואני לא מתכנן כאלה בזמן הקרוב רחוק).

במקרה כמו שלך דבר ראשון דורשים ממך הצהרת אבהות.....

בהן צדקי אינני מקלה בחשיבות הנושא, אבל זה ככה נפלט לי בעקבות ההערה בסוגריים)

אירית

פורסם

יש דו"ח מיוחד לתקנה זו והוא נקרא הסעת ילד שלא במושב בטיחות או ללא התקן ריסון...לגבי כמה זה תופס ברכב ישן יפסוק רק בית המשפט, אבל חייבים לקשור ילד בכיסא בטיחות!!! ולגבי ילדים אל תצא בהצהרות...:-) שלא בטוח שתעמוד בהם....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

העניין שכל זה מתייחס לרכב משנת 1969 ומעלה.

מה קורה אם מדובר ברכב שנת 1968 ומטה?הרי אין התיחסות למצב זה.

ולגבי הסוגרים זה היה ע"מ להדגיש את העניין שהשאלה היא תאורטית בלבד וזה לא שאלת "לחבר שלי...".

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

הורה שפוי לא יסיע את ילדו ברכב ללא התקן ריסון כלשהו.

אצלי בכל הרכבים כולל רכבי האספנות יש חגורות בטיחות גם מאחור.

לו החגורות לא היו קיימות ילדיי (הקטנים) היו רואים את הרכב מבחוץ בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...