Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

131 קמ"ש בכביש 4 , נהג חדש ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה תקבל שוב נהג חדש!!!

הרכב של אבא תשאיר עליו את שם הדו"ח (עם זה אפשרי כמובן)

סתם אתה תגרור לעצמך עוד שנתיים "נהג חדש"...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקרה דומה שחוויתי על בשרי -

עת שהייתי נהג חדש נעצרתי על מהירות (125 בכביש של 90 )

שנגמרה תקופת ה"חדש " לא חידשו לי את הרישיון ואמרו לי שעלי לעשות תיאוריה מחדש

+קורס נהיגה מונעת

אחרי בירור קצר הבנתי שנהגים חדשים שנתפסים על "עבירות חמורות " (מהירות,אדום,קו לבן וכו' )

נדרשים לעבור את התהליך הנורא מעצבן הזה שאני עברתי

לפותח הת'רד : שלם את הקנס וצפה לבעיות בעת חידוש הרישיון (כמו שאמרתי נהיגה מונעת ולאחר מכן

תיאוריה )

עריכה : בנוסף צפה לשנתיים נוספות של נהג חדש

פורסם

משפט ישן וחכם אומר כזה דבר :

אם אתה בחרא, שב בשקט.

תפסו אותך? עשית שטות? שלם את הקנס, ספוג את העונש.

ככה צריך.

נהגים חדשים צריכים ללמוד לנהוג. זה שעשיתם 28 שיעורים עם מורה ליד הבית לא הופך אתכם לנהגים.

גם אחרי 3-4-5-6 שנים של נהיגה אני עדיין לא יודע לנהוג כמו שהייתי רוצה. קל וחומר לא נהג חדש.

ולכל המייללים על מוסר כפול ומהירות נסיעה - מה לעשות, כולם נוסעים מעל המהירות המותרת, אבל פה נבדלים אלה שיודעים מה הם עושים מאלה שאינם.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפותח הת'רד:

אין לך הרבה מה לעשות בכל מקרה, אז פשוט תשלם את הקנס ותחכה ליום שבו ייגמר לך הנהג חדש כדי לראות מה קורה.

או לחילופין,אתה יכול לבקש מההורים או ממישהו אחר שיקחו את זה על עצמם.

פורסם

לכל החבר'ה שאומרים ש"160 לא מסוכן" ו-"130 זה שטויות"... 160 זה לא מסוכן במידה והכביש איכותי וריק בנתיבים ליד! זה מסוכן מאוד לנסוע מהר כשבנתיבים ליד יש תנועה - אם רכב יעבור נתיב סתם מחוסר תשומת לב - מה תעשו? כלום!...

ול-SENDA (יניב?) שאמר שאנשים לידו בנתיב עוברים 160 וזה לא מזיז לו... זה כן אמור להזיז לך! כי אולי אתה תמיד נוהג בריכוז ולא תסטה מהנתיב, אבל הבחורה לפניך עלולה להתעסק באיפור ולסטות מהנתיב (וראיתי זאת כמה פעמים!) - ואז, מה?

אני דוגל במה שאמרו מבינים ממני כבר: לנסוע מהר - לא כ"כ מסוכן; לנסוע מהר בין "פחיות" שנוסעות לאט - מסוכן מאוד.

ולמר נהג-חדש: בכנות, תודה שלא בטוח שחשבת על כל השיקולים כאן כש"לחצת". בגלל זה נהגים חדשים צריכים לנהוג לאט ובמשנה זהירות... הם לא תמיד רואים את התמונה כולה, ולא תמיד צופים את העתיד כמו שנהגים עם ניסיון היו...

אה, עוד משהו: לא דיברתי על ה"חכמים" שנוסעים מהר עם צמיגים יבשים\תוצרת סין\רכב לא תקין - ואז (כמו בכביש 6, וזה בדוק) צמיגים מתפוצצים על ימין ועל שמאל. ובכלל, אני לא הייתי נוסע עם צמיגים יבשים ו\או תוצרת עלומת שם.

פורסם

אתה תקבל עוד שנתיים נהג חדש.

כמו חברים שלי.

תמיר

פורסם
לכל החבר'ה שאומרים ש"160 לא מסוכן" ו-"130 זה שטויות"... 160 זה לא מסוכן במידה והכביש איכותי וריק בנתיבים ליד! זה מסוכן מאוד לנסוע מהר כשבנתיבים ליד יש תנועה - אם רכב יעבור נתיב סתם מחוסר תשומת לב - מה תעשו? כלום!...

ול-SENDA (יניב?) שאמר שאנשים לידו בנתיב עוברים 160 וזה לא מזיז לו... זה כן אמור להזיז לך! כי אולי אתה תמיד נוהג בריכוז ולא תסטה מהנתיב, אבל הבחורה לפניך עלולה להתעסק באיפור ולסטות מהנתיב (וראיתי זאת כמה פעמים!) - ואז, מה?

אני דוגל במה שאמרו מבינים ממני כבר: לנסוע מהר - לא כ"כ מסוכן; לנסוע מהר בין "פחיות" שנוסעות לאט - מסוכן מאוד.

ולמר נהג-חדש: בכנות, תודה שלא בטוח שחשבת על כל השיקולים כאן כש"לחצת". בגלל זה נהגים חדשים צריכים לנהוג לאט ובמשנה זהירות... הם לא תמיד רואים את התמונה כולה, ולא תמיד צופים את העתיד כמו שנהגים עם ניסיון היו...

אה, עוד משהו: לא דיברתי על ה"חכמים" שנוסעים מהר עם צמיגים יבשים\תוצרת סין\רכב לא תקין - ואז (כמו בכביש 6, וזה בדוק) צמיגים מתפוצצים על ימין ועל שמאל. ובכלל, אני לא הייתי נוסע עם צמיגים יבשים ו\או תוצרת עלומת שם.

אני אומר משהו פשוט מאוד. כשאין מכוניות בסביבה (ורק אז המצלמה יכולה לצלם הרי ...), אם אני מרשה לעצמי לעבור על החוק, אני לא יכול להגביל אנשים אחרים.

במצבים אחרים - כמו שיש מכוניות, אני מגביל את עצמי וחושב שכל נהג הגיוני צריך להגביל את עצמו וזאת כדי להיות מוכן לכל סטיה של חבריו לכביש.

אני חושב שבכל עקיפה אתה תמיד חייב להיות מוכן לזוז או לעצור אם השכן יסטה ממקומו, וכך גם הנהגים האחרים.

זה הכל.

אל תשנה את דברי

פורסם

אורן 16V כתב:

אני מציע שאתה תברר את המקורות שלך , ותפסיק לצאת חומוס, כי 750 שקל ו המהירות שהוא נתפס בה היא 8 נקודות , איך אני יודע .. אה.. אממ .. יש לי כזה אחד בדיוק .. אממ .. כן .. פה בבית .. ואממ נחש מה ? כן .. יש לי 8 נקודות ... 10 נקודות זה לא 750 שקל, זה משפט, וזה לא 131 בכביש של 90 זה 132 ומעלה.

תרבות דיון לתפארת מדינת ישראל. אורן, אם לא הבנת...לפחות מבחינת הפורום, חומוס זה סלט שאוכלים ולא שם תואר.

בקשר לנושא עצמו...

כביש 4 הוא כביש טוב מאוד המאפשר נסיעה מעל המהירות המותרת בחוק. אם מתרחשת תאונה במהירות 130 קמ"ש זה לא כל כך משנה אם היית נוסע 100 קמ"ש. יכולת השליטה ברכב ותוצאות התאונה די דומות.

אני האחרון שיטיף לנהג חדש לא לנהוג על 130 קמ"ש. לצערי, אין קשר בין כמות הזמן על הכביש ליכולת להחלץ ממצבים בעיתיים.

אני מעדיף נהג חדש שניסה כמה פעמים לנהוג על 130 קמ"ש מאשר נהג "שומר חוק" שנוסע על 90 בכביש של 100 ואז דופק רברס באיילון כי הוא פיספס את היציאה של קק"ל (בד"כ זה נהגת אבל לא משנה...).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא יודע למה אתם כל כך בטוחים שהוא יקבל נהג חדש לעוד שנתיים. אצלי בתקופה של הנהג חדש היה עבירת מהירות של 67 קמ"ש במקום 50 ודוח על פנסי ערפל ודוח על אדום. את הדוח על האדום שילמתי שבוע אחרי שחידשתי את הרשיון וקיבלתי אותו עוד בתקופת הנהג חדש שלי. הגיע לי הרשיון החדש לפני 3-4 חודשים ואין עליו כבר את ה"נהג חדש". לא קורס ולא תאוריה ולא נעליים.

פורסם

B.M.W. RICER,

רציתי לשאול אותך כבר מזמן, ב.מ.וו מייצרים מאדי אורז?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ככל שהמהירות גבוה יותר והרכב בנסיעה מהירה, כך יהיה קשה יותר לבלום את הרכב במידה וצריך.

בקשר לזה שאתה נהג חדש ונהג במהירות מופרזת, כנראה שלא הפנמת את החומרה של הקנס אם כבודו עדיין מחפש דרך "להתחמק" מהקנס ומהעונש.

אם היית מספיק בוגר ובשל לנהוג במהירות הזו שלם את הקנס ואל תחפש דרך להתחמק ממנו.

וכמו שקודמיי אמרו 28 שיעורים עדיין אינם מכשירים אותך להיות נהג מיומן, מיומנויות נהיגה היא דבר שלומדים עם הזמן, ב 28 שיעורים לדעתי רק לומדים לתפעל את הרכב ומעט מאוד מורים מקדישים זמן לשאר הלימוד החשוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
סדר בדברים:

2. לא תקבל שוב נהג חדש - כיון שאין שלילה

4. יש לך את האופציה להעביר על אחד מבני המשפחה, שלו יש כבר ותק נהיגה טוב ואין לו הרבה בלאגן בעבר שלו.. ו 8 נקודות לא ממש יזיזו לו

:smile:

2. בקיצור ולעניין,

שטויות.

אתה כן תקבל נהג חדש לשנתיים נוספות ותתבקש לעבור תיאוריה פעם נוספת כניראה.

עברתי את זה - היה לי רכב על שמי, וקיבלתי את אותו הדו"ח בדיוק כמוך (גם כן 132 קמ"ש). הרכב היה על שמי, והנהג לא היה אני. התעצלתי להעביר את הדו"ח על הנהגת שכן נהגה (קרובת משפחה), ואז כשהגיע זמן חידוש הרישיון קיבלתי את הידיעה על כך שאני צריך להיות נהג חדש שוב בגלל העבירה הזו (ולא בגלל כמות הנקודות שלי, אלא רק בגלל שזו אחת מהעבירות).

העברתי את הדו"ח עליה (בערך 8 חודשים אחרי שהדו"ח כבר שולם. עו"ד...) - וחידשתי את הרישיון - וזה למרות שהיו לי דיי הרבה נקודות, פשוט אף אחת מהן היא לא סמים, אלכוהול, או מהירות למשל.

4.

כן, יש לך אפשרות להעביר את הדו"ח על מישהו אחר אם תצליח למצוא מישהו שייקח על עצמו את הדו"ח. שווה את המאמץ.

לגבי נהיגה,

זה לא אבסולוטי, אי אפשר להגיד שנהג חדש פחות זהיר מנהג מנוסה. אבל לרוב נהג חדש שנוהג על מהירות כזאת גם קצת משתולל, או שהוא מתלהב מהמהירות ואומר לחברים שלו באוטו "סתכל, שיא חדש, 135!" או שאר ירקות. זה תלוי הרבה בנהג. אני לא הייתי כזה למרות שכן הייתי נוסע מהר, אבל לא היה חסר לי חברים שגם ב 120 באיילון הרגשתי מפוחד.

Back to the original - NC again.

פורסם
אני לא יודע למה אתם כל כך בטוחים שהוא יקבל נהג חדש לעוד שנתיים. אצלי בתקופה של הנהג חדש היה עבירת מהירות של 67 קמ"ש במקום 50 ודוח על פנסי ערפל ודוח על אדום. את הדוח על האדום שילמתי שבוע אחרי שחידשתי את הרשיון וקיבלתי אותו עוד בתקופת הנהג חדש שלי. הגיע לי הרשיון החדש לפני 3-4 חודשים ואין עליו כבר את ה"נהג חדש". לא קורס ולא תאוריה ולא נעליים.

פנסי ערפל לא מחושב.

אם היית עובר ברמזור אדום זה 10 נקודות ו1000 שקל קנס והשוטר לא היה מחכה ל67 ק"מש שלך בשביל לקחת לך את הרישיון, ישר מביא לך סטירה לוקח לך את הרשיון ובועט אותך הבית.

וחבר שלי נתפס על 86 בכביש של 50ק"מש. 8 נקודות.

ועל זה הוא קיבל נהג חדש.

תמיר

פורסם
אורן 16V כתב:

תרבות דיון לתפארת מדינת ישראל. אורן, אם לא הבנת...לפחות מבחינת הפורום, חומוס זה סלט שאוכלים ולא שם תואר.

בקשר לנושא עצמו...

כביש 4 הוא כביש טוב מאוד המאפשר נסיעה מעל המהירות המותרת בחוק. אם מתרחשת תאונה במהירות 130 קמ"ש זה לא כל כך משנה אם היית נוסע 100 קמ"ש. יכולת השליטה ברכב ותוצאות התאונה די דומות.

אני האחרון שיטיף לנהג חדש לא לנהוג על 130 קמ"ש. לצערי, אין קשר בין כמות הזמן על הכביש ליכולת להחלץ ממצבים בעיתיים.

אני מעדיף נהג חדש שניסה כמה פעמים לנהוג על 130 קמ"ש מאשר נהג "שומר חוק" שנוסע על 90 בכביש של 100 ואז דופק רברס באיילון כי הוא פיספס את היציאה של קק"ל (בד"כ זה נהגת אבל לא משנה...).

בלי קשר - דבר ראשון אל תתקן אנשים על הסלנג שלהם...לצאת חומוס זה לא חדש

דבר שני- אני מסכים איתך לגמרי, גם אני מעדיף נהג חדש שנסע כבר על 130 יותר מפעם אחת מאשר "שומר חוק" ותיק

בלי קשר-אני כמעט התהפכתי עם האוטו בגלל שהגזמתי עם המהירות (בלי פלברות ולבלי כלום, לא היה אף אחד באוטו)...אני לא יציין את המהירות ואת המהירות המותרת, אני רק יגיד שאני חושב שניצלתי בגלל שיש לי "נסיון" (יחסית) במהירויות האלה ואילולא "הנסיון" הזה כבר הייתי על עם הראש צמוד לגג

מאז בכל מקרה, אני משתדל לא להגזים עם המהירויות שלי, למרות שאני עדיין לא במהירות המותרת בד"כ (פשוט נראה לי לא מעשי ברב הפעמים)

אני מבקש לא לפתוח את הדיון של אם וכמה טיפש הייתי, ואם זה מגיע לי או לא. שכל אחד יקח מהסיפור הזה מה שבא לו

• תוכן חדש...