Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמר ומבחני ריסוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא אהבתי יותר את הגרסא השוודית להאמר.

טונות של בטיחות פאסיבית שמורידה עמודי בטון אם נדרש ממנה לעשות כן.

אמינות מופלגת ואחזקה נמוכה עקב היותו "אספנות".

עזוב אותך מפרסומות - שאתה באמת מתנגש:

וולבו!

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אגב וולבו, כשנסעתי בטריוס של ההורים לפני הרבה זמן כשרק קיבלתי רישיון, התנגשה בי וולוו מהישנות הענקיות האלה, אני בסך הכל יצאתי עם שריטה בפגוש, והוולבו לא התניעה וכל המכסה מנוע הייה מעוך.

ככה שהבטיחות של הוולבו היא מיתוס בלבד.

פורסם

אההה כמה שיותר חזק יותר בטוח

אהההההההההההההה הבנתי......

כן אני בטוח שהבטיחות של הטאריוס טובה יותר מוולבו...נכון זה סתם מיתוס הריי :?

פורסם
אגב וולבו, כשנסעתי בטריוס של ההורים לפני הרבה זמן כשרק קיבלתי רישיון, התנגשה בי וולוו מהישנות הענקיות האלה, אני בסך הכל יצאתי עם שריטה בפגוש, והוולבו לא התניעה וכל המכסה מנוע הייה מעוך.

אם האוטו נמעך יותר זה לא אומר שהוא לא בטוח.. לפעמים הוא דווקא סופג את האנרגיה במקום הנוסעים..
פורסם
דווקא לא.

לפני המון המון זמן (ששנינו עוד היינו במצב נוזלי), "וולבו" הלכה בכיוון הבטיחותי.

בעוד שהמכונית של הדוד סאם הלכו על כוח, המכוניות האירופאות (לאנצ'יה, פיאט, אלפא) הלכו על נוחות יוקרה והנאה מנהיגה (יש עוד יצרנים אירופאים אבל הנחתי את הקו הכללי), היצרנים היפנים התרכזו במכוניות קטנות ואופנועים זעירי-סמ"ק והמכוניות המזרח-אירופאיות הלכו על... הם בטח הלכו על משהו...:roll: וולבו בנו את כל המכוניות שלהם על הקו המנחה של בטיחות.

אם אני לא טועה, עוד בשנות ה60' וולבו היו הראשונים להשתמש בקורות A ב-144 ו-ב164 (פרחי, בוא תתקן אותי בבקשה :-)). כמובן שעד אז אף אחד לא חשב על מערכת בקרת יציבות וכריות אויר, אבל וולבו בנו את המכוניות שלהם כדי לעמוד בסטנדרטי הבטיחות של אותם ימים ואף להתעלות עליהם.

והם עשו עבודה לא רעה בהתחשב ברמת הבטיחות של המכוניות באותם ימים (והייתה לי אחת כזו...עיין סמלון. חגורות לקישוט ופח בכל מקום במקרה של תאונה... אסון)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אני דווקא אהבתי יותר את הגרסא השוודית להאמר.

טונות של בטיחות פאסיבית שמורידה עמודי בטון אם נדרש ממנה לעשות כן.

אמינות מופלגת ואחזקה נמוכה עקב היותו "אספנות".

עזוב אותך מפרסומות - שאתה באמת מתנגש:

וולבו!

זה כלום-על כביש 58 בחיפה ראיתי וולבו שהייתה מעורבת בתאונה עם אונו.האונו בסדר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...