Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצבים על כביש אילון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי הייתה הופעה של ישראכרט בגני יהושוע הדרך הלוך לשם לקחה לי שעתיים וחצי (מהקריות) הדרך חזור לקחה 3.5 שעות (שלוש וחצי שעות!!!!) היה בגני התערוכה פקק עצום ובמשך שעה וחצי לא זזנו סנטימטר אנשים כבר הוציאו כיסאות מהרכבים... "יופי של ארגון" כל הכבוד

[img]file:///C:/My%20Documents/My%20Pictures/מתתי.jpg[/img]

פורסם

שוב פעם מערכת התשתיות של מדינת ישראל הוכיחה את עצמה!

והשיחוק שלי: בשעה 10 יצאתי מיהוד לכיוון טבריה. התכנון המקורי היה כמובן לעלות על כביש 1 ואז בגלילות לרדת לכביש החוף.

אחרי ששמעתי גלגל"צ ושמעתי שכל נתיבי איילון עומדים, בלי לחשוב פעם וחוצי ירדתי בגנות לכביש גהה, וירדתי בבני דרור ולכביש החוף בפולג(פספסתי את הירידה לכביש 5 במורשה...)

תוך שעה וחצי אחרי היציאה הייתי בחוף דוגה(קינר וכו', חוף אחד צפונה לדוגית....)

אלעד

• תוכן חדש...