Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש יעוץ לרכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה היות וביטוח לסיוויק של ההורים יצא לי יקר מאוד עדיף לי לקנות רכב משלי.

יש לי 10 אלף ,הבעיה היא שזה אמור לכסות את העלות של הרכב+ביטוח+יישור קו ומערכת סבירה..

בוא נגיד אפשר לגלוש בעוד 2000 שקל גג..

אני נהג חדש+נהג צעיר...כנראה שאני יעשה רק ביטוח חובה וצד ג'.

אז תנו לי בראש עם המלצות לרכב שיעמוד בקריטריונים.

אני יודע שהנושא נטחן פה כבר עשרות פעמים..אבל שוב מבקש המלצות "חדשות"...

ויש גם העדפה לרכב "ספורטיבי" משו

תודה מראש

פורסם

ביטוח חובה - 2000 ש"ח.

צד ג' - 1200 ש"ח.

מערכת סבירה - 1000 ש"ח.

אוטו - 5800 ש"ח.

אין לך הרבה ברירות, אלא לעשות מה שאיציק אמר לך, לחפש כל דבר במצב טוב. המבחר שלך מצומצם מאוד, וחבל שלא תקנה רכב טוב בגלל הקריטריונים שלך.

אני הייתי מתמקד בפיאסטה, רנו 5 ופג'ו 104. (יש אחת ב2000 ש"ח במצב לא רע בכלל, אם תרצה).

בהצלחה.

משכנתא זה קל

פורסם

כל המכוניות שהמלצת הם קטנות מאוד וסביר להניח שאני ירגיש כמו בקופסת סרדינים...אמרתי כבר אני בחור גדול...צריך רכב שאפשר להרגיש בנוח ולא דחוס..

פורסם

חבר שלי החזיק כמה שנים טובות פז'ו 106 ,הבחור מאוד מגודל לאורך ולרוחב (1.90)

זה לא שיא הנוחות אבל אתה גם לא תרגיש כמו סרדין , (אלא אם כן אתה ממש גבוה)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כמו ש Fitch כבר פירט את עלות הביטוח נשאר לך סכום מאוד זעום לדעתי לרכישת רכב במצב טוב וגם שיהיה מרווח.

המלצה תמתין עוד חודש חודשיים, בהנחה שכבודו עובד וצרף סכום נוסף לרכישת רכב בעלות גבוה יותר ממה שהקצבת לעצמך.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חפש סובארו לאונה קופה, כרכב ראשון , בסכום שלך ובדרישות שלך, זה הדבר היחיד שבאמת כדאי לך לקנות.

מרווח, אמין ביותר,עומד לך בתקציב, אומנם שנתון נמוך אבל הרבה יותר אמין מכל האונו והפגו מתחילת שנות ה 90.

ספורטיבי הוא ממש לא אבל לפחות קופה בשביל הרושם...

חפש גיר ידני 1600 = אחלה אוטו.

פורסם

העברת בעלות בלאגן ביטוח-3000

נשאר איזה 8000 אלף

סובארו DL 88-90

אוטו בן זונה

לא אוכל דלק

לא מתלקל

אחד המכניות הכי אמינות שיש

תפור עליך אחי

פורסם

אין פה בכלל על מה לדבר !!

קנה פיגו 205 89-90 במצב נורמלי (ויש כאלה ) , תעשה יישור קיו, ותהנה מאוטו ממש מצויין.

היתה לי אחת מודל צבאי עם 380k ק"מ (!!) שבמשך 3 שנים ראתה מוסך אולי 3 פעמים וממש לא עשתה בעיות.

בקיצור , שכח את כל הסטיגמות , קח לך 205 שזה האוטו הכי אמין והכי מהנה שאתה יכול להחזיק בסכום הזה.

ועוד לא דיברנו על צריכת הדלק...

פורסם

אני גם הייתי ממליץ לבחור לחכות עוד חודשיים שלושה ולעלות בעוד כמה אלפי שקלים. אבל אם הוא רוצה רכב עכשיו אז רק סובארו dl. כמה שאני אוהב צרפתיות אתה לא יכול ליהיות בטוח איתן, הכל תלוי על הרכב הספציפי שנפלת עליו. לבחור שאמר סובארו קופה, רק שתדע שמשום מה מבקשים עליהם מעל מחירון :shock: . מיסתבר שיש כל מיני מקומות בארץ ששם הרכב הזה הוא החלום של כל זאטוט.

פורסם

פיאסטה, רכב מצוין, היא אולי נראית קטנה, אבל היא ממש לא קטנה.

מה שכדאי לך לעשות זה להשיג איכשהו נסיעת מבחן או רק לשבת ב205, פיאסטה, שרייד, סובארו DL וכל מה שאתה מחפש, ואז תחליט מי הכי נראית לך, או שתבחר כמה פיינליסטיות ואז תחפש כאלו למכירה והראשונה שתמצא שהיא במצב הכי טוב, תקנה.

בהצלחה בקניה.

יונתן

• תוכן חדש...