Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה הולך על SQ/SQL/SPL?

זה משנה את מערכת ההגברה :)

ולמה בחרת ב L7?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלכתי על הL7 כי בחור פה הציע לי אותו ב1800 שזה זול (תקן אותי עם אני טועה)

הייתי רוצה SQL אבל זה נראה לי קצת יקר מדי בשבילי אז אני הולך על SQ

אם אני מבין נכון, SQL זה שילוב של SQ ו SPL לא?

פורסם

כן.

זה אמנם מחיר טוב, אבל השאלה אם זה מתאים לך? מערכת בתקציב שלך שומעים קודם! ובייחוד את הסאב לפני הקניה. סאב זה החלק שהכי קל לשמוע לפני.

צריך לחשוב טוב טוב לפני קניה של החלקים. אפשר לעשות תשתית של חיווט ברכב שתתאים למגברים חזקים מאד. לשים מגבר שני ערוצים וקומפוננט (לדעתי הייבריד אבל אם אתה יכול לשמוע דברים אחרים כך טוב יותר).

בכסף שנשאר לנסות לחבר מונו בלוק וסאבים (מתאימים) ולראות מה אתה מעדיף.

אופל קורסה 2003

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה... אבל לא נראה לי שה-L7 הוא סאב SQ

הסאב עוצמתי בטירוף, והרבה הרבה הרבה יותר מתאים ל-SPL למרות שהוא גם איכותי ברמות ודי מדוייק

עדיין לא נראה לי ממש SQ, אולי SQL...

בנוגע למגברים, כמובן שהכי טוב זה מונובלוק לסאב ו-2 ערוצים לקומפוננט, אבל הכל תלוי כמה נשאר לך מהתקציב...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

L7 ל-SQ זה כמו לסוע עם פורש רק בחניה של עזריאלי.

אם אתה רוצה מערכת SQ וותר על ה-L7 ,מה שכן שילוב של L7 והיבריד יכול להניב תוצאות

יפות למערכת שמשלבת גם איכות וגם עוצמה,שוב אל תהיה סגור על שום דבר עד שתשמע אותו!

עזוב אותך מהגדרות של SQ,SPL,SQL לך תשמע ואח"כ תבין מה זה מה.

על הניר ובפועל זה תמיד שני דברים שונים לגמרי.

פורסם

מצחיק שאתה שואל, כי אתה דיברת על PPI

ולפי הרמה שלך פה בפורום חשבתי לעצמי שאתה יודע על מה אתה מדבר

להודעתך בת'רד שננעל לך ויוחסה אלי -

כנראה לא הבנת את שקראת.

לא שאלתי אותך למה PPI כי אני סולד מהם (ההיפך הוא הנכון) כי אם מהסיבה שאתה חסר ידע (לא שזה משהו להתבייש בו חלילה) וישר ננעלת על דגם ספציפי?

לך, תשמע, תתבונן, תתרשם ורק לאחר שתוריד כמה קלוריות טובות בחיפושים תבוא לפורום ותתיעץ על דגמים ספציפיים.

כמו כן - רד מה-L7.

אמרת שאיכות היא בראש מעיינך וכמו כן - שילוב של סאב כזה יחייב מגבר בהמתי (=יקר!).

פורסם
אני אניח להמלצותי לנוח שנייה אחרי שאתה תניח לעצות אחיתופל שלך לנוח.

די ברור שאתה חדש בתחום, אחרת לא היית רושם את שרשמת.

לעניין - Hifonics כבר ממזמן הפכו להיות עוד מוצר מדבקה. עוד חברה סינית שמייצרת עבורם ליינים שלמים.

היפוניקס כמו לאנזר כמו JBL כמו רבות אחרות ממזמן איבדו מגדולתן.

מאחר ולא בכספך עסקינן אז אתה מרשה לעצמך להמליץ לבן אדם לרכוש מגבר של 2000+ שקל שהתמורה שלו שווה וזהה לזו שייקבל ממגבר של 1000-1400 ש"ח

קודם כל ידידי היקר, אל תשפוט פה אף אחד עפ"י חדש או ישן בתחום זה פטתי ...

ההמלצה היא רק עפ"י תקציב...

אין לי שום בעיה להמליץ על מגברים של audioson,genesis,zapco,arc-audio,brax וכו'... השאלה היא רק על איזה תקציב מדובר.

כאשר מדובר על מערכת של עד 10K כולל התקנה +איטום+קומפוננט+HU+חיווט+סאב על איזה בדיוק PPI אתה ממליץ שיתכווץ לתחום ההשקעה הנ"ל??

ובקיצור, אם אתה לא מסכים אם דעה של מישהו ,אל תסכים, זו זכותך, אבל זו דעתו ואין לך שום סמכות לבטל אותה.

ועוד משהו קטן.

מה זה המשפט הלא קשור הזה: "

היפוניקס כמו לאנזר כמו JBL כמו רבות אחרות ממזמן איבדו מגדולתן".

עוד אחד שבא וקובע שטות מוחלטת....

אם זאפקו היו מוציאים עכשיו מגבר שנותן 4-50 וואט RMS ב200 דולר, גם אותם היית שורף במשפט אחד????

אולי במקום לשלוח אנשים לפורומים בחו"ל "ללמוד משהו" , תעבוד עם איזה מגבר או שניים לצורך השוואה....לכל חברה יש את הסדרות הגבוהות והנמוכות שלה, אבל זה לא המדד ההשוואתי...

גל לJBL יש מגברים מטורפים כמו לכל חברה אחרת שמכבדת את עצמה כמו JBL שכבר עובדים עוד לפני שחשבו עלייך ועליי ביחד...(בערך 50 שנה...:)).

ובקיצור, תנוח עם הערות שלך..

תצליח בהמשך הדרך....

under construction..

פורסם

צריך לחשוב טוב טוב לפני קניה של החלקים. אפשר לעשות תשתית של חיווט ברכב שתתאים למגברים חזקים מאד. לשים מגבר שני ערוצים וקומפוננט (לדעתי הייבריד אבל אם אתה יכול לשמוע דברים אחרים כך טוב יותר).

בכסף שנשאר לנסות לחבר מונו בלוק וסאבים (מתאימים) ולראות מה אתה מעדיף.

נראה לי אני אלך לפי העצה של שיבי,

אני ארכיב את ההיבריד ותשתית חזקה ואז אני אחפש סאב...

קומפננט כזה מצריך מגבר נכבד, מה אתם ממליצים? (שני ערוצים)

פורסם

המגבר הראשון שעולה לי בראש הוא ה-PHASE RS2 ,

מגבר מעולה נותן -150X2 ועולה בסביבות ה-2,000 ש"ח.

כמו כן יש את ה-HIFONICS ZX6000 שהוא גם 150X2 ויחזיק לך כל סט קומפוננט.

מה שכן את ההיבריד שמעת?אם לא אז תשמע לפני שאתה מחליט.

פורסם

אחלה HU,אבל במחיר הזה יש לך פה בפורום את CDA9853,שהוא יותר חדש

ויותר טוב,אם אני לא טועה ראיתי שניים שמפורסמים במכירות אודיו שבפורום.

פורסם
חברים יקרים, נראה לי שקצת השתוללתם עם ההמלצות שלכם,10K זה עדיין הרבה כסף,אבל לא נכנסים בתקציב הזה כל ה"חלומות" שלכם...גנסיס , רייבנו,קליף דיזיין נאקאמיצ'י וכו' זה רכיבים שעולים הרבה כסף...

ההמלצה שלי תהיה:

פאנל ברמה גבוהה כמו האלפיין 9855 או הקלריון טאץ' או ה855MC עולה בסביבות ה3600 ש"ח.

למרות שאפשר להסתפק באלפיין 9853 בסביבות ה2600-2800 ש"ח.(וזו גם ההמלצה שלי)

סט קומפוננט הייבריד אוביישן 6 עולה בסביבות ה 2000ש"ח.

מגבר 4 ערוצים לדומת הJBL 75.4 יעלה בסביבות ה1300-1400 ש"ח.

כבר הגענו ל6K(עם האלפיין 9853, אם הולכים על יותר איכותי זה כבר יעמוד על 7K).

סאב לדוגמת ה-VMAX, או ZR או קאפה או מוליטאוהם של פייז,או משהו בסגנון זה בערך 1400-1500 ש"ח מקסימום(תלוי בסאב) עם תיבה.

ואנחנו עומדים על 8.5K.

ומה שנשאר צריך ללכת על התקנה+חיווט איכותי(עדיף להשקיע בRCA איכותיים הם תמיד מחזירים את הכסף)+אטימת דלתות קדמיות-חובה=1000-1500 ש"ח.(התקנה של HU+מגבר+קומפוננט+סאב צריכה לעלות בסביבות ה700 ש"ח, אטימת דלתות צריכה לעלות משהו כמו 600-700 ש"ח .)

למרות שאני הייתי משקיע יותר באטימה ומביא סט של כל הרכב(BULK) ואז ישנה האפשרות באמת לנצל את הקומוננט והסאב על אטימת דלתות ובגאז'.

ואז אנחנו מגיעים לרכיבים הגיוניים שנכנסים בתקציב של10K.

וזה ידידי, רק ההתחלה.:)

גרין מסטר ההצעה שלך נראה לי הכי מציאותית!

אני חושב בדיוק כמוך, לרשימת המגברים הייתי מוסיף את הרוקפורד והאריון 4004 ולרשימת הסאבים קיקר comp vr.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

להפך, הבחור צריך הרבה כוח ולא הרבה מותגים.

הJBL חזק משניהם.

ואני תומך בעניין השארת הפאנל המקורי והוספת תוספים למיניהם לעיבוד הצליל.

מנחת ואקווליזר חיצוני (ממש לא חובה!).

את ההיבריד שמעתי בכמה רכבים, אהבתי מאד. ואני לא חושב שיש משהו מלבד ציוויון סאונד שונה שסט אחר במחיר הזה יכול להציג שיהיה טוב יותר מההיבריד, להזכירכם הסט הזה עולה מעל 600 דולר בארה"ב!

לגבי הגברה, אני לא מכיר את פייז אישית אבל שמעתי ביקורות טובה, וזה נראה כמו מגבר שיספק פיתרון טוב ויחסוך צורך במונו בלוק:

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=626&CatCode=167

לגבי סאב, יש אופציות כמו: קסנון, אלפיין TYPE R, פוקל, JL ,MBQ, פייז ועוד...

2000 קומפוננט

4000 מגבר

2500 התקנה ואיטום ואביזרים

2000 סאב

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...