Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השופטת הילה כהן "דהרה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...כהן: "הנאשם צירף מסמך רשמי של המחלקה לרישוי עסקים בעיריית חיפה. באף אחד מהדיונים הוא לא היה נוכח. אני מודה בכך. אני הייתי שופטת חדשה, כל כך לחוצה, ולמיטב זיכרוני ב-13 במרץ הגעתי בדהירה מירושלים לחיפה, אחרי שעבר עלי לילה עם אמא שלי. זה לא ניסוח מוצלח, אני מודה. אבל הוא לא נועד להטעות, משום שאחרת אני לא הייתי מורה לזמן אותם למועד שנקבע, וכמובן שהיום אחרי המקרה הזה אני מה-זה מקפידה. כל הקלדניות של בית המשפט יודעות ידוע היטב שאני לא נותנת יד חופשית"...

מעניין מה היה קורה לאזרח מן השורה שמודה במשפט שהוא "הגיע בדהירה" מירושלים לחיפה.

לגבי ה "מה-זה", מאוד משעשע לשמוע ערבוב של שפת-ביבים כזו עם שפה משפטית ("יודעות ידוע היטב")

פריחה שהגיע לדרגת שופטת, ישראל של 2005.

http://news.walla.co.il/?w=//778446

פורסם

מה שבטוח שמערכת המשפט בישראל גם היא נגועה ברקבון מתקדם.

ולחשוב שלאישה קטנה (וטיפשה יש לומר) כמו הילה כהן יש כל כך הרבה כוח בידיים.

והגרוע הוא שחבריה השופטים נותנים לה גב ומקלים בעונשה במקום להראות את נקיון בתהמ"ש!

מי מאתנו האזרחים מן השורה, שהיה מודה בזיוף והיה רק ננזף...

אבל כניראה שאנחנו פשוט מדינה בדרך להתפוגגות.

• תוכן חדש...