Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעיון להצעת חוק אישית.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערנו רוב תאונות הדרכים (על פי הסטטיסטיקה) הם על ידי נהגים צעירים,

וקבלת רישיון היא מגיל 17, גיל שלפי דעתי לא מספיק בוגר לקבלת אחריות כבדה כזאת של חיי אדם על הכביש.

לכן, מחשבתי היא זאת:

להעביר הצעת חוק בכנסת לשינוי גיל הרישיון ל21 (ונכון שזה קצת מוגזם) אבל, שאחרי השיחרור מצה"ל נקבל מענק או צ'ופר ללימוד נהיגה כך הלומד יהיה בשלב יותר בוגר בחייו וכן ידע מה היא אחריות ויבין את המשמעות בכל פעם שהוא עולה על הכביש.

כמו כן אני חושב כך לגבי כל קטנועי ה50 סמ"ק להעלות את רמת הגיל ל17 לפחות שלא כל תלמיד יא' יעשה בלאגנים על הכביש כאילו מה.

מה דעתכם????

ואם יש איך לשפר את ההצעה

רועי.

Polo 2012

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שלילד בן 21 אין מספיק אחריות ו/או שכל בגרוש כדי לאפשר לו לנהוג. הסטטיסטיקה מוכיחה שהכי בטוחים הם נהגים בני שלושים עם משפחה, לכן אין לאפשר לנהוג לרווקים מתחת לגיל זה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגיל 17, הייתי אחראי יותר ממספר רב של מבוגרים "אחראיים" על פי הגדרת הצעתך.

השטר הזה שלך לא פרקטי וגובל באפליה פסולה.

גיל הוא לא מדד אחריות מדויק מספיק.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אולי גם נעלה את גיל הגיוס לצה"ל ל21?

כי מי שלא מספיק אחראי לנהוג ברכב,בטוח לא מספיק אחראי להחזיק בנשק,לנהוג בטנק או להטיס מסק"ר.

:?

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

הצעה מגוחכת שאפילו הח"כים לא חשבו עליה...

ילד שיכול להתגייס לצה"ל בגיל 18 ולהטיס מטוס(כמו שהזכירו) להחזיק רובה ולהגן על התחת של המדינה, יכול בגיל 17 לנהוג נקודה.

1.8T 8)

פורסם

בצבא יש מפקד שנותן לך בראש,

אם היה כזה דבר על הכביש אז סבבה... אבל אין אחי אין!!!!!

ובצבא מלמדים אותך אחריות מה היא... עולים איתך בדרגות האחריות במשך הזמן...

להורים שלנו קשה לחנך אותנו בעניין הזה... אין אפס אז שהצבא יחנך!

Polo 2012

פורסם

נהיגה לומדים מנסיון. ככל שתתחיל לנהוג בגיל מאוחר יותר - תצבור נסיון מאוחר יותר.

ונכון, בגיל 17 רב בני הנוער הם לא שיא האחריות, אבל לדחות את גיל הרישיון ב-4 שנים זה פשוט לא רלבנטי.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
בצבא יש מפקד שנותן לך בראש,

אם היה כזה דבר על הכביש אז סבבה... אבל אין אחי אין!!!!!

ובצבא מלמדים אותך אחריות מה היא... עולים איתך בדרגות האחריות במשך הזמן...

דבר בשם עצמך...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אחת האמירות הדמוקרטיות...

ומה עם מי שלא עושה צבא?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

רגע, אני מספיק בוגר בשביל לנהוג בטנק סימן 4 אבל לא מספיק בוגר בשביל פיאט אונו?

מוזר :roll:

והצעה לי אלייך אדוני המציע, אני מזמין אותך לשבת בחניון ליום אחד עם אוכל שתיה ושמשיה. שב ותראה איך אנשים בני 30 ומעלה נוהגים. ואז נראה איך תדבר.

אני בעד להעלות את גיל המינימום לקבלת רשיון ל18 שנים. אבל חוקים מטופשים כמו הגבלה ל2 נוסעים לא יצילו אף אחד.

או בכלל, קודם שיפנו לכל הילדים בכיתה י' עם הקטנוטרנטה (קומבינציה של קטנוע וטרנטה) שלהם או לילדים המליונרים עם כל הטומקרים והריינג'רים, ויפסלו להם את הרשיון.

אבל לפני שהשרשור מגיע בכלל לבגרות, קודם שיגיע לתרבות נהיגה בידי צעירים ומבוגרים בכלל.

אני אגיד לכם את האמת, נמאס לי פשוט לכתוב את זה שוב ושוב ושוב אני מרגיש כמו תקליט שרוט. גם ככה השרשור הזה יגווע בעוד יומיים גם ככה, אז מה בכלל הטעם? משהו יעזור? פחות אנשים יהרגו בכבישים?

כנראה שלא.

את האמת אני מרגיש חוסר טעם מוחלט להגיב לשרשור הזה כי היו אינספור שרשורים בנושא. אז אני אפסיק כאן.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בואו נלך עם הרעיון האידיוטי הזה צעד אחד קדימה אסור לאנשים מתחת לגיל 27 ומעל גיל 43 לנהוג, ואסור לנשים להוציא רישיון, נקודה! ככה בטוח לא יהיו תאונות בכבישים..

אויש נו באמת איזה שטויות.. רוב התאונות מתבצעות מנהגים שחושבים שהכביש הוא של אבא שלהם ולא חשוב הגיל או המין שלהם!

מצטער עם פגעתי במישהו, ובמיוחד בנשים, כל הנאמר היה בגדר האבסורדי ולא יותר מזה..

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

ממש יש שטויות והרבה בשרשור הזה, אי אפשר להכליל כל קבוצת נהגים כזו או אחרת, רוב הצעירים על הרינגרים מיולים עושים צרות זה נכון אבל גם לא כולם, יש כאלה שבאים בטענות לאופנוענים ואני יכול לומר שיש אופנוענים ששומרים יותר חוק מהרבה אנשים, כנ"ל לגבי הצעירים שיש חלק מסויים מופרע שמכתים את כולם. כמו כן אפשר ללכלך על נהגי המשאיות וגם על המוניות. פשוט שצעיר עושה תאונה אז דואגים לפרסום מכל הכיוונים אבל שמורה בת 50 נוסעת מעל 500 מטר נגד כיוון התנועה אז אף אחד לא אמר אולי ירעננו לבני 50 את הידע בנהיגה- כי זה גם מגוחך, לסיכום ובקצרה אין להכליל קבוצה כזו או אחרת של נהגים, מכל צד יש טובים ויש משוגעים.

לגבי גילאים, בגיל 16 נותנים לך ת.ז. גיל הסכמה!. בגיל 17 באים להתחתים אותך קבע שאתה בתיכון טכנולוגי שאתה לא יודע מה זה צבא ומזה טירונות. בגיל 18 נותנים לך רשות להשתמש באלכוהול ולהיות חופשי, וגם לנהוג על משאיות, טנקים המארים, מטוסים בצבא, אז לא יתנו לך לנהוג בגיל 17?

מופרח

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אתם יודעים מה אולי הגזמתי...

אבל הכוונה שלי אם זה גיל 21 אז כביכול יתנו לחייל המשוחרר מתנה צ'ופר ללימוד נהיגה (וואוצ'ר למי ששמע)

אז לפחות להעלות את הגיל לרישיון בכחצי שנה לפחות...

מדובר פה בחיים של אנשים, אם ככה אתם מתייחסים.

צריך לחשוב על משהו בכיוון

Polo 2012

• תוכן חדש...