Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי במוו 530I

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבמוו 530i החדשה לפחות יש משהו שלא ברור לי.

בלוח שעונים יש 4 מכוונים, אחד בצד שמאל אשר מראה מהירות ומתחתיו שעון קטן של דלק.

ויש בצד ימין שעון סל"ד (טורים) ומתחתיו שעון שטן שלא ברור לי מה תפקידו, יש לו מחוג

ומספרים מ: 0-20.

תודה רבה לעונים וערב טוב לכולם.

I feel LEGACY

פורסם

שניה זאת אומרת שככל שלוחצים יותר גז אז המחוג זז לכיוון המספרים הנמוכים?

וכאשר נוסעים רגוע ובעדינות זה מתפס למספרים יותר גבוהים?

I feel LEGACY

פורסם
שניה זאת אומרת שככל שלוחצים יותר גז אז המחוג זז לכיוון המספרים הנמוכים?

וכאשר נוסעים רגוע ובעדינות זה מתפס למספרים יותר גבוהים?

בדיוק הפוך!
פורסם

השעון מראה את יחס הליטרים לק"מ. ככל שתנהג באופן בזבזני - מספר הליטרים בסקאלה יעלה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בדיוק הפוך!
אלא אם BMW הפכו את ההגיון של השעון הנ"ל מאז שהייתה לי ה-M3 אז הבחור צודק ואתה טועה.

ככל שתנהג בזבזני יותר המחוג יראה כמה ק"מ תוכל לסוע על כל ליטר דלק והמספר יהיה נמוך ולהפך.

מוטי.

פורסם
בבמוו 530i החדשה לפחות יש משהו שלא ברור לי.

בלוח שעונים יש 4 מכוונים, אחד בצד שמאל אשר מראה מהירות ומתחתיו שעון קטן של דלק.

ויש בצד ימין שעון סל"ד (טורים) ומתחתיו שעון שטן שלא ברור לי מה תפקידו, יש לו מחוג

ומספרים מ: 0-20.

תודה רבה לעונים וערב טוב לכולם.

לא ברור מה שעון שטן עושה ב 530, בדרך כלל השעון שטן מגיע רק ב M5 והוא שעון שהולך ומחייך ככל שאתה עולה במהירות :-P

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אלא אם BMW הפכו את ההגיון של השעון הנ"ל מאז שהייתה לי ה-M3 אז הבחור צודק ואתה טועה.

ככל שתנהג בזבזני יותר המחוג יראה כמה ק"מ תוכל לסוע על כל ליטר דלק והמספר יהיה נמוך ולהפך.

מוטי.

המחוג מראה את כמות הדלק בליטרים שתבזבז ל 100 ק"מ .

ככול שתלחץ יותר המחוג יעלה לכיוון ה 30 , אם תיסע בהילוך גבוה ותלטף את המצערת הוא יראה משהו שקרוב ל 7 (ליטר ל 100 קילומטר).

פורסם
המחוג מראה את כמות הדלק בליטרים שתבזבז ל 100 ק"מ .

ככול שתלחץ יותר המחוג יעלה לכיוון ה 30 , אם תיסע בהילוך גבוה ותלטף את המצערת הוא יראה משהו שקרוב ל 7 (ליטר ל 100 קילומטר).

אני זוכר את המחוג הזה ב-E36 325. הוא היה רץ להתחבא איך שהאוטו היה מתחיל להתגלגל ויוצא רק בעצירה (בגירסאות הנ"ל הוא היה ממוקם במגרעת מתחת לספידומטר ונע נגד כיוון השעון עד שהיה נעלם מהעין).

אחד המחוונים השימושיים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הוא רשם שטן כניראה זה = שמן

אם הוא היתכוון לשעון שניראה ככה אז זה טמפרטורת שמן

http://www.bmwcca.org/Roundel/2000/0200oth1.jpg

אם זה לא זה אז יש בימרים שיש שעון שמראה צריכת דלק כמו בתמונה, התחתון שהפוך מיצד ימין (לא להיתיחס לחץ)

http://www.bentleypublishers.com/images//features/b595/bentley.b595.020.02.0011909.large.2002.dec.19.sd.jpg

באירופה הצריכת דלק מחושבת לפי ליטר ל 100 קילומטר . אז ככל שהמשתנה עולה זה אומר שיש יותר צריכת דלק

ביפן הצריכת דלק מחושבת כמו בארץ לפי ליטר לקילומטר 1 אז ככה שהמשתנה עולה הצריכה כיביכול קטנה

בארהב צריכת הדלק מחושבת לפי מייל לגלון 1 אז ככל שהמשתנה עולה הצריכה נמוכה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בM3 E36 שנהגתי לא היה שעון דלק כזה, בכלל ראיתי כמה M3 באירופה ובכולם השעון הזה לא מראה את הצריכת דלק, אלא טמפ' שמן.

הנה יש לי עדיין תתמונה שצילמתי להמחשה.

CIMG1005.JPG

פורסם
בM3 E36 שנהגתי לא היה שעון דלק כזה, בכלל ראיתי כמה M3 באירופה ובכולם השעון הזה לא מראה את הצריכת דלק, אלא טמפ' שמן.

הנה יש לי עדיין תתמונה שצילמתי להמחשה.

ב Mים שאני ראיתי הצריכת דלק מופיעה במחשב דרך

וזה גם כמו בתמונה שראשונה ששמתי מיקודם.

בשאר הסדרות לרוב יש את הצריכת דלק כשעון אלנלוגי מהופך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...