Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בתמונה במקרן...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מקרם של BENQ.

חיברתי לו חוטים והכל טוב ויפה - בחוט של ה VGA. שמחובר לDVD רואים מעולה ללא בעיה

הבעיה היא בחוט RCA ובחוט SVIDIO.

בהתחלה ניסיתי לחבר את הכבלים והצלחת עם RCA... יצאו קווים כאלה והתמונה עשתה גלים - היתי בטוח שזה בגלל שהRCQ ארוך (14 מטר מעל לתקרה).

חיברתי כבר S-VIDIO. ובסוף שלו חיברתי ראשים שם RCA. שמתי במייר של הצלחת לא מסתדר וגם בממיר של תבל, עדיין יש זיופים...

למה ? מישהו יודע מה עושים?

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

ברעיון היחיד שעולה בראשי:

(אני עושה אנאלוגיה אז אל תיבהל)

כשאתה עושה Video Out מכרטיס מסך, אתה יכול לבחור שיטות שידור שונות. יש B/PAL,G/PAL כל מיני שיטות......

והטלוויזיות לא תומכות בכולן, אלא רק בחלקן, תלוי באיזור שהן משווקות/מיוצרות וכו'.

בדוק את הנושא, כי יכול להיות שזאת הבעיה(חוסר התאמה בין שיטת השידור של הממיר ושיטת השידור של המקרן).

פורסם
יש לי מקרם של BENQ.

חיברתי לו חוטים והכל טוב ויפה - בחוט של ה VGA. שמחובר לDVD רואים מעולה ללא בעיה

הבעיה היא בחוט RCA ובחוט SVIDIO.

בהתחלה ניסיתי לחבר את הכבלים והצלחת עם RCA... יצאו קווים כאלה והתמונה עשתה גלים - היתי בטוח שזה בגלל שהRCQ ארוך (14 מטר מעל לתקרה).

חיברתי כבר S-VIDIO. ובסוף שלו חיברתי ראשים שם RCA. שמתי במייר של הצלחת לא מסתדר וגם בממיר של תבל, עדיין יש זיופים...

למה ? מישהו יודע מה עושים?

קודם כל - כותבים S-VIDEO.

כבל מסוכך יכול להוליך עד 15 מ' וידאו ללא בעייה.

ספר לנו מה בדיוק הבעייה .

אין תמונה בכלל ?

רואים גלים ?

תמונה מעוותת ?

מה הכניסות של המקרן ? יש לך (מלבד ה-RGB שמיועד למחשב) גם RCA ? S-VIDEO? SCART ?

פורסם

אז ככה אני רואה גל שעולה מלמטה למעלה (גל ברבע מסך - ממש גדול) ומזיז את התמונה וכשהוא עובר למטה למשל - אז למעלה רואים טוב

יש לי

VGA. למחשב.

RCA - לא מחובר אליו כלום. (חיברנו היתה אותה בעיה ועכשיו ניתקנו).

S-VIDEO - מחוברים אליו בצדדים חיבורים של RCA, כי בממירים של HOT אין יציאה של S-VIDEO

כשאני רואה במחשב, על חיבור VGA - או בDVD על VGA אין בעיה

הבעיה רק בממיר

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

1. תעבור ל-RCA, אין שום סיבה לעבור מ-S VIDEO לRCA עם כבל מתאם . יש לך כבר RCA.

2. האם כבל חשמל עובר ליד כבל הוידאו ?

3. נסה להוריד את המקרן באופן זמני וחבר כבל RCA קצר באופן זמני. האם התופעה נמשכת ?

4. האם ה-DVD שלך מחובר למחבר VGA ? מאוד מוזר , מדובר על מחבר 15 מגעים זהה לכרטיס מסך במחשב ? איזה DVD זה ?

5. בכל מקרה ,לפני כל דבר אחר - נתק את כל המכשירים האחרים שאולי מחוברים למקרן ,לרבות ה-DVD.

• תוכן חדש...