Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה כאשר אני לוחצת על הבלמים בשעת נסיעה אני שומעת כמו מן צפצופים דקים כאלו..

סוג של חריקה אבל עדינה מצמררת.

השאלה שלי היא מה זה? ממה זה נובע? האם זה נורמלי?

הרכב הוא מאזדה 121 .

תודה.

פורסם

זה נובע משימוש מואץ בברקסים שלאט לאט אוכל את הרפידות כתוצאה מחיכוך , זה נורמאלי כי זה תוצאה של זמן אבל מבחינת בטיחות את חייבת מהר מהר להחליף אותם כי זה יצור לך בעיה בבלימה ושחיקה של הדיסק

חתימה עד שלוש שורות בלבד!

פורסם

לפני שהולכים להחליף...

האם הרעש הוא מהאיזור האחורי - צמיגים אחוריים?

עד כמה שאני יודע ברכבך מותקנים תופי בלימה ולא דיסקים מאחור.

הרעש הוא הגעה לתדר עצמי.

פתרון - הוספת לוחית מתכת לשינוי התדר העצמי של הסנדל והתוף.

אם הרעש הוא מחלקו הקדמי (שם בטוח שיש צלחות בילום - דיסקים) של הרכב סביר להניח שקודמי נתן לך עצה טובה.

האם את מרגישה שינוי בעוצמת התאוטה?

פורסם

אני היחיד שחושב שרפידות תחליפיות ללא אסבסט ידועות כגורמות לשריקה בזמן בלימה ואין בכך שום פגם בטיחותי?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אי אפשר לתת תשובה על שאלה כזאת ללא בדיקה... זה יכול להיות רפידות וצלחות מאיכות ירודה מה שבאופנה... זה יכול להיות שהברקסים לקראת סופם ויש את הרעש הזה בכוונה מהרפידה כדי שילכו למוסך להחלפת הרפידות.

לא הייתי ממליץ לך להמשיך לסוע עם הרעש הזה שכן מדובר במערכת בלמים ועם זה לא מתעסקים... לכי למוסך שאת סומכת עליו ותגידי לו שיש רעשים של חריקה בעת בלימה ואם צריך אז שיעשו מה שצריך.

פורסם
אני היחיד שחושב שרפידות תחליפיות ללא אסבסט ידועות כגורמות לשריקה בזמן בלימה ואין בכך שום פגם בטיחותי?

אם זכרוני אינו מטעני, אסור לשווק בארץ רפידות עם אסבסט.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

לא יודע בקשר לאסבסט אבל אצלנו כשהותקנו רפידות תחליפיות הן שרקו כאילו אין מחר....

סופסוף החלפנו אותן במקוריות של ניסאן ועכשיו שקט טוטאלי! :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

יכול להיות שנכנס אבק או לכלוך לבפנים וכתוצאה מחיכוך+האבק או מה שלא יהיה יעשה רעש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
יכול להיות שנכנס אבק או לכלוך לבפנים וכתוצאה מחיכוך+האבק או מה שלא יהיה יעשה רעש

:shock: :shock: :shock:

ועכשיו תסביר מה הקשר לשאלה ???

בקשר למחיר של הטיפול הןא משתנה בהתאם לדגם/סוג/ושנת הרכב אין מחיר אונברסאלי לרפידות בלם ..

פורסם

דבר ראשון פותח השרשור הבין את מה שרשמתי ודבר שני אם שאלו מה זה האם זה נורמלי וממה זה נובע בראש השרשור תבין

דבר שלישי תלמד את מבנה הפורום ואיך הולך פה הכל ואז תבין וכשתגיב לפחות תגיב נורמלי

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

כולה שאלתי מה ההגיון שעומד מאחורי ההודעה שלך במילים אחרות ..

:|

מה הקשר בין ליכלוך-אבק או שאר חמוצים לבין שחיקת בלמים ??

בתשובה שנתת אתה טועה ומטעה אנשים אם אין לך ממש מושג בנושא מסויים תחסוך את התגובה ..

לא באתי לתקוף אותך בתגובה הקודמת שלי מצטער אם חשבת ככה ..:arrow:

פורסם

לא אני לא אכסוך תגובה וזה לא קשור לשחיקת בלמים מנסיון עם מגנום שנמצא בשטח הרבה כאשר נכנס אבק יש ציליל חריקה מהברקסים ככה שזה כן קשור לנושא ויכול להיות שאין סיבה לדאוג כי אם הם בולמים טוב אז רק הרעש מה שיכול להפריע

• תוכן חדש...