Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרייד 88 1000... עוד היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב...

חיפשתי בפורומים השונים על הרכב והדעות דיי חלוקות אז החלטתי לשאול. (ורציתי גם עוד מידע)

יש לי אפשרות לקנות שרייד 88 1000 אוטומטית (אני מחפש רכב בתקציב הזה ואת זה ראיתי וזה דיי מתאים לי)

אישית, לא חיפשתי מכונית אוטומטית אבל המכונית הזאת עשתה סך הכל 135000 ק"מ.

מבחינה חיצונית היא לא משהו, ויש כמה דפיקות אבל לא רציניות.

אני רוצה לעשות מחר נסיעת מבחן, אולי בדיקה קצרה במוסך שאני מכיר (בחינם) ואם זה מתאים אז לקנות.

האם כדאי? אני הולך לעשות פעם בשבועיים בערך נסיעות פ"ת-דימונה, לצפות לבעיות?

מה בערך צריכת הדלק של הרכב? (מניסיון של אנשים.)

איזה בעיות נפוצות במכונית הזאת? (מה כדאי לבדוק?)

איך הרכב עובד עם מזגן דולק? (ברור שאני אבדוק גם בנסיעה, אבל אני רוצה לדעת מניסיון של אנשים)

תודה רבה לכולם!

פורסם

תראה, שרייד 88 1000 אוטומט הוא אחלה אוטו אמין, חסכוני ובלי הרבה בעיות.

מן הסתם אוטו בן 17 עם מנוע 1000 ואוטומט ליסוע מפתח תקווה לדימונה לא ממש מומלץ למרות שהאוטו יגיע בלי בעיה.

עדיף שתלך על אוטו עם מנוע קצת יותר גדול שיהיה לך הרבה יותר קל.

כדי לשמור על השרייד כדאי שתיסע לא יותר מ- 80 קמ"ש שלא תתקיל אותך!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אני אישית חשבתי גם ללכת על ידני... אבל האוטומט הזה בא בדרך, ועם מספר מועט של ק"מ (כמו שאמרתי 135000).

הקטע הוא שהבנתי שהמכונית הזאת (1000) היא מכונית חלשה מאוד (ואת זה הבנתי מקריאה פה.)

ולעומת זאת היו כמה אנשים, מספר מועט, שאמרו שה1000 היא בסדר גמור.

בגלל זה אני שואל.

פורסם
אני אישית חשבתי גם ללכת על ידני... אבל האוטומט הזה בא בדרך, ועם מספר מועט של ק"מ (כמו שאמרתי 135000).

הקטע הוא שהבנתי שהמכונית הזאת (1000) היא מכונית חלשה מאוד (ואת זה הבנתי מקריאה פה.)

ולעומת זאת היו כמה אנשים, מספר מועט, שאמרו שה1000 היא בסדר גמור.

בגלל זה אני שואל.

ראשית לפני שאתה רוכש שרייד 1000 עליך לדעת מספר נתונים - המנוע אומנם "סוחב" בצורה מפתיעה לגודל המנוע - אולם מדובר במנוע רגיש מאד להתחממויות - ולא חשוב מספר הקילומטרים שגמע, התחממות אחת ואין לך מנוע, והוא מתחיל פשוט "לאכול"/"לשרוף" שמן בכמויות גדולות - להשיג מנוע אחר - תקין - זוהי משימה קשה עד בלתי אפשרית. ואובראול למיטב הבנתי מאד יקר ולא תמיד מצליח.

השילוב של מנוע ה-1000 עם תיבת הילוכים ידנית דווקא מוצלח (עד שמדליקים מזגן) - אבל השילוב עם התיבה האוטומטית הוא ממש סכנת חיים - לרכב כמעט ואין יכולת להאיץ (בטיחות אקטיבית) ואני לא רוצה לחשוב מה יקרה כאשר תדליק גם מזגן.

עדיף כבר לרכוש את האחות הגדולה האפלאוז עם מנוע 1.6 - בכל מקרה המחיר אינו רחוק.

בהצלחה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

נתחיל בזה שזו תיבה חצי אוטומטית, יש צורך להעביר מ-L ל-D בכל התחלת נסיעה.

עם המזגן היא מאוד מאוד חלשה, אני עוד זוכר שנסענו חזרה מאילת לפ"ת בעליות סדום היה צריך לכבות את המזגן לנסוע על L כל הדרך כי הרכב לא סחב שני ילדים ואישה...

אישית, לכ"כ הרבה ק"מ הייתי קונה משהו עם מנוע קצת יותר חזק.

אם הנסיעות שלך לדימונה הם משהו זמני בלבד אז כדאי, אם זה יהיה משהו קבוע, הייתי מוותר.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אתה בטוח בקשר לזה שזה חצי אוטומטית?

מדובר על שרייד דור 3... לא 2. (לא שאני יודע הרבה... אבל חשבתי שזה אוטומטי מלא).

והבעיה עם זה ש 88 אין 1300, והמכונית המדוברת, היא במחיר של 3000 ש"ח.

פורסם

אמממ, יתכן ואני טועה לגבי הגיר, תברר עם המוכר אני מאמין שהוא יתן לך תשובה יותר טובה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אמממ, יתכן ואני טועה לגבי הגיר, תברר עם המוכר אני מאמין שהוא יתן לך תשובה יותר טובה.

אתה טועה!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אז צדקתי בקשר לזה?

חשבתי שאני טועה ושאני מדבר שטויות :-) איזה כיף.

טוב נו, נלך לראות איך האוטו נוסע היום בצהריים וניקח למוסך, נראה מה יגידו

אני אסע גם בכביש מהיר, ונראה איך הוא סוחב, אבל אני כמובן לא אפתח ציפיות גבוהות.

פורסם

צ'מע..

אני נסעתי מראשון לאילת עם שרייד 1300 שנת 92' לפני שקניתי אותה היה לי אוטו בדיוק כמו שלך 88' אוטומט לא אהבתי אותה ממש אז הלכתי על ה92' בדרך הזאת מראשון לאילת עצרתי באשקלון ושם הכל היה טוב ויפה עד שהגעתי לב"ש נסעתי חלק על 100 110 אפילו...ברגע שהגעתי לכור בדימונה החום של המנוע עלה בשנייה אחת ועבר את האדום אפילו עצרתי בצד וזה נרגע אבל כל עשר דקות הייתי צריך לעצור בצד...בצל לרבע שעה לפחות כדי שאני אוכל לסוע רק על 60 ברגע שהייתי עובר את ה60 המנוע היה מתחמם ושוב הייתי צריך לעצור...(זה היה בשעות של צהריים עם שמש חזקה אני מאמין שזה גם תרם לעניין)

אז בגדול היא תגיע לשם אבל לא יהייה לך ממש נוח כדאי לך לחפש שנתון קצת יותר גבוה ותאמין לי הכסף שתשקיע יהייה כדאי

אבל בעיקרון אין על שרייד האוטו הכי אמין שנסעתי עליו (אלא אם כן אתה לא לוחץ עליו יותר מידי)

פורסם
אתה בטוח בקשר לזה שזה חצי אוטומטית?

מדובר על שרייד דור 3... לא 2. (לא שאני יודע הרבה... אבל חשבתי שזה אוטומטי מלא).

והבעיה עם זה ש 88 אין 1300, והמכונית המדוברת, היא במחיר של 3000 ש"ח.

חצי אוטומט שייך עד לדור שני.

משנת 88 הכל אוטומט מלא!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
ברגע שהגעתי לכור בדימונה החום של המנוע עלה בשנייה אחת ועבר את האדום אפילו

אולי השרייד רגישה לקרינה. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עדיף לדעתי לקנות את הרדים של 92 93 גם מנוע יותר גדול ויותר חדש

מנוע 1000 אוטומט שהמכלולים בני 17 זה לדעתי פתח לצרות, אגב השרד אוטו לא רע בכלל

קילומטרג במכוניות כאלה זה דבר זניח לדעתי, העיקר שהאוטו טופל כראוי ובזמן. בדוק במיוחד מערכת קירור מצב מנוע ונזילות ומצב גיר. גם חלק מהשרדים המגן שלהם מקולקל אבל בגדול אוטו לא רע בכלל.

יש מכוניות שנסעו 200K ומצבם יותר טוב מרכב זהה שנסע 140K. תלוי איך טיפלו ואיך התייחסו

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אים אני לא טועה הק"מ בשריד מתאפס כל 100000 ק"מ אז אתה לא יכול לדעת איזה סיבוב זה,

ובנוסף גם אים רשום 135000 בשנתון הזה אף אחד לא יכול להבטיח שזה אמיתי רק אים אתה מכיר את האוטו, לכן אל תתייחס לק"מ שהרכב עבר אלא רק למצבו החיצוני והמכאני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...