Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"הגורר מגרר נגרר..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר, הבוקר האחרון שלי עם האסקורט בזמן הקרוב, ניסיתי לבצע את עצתו של אחד מחברי הפורום.

נסה להחליף את הגלגלים בבלוקים , התאוצה תשתפר , כמו גם האמינות וצריכת הדלק :screwy:

מסתבר שמרווח הברגים בבלוקים איננו זהה למרווח הברגים בג'אנט, רק בלוקי "איטונג" יתאימו לאחר איזשהי התאמה - אבל העבודה קשה והתמורה קטנה.

בשעה 3:30, הרכב עלה על גרר גולן, יש לציין שהגרירסט הגיע בזמן שציין, לא התעקב, ובצע את העבודה במהירות וביעילות. מה עוד, שהוא איש שיחה מעניין.

בדרך עקפו אותנו צעירים עם אסקורט קבריולט Mk.5 ואחד מהם צעק: "עושה החלפה ראש בראש?"

:screwy:

רק אני או שהיא נראית חסרת ישע ועם מבט של כלבלב?

הגענו ליעד לאחר 25-30 דק', והרכב הורד,

חיכתי לדוד שלי...

[/url]

אולי נשמע קצת מוזיקה?

מבעוד מועד הכנתי רמקול ישן של מחשב וחיברתי אותו לדיסקמן, האזנתי בכיף למואלים בערבית שהכנתי ערב קודם.

וחיכתי...

וחיכיתי....

(עדות אילמת לזוועה - סיטרואן BX...:shock: )

והמשכתי לחכות....

שעתיים מאוחר יותר הגיע דוד שלי, במקרה מצא 4 פלאגים חדשים, התעסק עם הטורים ואמר שדי להיום. כמה דק' מאוחר יותר על כוס קפה והגיגים על קרבורטור משופץ ששוכב לו במחסן, פנסים, ידיות ועוד.

הלילה יהיה לילה קשה מאוד,

אבל אני יודע שזה לטובת שנינו, מה עוד - שרוטווילר מפטרל בחצר ושומר לך על הרכב אתה יכול לישון בשקט.:twisted:

PICT0191.JPG

PICT0193.JPG

PICT0195.JPG

PICT0197.JPG

PICT0198.JPG

PICT0200.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

רק תזהר שלא יפרקו לך את האוטו כמו שפרקו את הסקודה.

והם באותו צבע אז בכלל...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
רק תזהר שלא יפרקו לך את האוטו כמו שפרקו את הסקודה.

זאת לאדה סמארה האצ'בק.

כפי שכבר ציינתי הרכב נכנס לחצר הפרטית, שכלב רוטווילר שומר עליו 24/7...:twisted:

לאחר החלפת הפלאגים הרכב הניע ביתר קלות, קצת כיוון טורים והוא לא נכבה בעמידה רק לאחר עמידה ממושכת. הקרבורטור עצמו סתום לגמרי (יותר מבלונדה בת 17), אבל למזלי יש לדוד שלי קרבורטור משופץ וזהה במצב טוב יותר.

PICT0203.JPG

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

טוב נו היא נראת דומה לסקודה בלי כנפיים ודלתות.

ולגבי הטורים לדעתי זה קרבורטור.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...