Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיאטה, אבל בצרפתית...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זו לא בדיוק מיאטה אלא יותר MGF, אבל לא חשוב.

מסתבר שהצרפתים עושים מכוניות ספורט, כלומר - חוץ מבוגאטי שלא נחשבת :lol:

בבקשה: דה-לה-קאפלה רודסטר. דו מושבית עם מנוע מרכזי והנעה אחורית, מצויידת במנוע 4 צילינדרים 2.0 ליטר או V6 !! בנפח 3 ליטר!!! כל זה על משקל של 990 ק"ג... מעניין מאוד :D

GRoad01.gif

GRoad10.gif

GRoad02.gif

GRoad04.gif

GRoad09.gif

GRoad11.gif

GRoad06.gif

08road9.gif

פשוט יפיפה :!:

יש לי חלום (באספמיה :( ) חדש :D

האתר הרישמי: http://www.delachapelle.com

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

מוכרת וידועה שמתמחה בעיקר ברפליקות. המחירים שלהם בדרך כלל בשמיים (טוב לא בדיוק בשמיים בסביבות ה90K יורו פלוס מינוס שלדעתי זה הרבה).

בנוגע לרודסטר היא יצאה בשנת 99 והיא עולה בסביבות ה40K יורו.

פורסם
אוטו יקר. לא רוצה.

תנו לי TVR Tamora.

טוב, רגע אני מביא לך אותה :p

בא לך להלוות לי 37,000 פאונד?

ת'אמת, זה ממש לא הרבה לאוטו כזה, אבל טוב תעשה אם תקנה אחת משומשת. אחרי שהבעלים שלה כבר תיקן את כל הפאקים הגדולים :wink:

המחירים, בכל אירופה, יפתיעו אותך מאוד לטובה...

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הגיוני ש-TVR יהיו זולות בבריטניה...

אני לא יודע על כל כך הרבה פאקים (נראה לי שכדאי שאני אבדוק את זה), אבל לא הייתי מתלונן באף מצב אם הייתה לי אחת.

• תוכן חדש...