Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני לא חדש בפורום אבל אני חדש בעסק של האודיו.

עברתי על הפורום בשעות האחרונות, מעיון דף דף ועד חיפוש מעמיק כולל הFAQ שנעוץ לו למעלה

ולא מצאתי את התשובה שאני מחפש.

קניתי (בשעה טובה) פיגו 306 XSI ועכשיו אני מחפש מערכת.

הבחור שקניתי ממנו הוציא את המערכת שלו והשאיר לי רק שני טויטרים מקדימה ושני רמקולים מקדימה.

היה לו סאב,מגבר ושני רמקולים 6X9 על המגש האחורי שהוא לקח חזרה.

השאלה שלי היא כזאת.

המערכת שאני רוצה לקנות ורוב המערכות שאני רואה הם 4X50W

ואני רוצה להוסיף בנוסף לארבעת הרמקולים שהשאיר לי להוסיף עוד שני רמקולים של 6X9 על המגש מאחורה כי כבר יש הכנה ממנו.

זה אומר כבר שישה רמקולים (2 טויטרים,2 רמקולים מקדימה 5 אינץ ועוד 2 6X9 על המגש מאחורה)

אני צריך מגבר או שאפשר לחבר הכול למערכת רגיל?

אם אני רוצה להוסיף בדלתות מאחורה אז כן צריך מגבר כי אני מגיע לשמונה רמקולים.

אני יודע שזה די בסיס מה שאני מדבר אבל אני מנסה להבין לאט לאט ולהיכנס לאט לאט לעסק.

אני לא רוצה לקנות סאב כרגע כי אני לומד (יג) והדלק עלה אז אופציה של כסף על סאב קצת בעיה.

מערכת וכמות הרמקולים שאמרתי יהיה בסדר כרגע בהתחלה.

אני רק רוצה לדעת אם 6 רמקולים צריך מגבר או לא

ואם אני אוסיף עוד שניים בדלתות מאחורה גם צריך מגבר או לא (כאן נראה לי שכבר כן).

שכחתי להגיד שחוטים יש כבר בכול מקום כי הוא השאיר, הוא רק לקח את הסאב,המגבר והמערכת שלו. החוטים מוכנים זה רק לקנות,ולחבר.

תודה מראש.

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

מערכת של 4 רמקולים. 5.1/4 + 6/9 לא מחייב מגבר.

הטויטרים הפשוטים לא נחשבים לרמקול. אתה מחבר אותם ביחד לרמקולים מקדימה.

אז אתה ממש לא חייב מגבר. רק עם תרצה להוסיף בעתיד סאב. או קומפוננט טוב מקדימה. אז צריך.

ורמקולים בדלתות מאחורה ממש לא צריך. יש לך מקדימה + על הפלטה.

אבל!!! עם אתה בטוח מביע סאב. ומגבר. אז הייתי שם קומפוננט בינוני מקדימה ומאחורה. ומחבר אותם למגבר. ולא שם רמקולים 6/9.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אוקי..תודה רבה עזרת לי מאוד.

רק שאלה אחת קטנה.

אם אני אוסיף בדלתות מאחורה (אני לא אוסיף אבל זה לידע השאלה..) אז יהו 6 רמקולים ואז צריך כבר מגבר נכון? כי המערכת היא 4X50W.

אני לא אוסיף אבל סתם לידע.

תודה רבה :)

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

פורסם

עקרונית אתה יכול לשלוח כבל מהקדמיים או האחוריים ישירות לרמקולים בדלת האחורית, אבל אם אתה שוקל על לקנות מגבר או סאב בעתיד-אז תחסוך לך תכסף עכשיו על כל מיני רמקולים פשוטים ותחכה שיהיה לך כסף תשקיע במגבר טוב

פורסם

תיקנה כבלים איכותיים ותחבר את הרמקולים הקידמיים והאחוריים ל HU ותיקח כבל יותר דק ותחבר את הטוויטרים ליציאה של הרמקולים הקידמיים ב HU.

או אופציאה שניה זה אם האחוריים אותו דבר רק שתיקנה קרוסאוברים ותחבר את הרמקולים הקידמיים והטוויטרים לקרוסאוברים ואת הקרוסאוברים ל HU.

לדעתי כדאי להשקיע קצת בקרוסים זה יעשה יותר איכות לרמקולים הקידמיים שמחוברים אם הטוויטרים.

לדעתי המערכת לא זקוקה למגבר ואם יש לך HU טוב אז יעבוד יפה.

מקווה שעזרתי

פורסם

אנשים מה יש לכם? אחי השאלה זה לא כמה רמקולים יש זה מה ההספק שלהם אתה יכול לסים

בערך 20 רמקולים אל כול ערוץ אם כול רמקול 1W או לסים רמקול 1 אל כול ערוץ אם הוא 20W

תגיד איזה רמקולים יש לך ומה אתה רוצה לסים ונגיד לך מה אתה צריך בשביל זה.

דרך הגב עדיף להשקיע ברמקולים מקדימה ולא באחורים.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...