Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות ונוחות עד 25-30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לגעת בבראבה. פשוט. זה שמישהו נפל על אחת פגומה, כלומר כזו שלא מתקלקלת, שיהיה לו לבריאות. אבל מצד שני לחמותי היתה כזו חדשה, עם ניילונים והכל, שהתקלקלה כל הזמן. זה פשוט לא יאומן כמה תקלות היו לה. בסוף נפטרו ממנה במחיר מגוחך בטרייד-אין.

ההימור פשוט מיותר.

פורסם

ניתן, להערכתי, לזהות רכב טוב על סמך עברו.

יד נמוכה (יד גבוהה מעידה כי הרכב נזרק מבעלים לבעלים), ק"מ נמוך, ספר טיפולים יחסית מסודר, מראה כללי טוב ובדיקה אצל מוסכניק ופחח אמורים לכסות את הקונים מכל הכיוונים.

זו כמובן דעתי האישית ולראיה - רכשתי אני בעצמי בראבו לאחר שאחי אחזיק את הפיאט שלו כשנה ושלושה חודשים- שנה וחצי.

כמו כן - אם תיפול לידי הזדמנות לרכוש בראבו שנת 2000-2001 במחיר טוב, לא אהסס ואף לא לרגע אחד וארכוש אותה.

(בזו ההזדמנות - אם מישהו מכיר רכב טוב אנא - מיסרו לי בה"פ. תודה)

ביחס למחירן- ניתן למצוא מציאות.

פורסם

לדעתי האישית אם חברך מחפש אוטו מרווח ובעיקר רך ונוח,שילוב של תדמית אמינות גבוה אזי לדעתי הסובארו לגאסי דור ראשון (במאמץ ניתן לעלות גם לדור 2,מומלץ יותר) יהיה פתרון אופטימאלי.

נוחות הנסיעה (בעיקר הרכות בעיר) בשילוב מרווח גדול לרגליים יוצר פתרון מצוין.

לדעתי אם הוא בוחר בסובארו הייתי מציע את מנועי 1,8שהם חסכונים בהשוואה למנועים האחרים תוך שילוב רמת ביצועים גבוהה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

במקרה נפלתי על השירשור כי אני מחפש לקנות משפחתית/קומפקטית ( לא בשבילי ) וראיתי המלצה לבראבו בשביל נוחות , אמינות ודלק

אז ככה 6 שנים עם בראבו 96 שניה כמובן ידנית :

נוחות מבחינת גובה יהיה בסדר גמור המושבים מעולים יחסית לשנתון והמחיר אבל זאת עגלה מבחינת נוחות נסיעה אולי עם שיפורים בבולמים ?

אמינות , אולי תיפול על אחת טובה ואולי גם תזכה בטוטו אבל אל תסמוך על זה , זאת מכונית מתקדמת עם הרבה בעיות , אתה צריך לראות את ההיסטוריה של המכונית שלי בשנים הראשונות כשהבעלים הראשונים נסעו הרבה ( החליפו חצי אוטו )..

דלק , כל מי שיש לו בראבו ונתקל בי שואל אותה שאלה , תגיד כמה דלק היא אוכלת ? יש כאלה שאומרים שזוהי בעייה בחיישן למדא , בכל מקרה תיקח בחשבון שחסכון כאן לא תראה ( גם בידנית )

מה נשאר ?

מכונית מאובזרת במחיר נמוך יחסית לשיקולך , אגב המוסכניקים במוסך פיאט שאני מטפל בו קונים אותן בגרושים ונוסעים עליהן כי התיקונים "חינם" .

מישהו כאן יודע כמה היא שוקלת דרך אגב ?

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

אני מטר 90, מיצובישי סופר לאנסר, הונדה סיוויק, נהנתי מכל רגע איתן ועם אחת עדיין ממשיך להנות.

הבראבה, פשוט לא אמינה, כשחיפשתי אחת כזאת, בכך מוסך, לכל מי שיש, סטודנטים למכונאות אמרו אל תגע פן תפגע!.

• תוכן חדש...