Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי באוטו hu אלפיין 7998! כאשר אני שומע מוסיקה אז יש כל מני ראשים ב רקע, דומה כאילו על הדיסקים יש אבק! הדיסקים הם צרובים בדרך כלל! בדיסק לא צרוב אני לא שומע את זה, אבל יש גם דיסקים שהם צרובים ו אני גם לא שומע! (לא מדובר ברעש אלטרנטור, ו מדובר בדיסקים חדשים!) יכול להיות ש זה צורב! הצורב הוא gigabyte!

פורסם

אם יש רעשים, יכולות להיות לכך כמה וכמה סיבות.

אם הרעשים מופיעים בוודאות רק בדיסקים צרובים זה לא סוגר את האופצייה שיכול להיות שגם

בדיסקים המקוריים הם מופיעים אבל נניח שאכן כך הדבר.

א. MP3 באיכות לא טובה, מוקלט בצורה לא טובה, קצב סיביות נמוך ועוד הרבה כאלה שקשורים

לאיכות.

ב. מדיות צריבה חרא

ג. צורב לא תקין

ד. הפרעות לצורב במהלך העבודה שלו (עוד תוכנית כבדה שמושכת זיכרון מהמחשב ועוד כמה אפשרויות

דומות)

ה. מהירות צריבה גבוהה מדי

תנסה לבצע ניסוי, תעבוד על "צריבה איכותית" בצורב שלך - תכבה תוכניות שמחוברים לאינטרנט כמו ICQ

מסנג'ר וכולי, סגור את כל חלונות האקספולרר, כל התוכניות שאתה לא צריך שיעבדו וכולי,

תכבה WINAMP וכולי באמת שהמחשב לא יפעיל שום דבר, תפעיל צריבה של אודיו, תבטל אפשרויות

כמו NORMALIZE וכו', תצרוב על המהירות הכי נמוכה שהצורב נותן לך, אם זה 4X אז טוב, אם

אפשר 2X גם. תכניס למערכת ותשמע האם אין רעשים.

Race Smart

פורסם
אם יש רעשים, יכולות להיות לכך כמה וכמה סיבות.

אם הרעשים מופיעים בוודאות רק בדיסקים צרובים זה לא סוגר את האופצייה שיכול להיות שגם

בדיסקים המקוריים הם מופיעים אבל נניח שאכן כך הדבר.

א. MP3 באיכות לא טובה, מוקלט בצורה לא טובה, קצב סיביות נמוך ועוד הרבה כאלה שקשורים

לאיכות.

ב. מדיות צריבה חרא

ג. צורב לא תקין

ד. הפרעות לצורב במהלך העבודה שלו (עוד תוכנית כבדה שמושכת זיכרון מהמחשב ועוד כמה אפשרויות

דומות)

ה. מהירות צריבה גבוהה מדי

תנסה לבצע ניסוי, תעבוד על "צריבה איכותית" בצורב שלך - תכבה תוכניות שמחוברים לאינטרנט כמו ICQ

מסנג'ר וכולי, סגור את כל חלונות האקספולרר, כל התוכניות שאתה לא צריך שיעבדו וכולי,

תכבה WINAMP וכולי באמת שהמחשב לא יפעיל שום דבר, תפעיל צריבה של אודיו, תבטל אפשרויות

כמו NORMALIZE וכו', תצרוב על המהירות הכי נמוכה שהצורב נותן לך, אם זה 4X אז טוב, אם

אפשר 2X גם. תכניס למערכת ותשמע האם אין רעשים.

תשובה לענין.

פורסם

את הנסיון של המהירות כבר ניסיתי! המהירות הכי נמוכה שלי 8X אז נסיתי גם 8X וגם 52X ו התוצאה היא אותו דבר אין שינוים! לפני זה היה לי רדיו דיסק pioneer dehp8mp ו אצלו לא שמעתי את זה! עכשיב איזה צורב נחשב אכותי כדי לכתוב דיסקים ברמה יתר גבוה קצת! שמעתי ש yamaha! אבל איזה דגם, איפה מוכרים או שיש עוד חברות טובות!

פורסם

כל צורב הוא טוב, ולא אמור לגרום לבעיות כאלה, לי יש MSI ואין בעיות כאלה

לחבר שלי יש LG וגם כן אין, מה שאני אומר בעצם יכול להיות שהצורב שלך

לא משהו או ישן מדי והוא פשוט גורם לבעיה הזאת.. אבל שוב לא בטוח, חבל לבזבז סתם ככה 200 שקל על צורב..

מה שבטוח, פשוט לך לחבר, וצרוב אצלו ותראה אם הבעיה בצורב שלך או כנראה הHU שלך הוא זה שגורם לבעיה

פורסם

או שה MP3 שצרבת הוקלט לא טוב, או שפשוט ה KBPS משתנה (בדרך כלל קורה כשמעבירים קובץ מ OGG ל MP3) הצורב לא יכול להוות בעיה כי צריבת קובצי MP3 היא דיגיטלית, אם יש בעיה אחת קטנה בצריבה כל השיר לא יעבוד.

• תוכן חדש...