Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע כל מיני סוגים של מוסיקה בגלל זה קשה לי לעצור על משהו! אני אוהב פנצ' חזק, רוצה רמקול מדוייק מאוד! ו רצוי חזק כי אני יכול לתת לו 250 רמס בגישור כמובן! מה אתם מציאים? התצקיב נגיד עד 3000 ש"ח! המגבר שיפעיל אותם הו hifonics xx jupiter 250 watt bridged ה hu הו alpine 7998 ! תודה מראש!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7607&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap

אני שמעתי אותם מותקנים ולא האמנתי פשוט רמקול איכותי.הכי איכותי ששמעתי.

כן אני מכיר אותם הם עכשיו אצלי ב אוטו! רוצה משהו יותר חזק! רמקול טוב מאוד! באיזה אוטו שמעת?
פורסם

שמעתי בקורדובה של חבר, אם אתה רוצה משהו יותר חזק אתה מכיר את חברת heartz? שמעתי אצל מישהו שאני לא מכיר גם כן חבל על הזמן זה ליגה מקצוענית, אבל המחירים שלהם בשמיים

פורסם

יותם הוא אומר שיש לו את הפוקאל - הם 160RMS עם נצילות של 93DB אתה מביא לו את הPPI עם 160 RMS ונצילות של 89DB - זה לא מספיק חזק (לפי מה שהוא רוצה)

אני לא מבין איך אתה יושב באוטו עם סט של 160 וואט, ומפנק אותו עד תום...ועדיין רוצה סט יותר חזק...לא נראה לי שניתן לשבת באוטו בכלל בעוצמות כאלו

הדלת שלך אטומה ? בטוח שאתה מכוון נכון ומנצל את הסט עד הסוף ?

מאוד מאוד מאוד מוזר הקטע הזה

פורסם

אני לא מבין איך אתה יושב באוטו עם סט של 160 וואט, ומפנק אותו עד תום...ועדיין רוצה סט יותר חזק...לא נראה לי שניתן לשבת באוטו בכלל בעוצמות כאלו

הדלת שלך אטומה ? בטוח שאתה מכוון נכון ומנצל את הסט עד הסוף ?

מאוד מאוד מאוד מוזר הקטע הזה

הדלתות אטומות, רוצה לשים עוד שיכבה! אני משוגע קצת ב קשר לעוצמה!

מה אתה מציאה?

פורסם

מהאתר של פוקאל:

K2 Power 165 K2P Upgraded

pixel_gris.gif165K2P.jpgFiche 165 K2P - 386 Ko

6k2P - 273 Ko

TN52 - 272 Ko

pixel_gris.gif

Description

2-way system

pixel_gris.gif

Woofer

165 mm

pixel_gris.gif

Voice Coil

40 mm

pixel_gris.gif

Magnet

100 mm

pixel_gris.gif

Tweeter

Tioxyd 5 inverted dome TN 52

Separate crossover 18dB/octave

Adjustable tweeter and midrange level

Basket reinforcement

pixel_gris.gif

Max. power handling

200 W

pixel_gris.gif

Nom. power handling

100 W

pixel_gris.gif

Sensitivity(2,83 V/1 m)

92,5 dB

pixel_gris.gif

Frequency response

65 Hz-22 KHz

pixel_gris.gif

Grilles supplied

אני לא רואה פה 160 RMS, אתה?

Race Smart

פורסם

זה סט של 3 חלקים מה שאמרת עכשיו.

בכל אופן, חבר, הקומפוננט שלך לא מקבל את ההספק שהוא צריך כרגע בהנחה שהחברה

צודקים והוא כן 160 RMS (מאוד מוזר לי בגלל שלא מצאתי דגם כזה באתר של פוקאל)

אם אתה כן נותן לו 160 RMS, וזה לא מספיק לך, לך לבדיקת שמיעה זה דבר ראשון, דבר שני,

יש אפשרות לשים עוד מידבאס בדלת, זה דורש בנייה וכולי אבל זה אפשרי, אפשר לשקול גם את זה

למרות שלדעתי זה לא הפתרון, הפתרון הוא לבדוק באמת כמה הסט שלך צריך בRMS ולוודא שיש לך

מגבר שנותן לו את זה.

160 RMS לקומפוננט זה ממש לא מעט.

Race Smart

פורסם

תקשיב אם אתה מרים קומפ' בגישור עם המגבר הזה ואתה טוען שהמגבר מקבל כלכך הרבה עוצמה זה לא הגיוני האוזניים שלך אמורות להשתגר מהמקום !

פורסם

קיצר יש לך קומפ של 75 וואט RMS בפועל ? כל קומפ' של 140 וואט RMS שיקבל את זה ישגר לך את המחושים !

אגב הדלת שלך עם איטום ?

• תוכן חדש...