Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של אלפא GTV שנת 85 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי gtv11636,

אני, את מה שאני רוצה כבר יש לי.

לא מתאים לך המחיר שאני מוכן לשלם על GTV כזו? - סע לשלום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מרוב מכוניות לא ישאר לך בסוף כסף לדלק :drinking:

:wink:

:beerchug::hihi:

בשביל זה יש טייפון...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
ידידי gtv11636,

אני, את מה שאני רוצה כבר יש לי.

לא מתאים לך המחיר שאני מוכן לשלם על GTV כזו? - סע לשלום.

חלק מהאלפיסטים בטוחים שבגלל שתקעו את הגיר של הגרוטאה שלהם מאחורה, היא פרארי קטנה.

כל מי שמתעניין ומחפש אלפא ישנה יודע איך זה עובד: בהתחלה בעל האוטו מסרב בכלל לדון במכירה פוטנציאלית. אח"כ הוא מתחיל להרהר באפשרות למכור את האוטו במחיר שנראה לו, כדי לממן את הגרוטאה הבאה. שלב פירסום מודעה באינטרנט: "לא לקשקשנים! מחיר סופי בהחלט". אחרי כמה טלפונים שמציעים לו חצי או פחות מהמחיר הנדרש, הוא מחליט שלא למכור.

אחרי תקופת מה, הוא כבר לא יכול להסתכל על האוטו. פתאום הוא שם לב שמהאגזוז לא יוצא שאנל 5 אלא עשן מסריח, שהאוטו רועד בסרק, וגם צריך לעבור טסט...

מפרסם שוב, או מקפיץ את ההודעה בפורום, בולע את הבושה ומוסיף את המילה "גמיש"

ושוב אותם שלבים חוזרים על עצמם... הצעות מעליבות... החלטה לא למכור... וחוזר חלילה.

בסופו של דבר האוטו נמכר במחיר שהציעו מלכתחילה, אחרי שבעליו השקיע עליו עוד כסף וזמן...

ככה זה: מי שחמור אוכל קש

פורסם

שכחת לציין שבכל תקופת הזמן המדוברת הרכב כלל לא נוסע מחשש שיאלצו לגרור אותו הביתה.

אלפא אמינה + אלפא עומדת.....

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

בואו לא נסחף.

אני לא מכיר את האוטו ולא יודע מי הבנאדם. על פניו נשמע פוטנציאל גדול מאוד.

לי אישית הוא שווה את הסכום שכתבתי לעיל, לאחרים הוא לא יהיה שווה אפילו 100 שקל. אולי יש מישהו שהוא שווה לו את הסכום שמבקשים.

ובלי קשר - אני חושב שאלפתא GT היא אוטו מדהים, אחד המכוניות שהייתי רוצה שיהיו לי "כשאהיה גדול" יחד עם DS, פליימות' דאסטר וגאזיק.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חלק מהאלפיסטים בטוחים שבגלל שתקעו את הגיר של הגרוטאה שלהם מאחורה, היא פרארי קטנה.

כל מי שמתעניין ומחפש אלפא ישנה יודע איך זה עובד: בהתחלה בעל האוטו מסרב בכלל לדון במכירה פוטנציאלית. אח"כ הוא מתחיל להרהר באפשרות למכור את האוטו במחיר שנראה לו, כדי לממן את הגרוטאה הבאה. שלב פירסום מודעה באינטרנט: "לא לקשקשנים! מחיר סופי בהחלט". אחרי כמה טלפונים שמציעים לו חצי או פחות מהמחיר הנדרש, הוא מחליט שלא למכור.

אחרי תקופת מה, הוא כבר לא יכול להסתכל על האוטו. פתאום הוא שם לב שמהאגזוז לא יוצא שאנל 5 אלא עשן מסריח, שהאוטו רועד בסרק, וגם צריך לעבור טסט...

מפרסם שוב, או מקפיץ את ההודעה בפורום, בולע את הבושה ומוסיף את המילה "גמיש"

ושוב אותם שלבים חוזרים על עצמם... הצעות מעליבות... החלטה לא למכור... וחוזר חלילה.

בסופו של דבר האוטו נמכר במחיר שהציעו מלכתחילה, אחרי שבעליו השקיע עליו עוד כסף וזמן...

ככה זה: מי שחמור אוכל קש

טוב טוב , כמה קישקושים אפשר להגיד בהודעה אחת ממש מעצבן!

אדוני היקר , אתה רוצה שנזכיר לך איפה גדל אנזו פרארי ?

סתם דוגמא קטנה, ומה קשור חמור וקש ?!

אלפא זה מכונית מיוחדת לאנשים מיוחדים והיא מספקת הרבה יותר הנאה וריגוש מאשר שהבימר

הגרמנייה שלך תוכל אי פעם לחלום עליה ...

ורק שתדע הגרוטאות שלנו יכולות להאכיל הרבה מכוניות אבק , אבל מי שקונה אלפא לא מחפש את זה

אלפא רומיאו זה משהו שהוא מעבר לבינה הקטנטנה שלך , שיצמח לך משהו בראש תפנה אלינו

בעלי הגרוטאות אולי נלמד אותך דבר או שתיים על אלפא רומיאו .

Alfa Romeo Per Sempre!!!!!!!

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
אלפא רומיאו זה משהו שהוא מעבר לבינה הקטנטנה שלך , שיצמח לך משהו בראש תפנה אלינו

בעלי הגרוטאות אולי נלמד אותך דבר או שתיים על אלפא רומיאו .

אני מציע לך לזהות למי שייך הרכב הבא.

רוצה רמז?

:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
אלפא זה מכונית מיוחדת לאנשים מיוחדים והיא מספקת הרבה יותר הנאה וריגוש מאשר שהבימר הגרמנייה שלך תוכל אי פעם לחלום עליה...
בחיים שלי לא קראתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת. אתה קורא את מה שאתה רושם לפני שאתה שולח את ההודעה?

מי פה שמשפץ אלפא עם הידיים שלו זה אני ולא אתה. ודי כבר, נמאסתם עם המנטרה הזאת שלכם

"אני כלי שנוהג באלפא, בעוד שכל שאר בעלי הבינה הקטנטנה נוסעים בבמוו ובמאזדה, איזה מסכנים".

נכון, אלפא בעבר יצרו מכוניות מעולות שנתנו בראש (מי אמר ברוש?) למתחרות שלהן באותה תקופה.

אבל חאלס, אחרי הסוד והאלפא 75 הימים האלו נגמרו, ומאז על כל רכב שאלפא הוציאה, למתחרים היה רכב שהתעלה עליו.

ואפילו על האלפאסוד TI הגולף GTI התעלתה כבר בשנות ה-70, לפי מבחני דרכים מחו"ל, וגם לפי נסיוני עם סוד רגילה.

כנס לפרופורציות, בן-אדם. ותבין שמה שאטרקטיבי באלפא משומשת זה שהיא זולה לרכישה.

No worries 8)

פורסם
בחיים שלי לא קראתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת. אתה קורא את מה שאתה רושם לפני שאתה שולח את ההודעה?

מי פה שמשפץ אלפא עם הידיים שלו זה אני ולא אתה. ודי כבר, נמאסתם עם המנטרה הזאת שלכם

"אני כלי שנוהג באלפא, בעוד שכל שאר בעלי הבינה הקטנטנה נוסעים בבמוו ובמאזדה, איזה מסכנים".

נכון, אלפא בעבר יצרו מכוניות מעולות שנתנו בראש (מי אמר ברוש?) למתחרות שלהן באותה תקופה.

אבל חאלס, אחרי הסוד והאלפא 75 הימים האלו נגמרו, ומאז על כל רכב שאלפא הוציאה, למתחרים היה רכב שהתעלה עליו.

ואפילו על האלפאסוד TI הגולף GTI התעלתה כבר בשנות ה-70, לפי מבחני דרכים מחו"ל, וגם לפי נסיוני עם סוד רגילה.

כנס לפרופורציות, בן-אדם. ותבין שמה שאטרקטיבי באלפא משומשת זה שהיא זולה לרכישה.

חבוב , אני גם משפץ אלפא ביידים שלי זה בסדר אתה לא היחיד , וההודעה לא הייתה מכוונת אליך בכלל

אלא אל אסף שקרא לאלפות "גרוטאות עם גיר מאחורה" למרות שיש לו אלפא וזה הקטע הכי מעצבן

אדם כזה צריך לדעת מה אלפא מייצגת בשביל הבן אדם והיא הרבה יותר מסתם גרוטאה עם גיר מאחורה

אני לא מתיימר להתחרות במכוניות אחרות זה לא מעניין אותי בכלל , את זה נשאיר לחובבי היפניות למינהם ...

המשפט האחרון שלך הוא נכון אבל לא ממש קשור לכלום , יש משפט שאומר מה שקונים בזול

יוצא ביוקר ...

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
אני גם משפץ אלפא ביידים שלי זה בסדר אתה לא היחיד
התכוונתי שאני משפץ עם הידיים, ולא עם הארנק. לזרוק רכב למוסך/פחח ולהגיד תקנו/שפצו לי, לא שווה הרבה.

לעומת זאת, לעשות טיימינג, משאבת מים, וברקסים באלפאסוד לבד, לפרק את הרכב לגמרי לפני פחחות,

לבוא יום יום למוסך ולעבוד על הרכב עם הפחח - זה נקרא לעבוד עם הידיים, דבר שלפחות אני נהנה ולומד ממנו.

אסף שקרא לאלפות "גרוטאות עם גיר מאחורה" למרות שיש לו אלפא וזה הקטע הכי מעצבן

אדם כזה צריך לדעת מה אלפא מייצגת בשביל הבן אדם והיא הרבה יותר מסתם גרוטאה עם גיר מאחורה

מה אתה רוצה מהבן-אדם? הוא כנראה עקב אחרי המסחר באלפות ונתן את העובדות ישר לפנים. האמת כואבת?

אני לא מתיימר להתחרות במכוניות אחרות זה לא מעניין אותי בכלל , את זה נשאיר לחובבי היפניות למינהם ...
מבחינתך, יש אלפא. כל השאר - לא שווה. אם זה באמת מה שעושה לך את זה, אין לי מה להתווכח איתך. תהנה.

המשפט האחרון שלך הוא נכון אבל לא ממש קשור לכלום, יש משפט שאומר מה שקונים בזול יוצא ביוקר ...
הזול יוצא ביוקר נכון לכל רכב שהוזנח, ונמכר במחיר זול כי נדרש ישור קו רציני.

מה שהתכוונתי זה שאלפא נסחרת ברמת מחירים שנותנת תמורה מצויינת למחיר, ובגלל זה היא מהווה קניה אטרקטיבית.

אלא אם כן אתה מנסה לרמוז כאן שהאחזקה של אלפא יקרה יותר מרכבים יוקרתיים מתחרים עקב טיפולים יקרים או אמינות לקויה?

No worries 8)

• תוכן חדש...