Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחירה של אלפא GTV שנת 85 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו יכול לתת לי מושג לגבי מחיר של אלפא GTV שנת 85 ? הרכב במצב מצוין ,כולל חלונות חשמל ומזגן מקורי.

תודה

בהפתעה מוחלטת, הגיעה אהבה חדשה...

פורסם

זה לא רכב שיש לו מחיר כלשהו מוצהר, אלא הכל תלוי בנקודת המפגש בין המוכר לקונה.אם היא באמת במצב מצויין אז אני מניח שכ 15-25K יהיו סכום הולם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שלום לכולם

האם מישהו יכול לתת לי מושג לגבי מחיר של אלפא GTV שנת 85 ? הרכב במצב מצוין ,כולל חלונות חשמל ומזגן מקורי.

תודה

אם תשאל את השאלה הזו בפורום הזה:

http://www.iaroc.org.il/portal/

סביר להניח שתקבל תשובות ,ואפילו אנשים יכירו את הרכב הספציפי(והשמור):wink:

בהצלחה

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
זה לא רכב שיש לו מחיר כלשהו מוצהר, אלא הכל תלוי בנקודת המפגש בין המוכר לקונה.אם היא באמת במצב מצויין אז אני מניח שכ 15-25K יהיו סכום הולם.
ואני מניח שמחיר כזה יהיה נמוך מאד לרכב במצב הזה!

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני מניח שבאמת קשה להעריך את הרכב...למרות שאני אציין שהרכב הוא יד ראשונה, עם רשיונות מוקפאים מזה 16 שנה והרכב עבר...תחזיקו חזק...19000 ק"מ. הרכב עומד במקום מקורה והוא נראה באמת פנטסטי, לכן באמת קשה לי להעריך את המחיר שלו :roll:

פורסם

:crazyeyes:shock2::mm_tongue אתה קונה??

כי אם לא ,והבן אדם רוצה למכור אז דבר איתי בפרטי...

ג.

•  

פורסם

אני מאוד מקווה שאני אקנה...השאלה היא האם הוא יסכים לסכום שהצעתי לו (פלוס מינוס 30K ) או שהוא יגיד לא תודה...

כמו שהוא הגדיר את זה ,הרכב לא למכירה (הוא גם הראה לי הרבה פתקים ששמו לו על האוטו...) אבל משום מה כנראה אני הצלחתי לשכנע אותו למכור לי (אפילו הנענו את האוטו! איזה כיף היה לשמוע אותו) עכשיו השאלה היא האם הוא יקבל את ההצעה או שיגיד משהו בסגנון: הרכב הזה שווה הרבה יותר ,משהו כמו 50 - 60 אלף...

אני מניח שהסכום שהצעתי לו הוא הוגן ואני מוכן להגיע עד ל40 ...

פורסם

מחיר של רכב נדיר, מיוחד או בעל ערך סהטימנטלי מסויים יהיה מפגש הרצונות והיכולות של קונה מרצון ומוכר מרצון.

מחיר של רכב כזה יכול להיות 20K ,35K ואפילו 75K. לתת מחיר אבסולוטי זה בעייתי.

אפשרות פוטנציאלית היא להתקשר לחברות ביטוח רכב ולומר להם שאתה רוצה לבטח את הרכב ב - נגיד 50K ותראה מה התגובה שלהם. על פי "חוק חוזה ביטוח" אסור לבטח משהו מעל לערכו הריאלי - תפיסת המחוקק היא שדבר זה יעודד "קומבינות" מול הביטוח כמו נגיד לבטח וספה על מיליון שקל...

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

קראתי...אני רק יכול לומר שאני בקשר איתו כבר כחודשיים. הרכב במצב מצוין עם רשיונות מוקפאים לכן אין לו חובות של טסטים.

הרכב עומד ותמיד עמד בחניה המקורה של הבנין. נכון שיש מקומות בצבע שנפגעו מממים שפגעו בכמה מקומות בצבע (מיי גשם שנגעו במקומות קבועים באוטו...כמו עינוי סיני :) ) אבל אין על האוטו נקודת חלודה אחת. והוא נראה ונשמע יפה מאוד.

ברור שזה יכול להיות חתול בשק כי רכב שעמד 16 שנה לך תדע מה באמת מקולקל וצריך החלפה אבל אני יודע להעריך את מצבו המכני....יש לי לנצ'יה HPE ששיפצתי דיי לבד לכן אני כבר שבע קרבות...

אני בסה"כ התענינתי כאן כמה יכול לעלות כזה רכב...זה הכל.

פורסם

אני כמעט קניתי את הרכב הזה לפני שנה אך בעל הרכב רצה בסוף בסביבות 65 אלף ש"ח לא הגיוניים בהתייחס לזה שלמרות מצבו החיצוני הטוב יש להשקיע ברכב הרבה מאוד כסף בצד המכני.

אני הצעתי לו על הרכב 28 אלף ש"ח במלים עדינות הוא פשוט צחק ניפנף אותי.

פורסם

לך כנראה אף פעם לא תהיה אחת...

פורסם

אין מחיר לאוטו כזה, הכל תלוי בעומק השריטה שלך עד כמה אתה מוכן לשלם!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...