Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למיני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

מכיוון שאני חדש בנושא המיני...אז שאלה קטנה לי למביני המיני.

קודם כל איזה מוסך מתעסק או מבין במיני בארץ ?

ואיזה פילטר שמן צריך לקנות למיני, כי הגיע זמן הטיפול.

אודה לכם עם תעזרו לי בנושא, עידן.ה :-P

מי היה מאמין שמיני יכולה לסובב לך את הראש ?

פורסם

אין היום מוסכים שעובדים על מיני אבל יש אנשים שמכירים ועבדו בעבר על מיני

הפילטר שמן של המיני הוא ממש כמו פילטר שמן של אופל קדט

אני לא זוכר ממש את המספר שלו אני חושב 400 אתה יכול להיכנס לאוטו דייפו

יש שם ספר עם רשימה של פילטרים לכול סוגי המכוניות ויש שם גם אוסטין מיני/מיני מיינור

שתי דקות ההחלפה

בהצלחה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

ברח' הירקון בבני ברק, קצת אחרי מ.מ.מ. בצד הנגדי - מוסך איילון, לאבי הבעלים נסיון רב במיני.

חלקים לא כל כל זמינים אצלו. בין היחידים שעוד עובד על המכוניות האלו. הלקוחות של ארנון שסגר (מוסך נע-אור) עברו בחלקם אליו. רצוי להשגיח על רמת העבודה. מחירים נוחים. אני נעזרתי בו לאישורי רכב מיושן לפני מבחן שנתי (100 ש"ח +מע"מ).

מוסך רם ברח' שונצינו היה בעברו כתובת מרכזית לבעלי מיני.

כיום נתון למצבי רוח של יוסי (מי שמכיר...) במוסך נוכחות דרך קבע חמש - שש דוגמאות לפאר התוצרת הבריטית . אם תבוא עם מיני תזכה לצעקות שהוא לא עובד על המכוניות האלה יותר... ואם תשאל מה עושות כל המיני במוסך תזכה לתשובה -

כולן שלי... ולא מוכר אף אחת מהן. (יש שם אפילו דגמים מוקדמים - MK1 שהשתמרו במצב די נדיר)

חוץ מזה יש מכונאי מיני בשם שי - בעל מס' דגמי מיני בעצמו. טלפון בהודעה פרטית.

פורסם

שלום.לידיעת כולם יש לי המון חלפים למיני גם חדשים ולפעמים אני גם מטפל או מתקן ,לפרטים 054-5988842 שי.

• תוכן חדש...