Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לילה של עצבים, והרבה........

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל את ההודעה של "מר אלפלא" דאגתם להעיף מהר...

במקום להעיף או להזיז לפורום אחר אתם יכולים למחוק מספר הודעות שלא במקום ובטח שאתם כבר אלופים בזה.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הבדל בין לרשום שכל הנהגות לא יודעות לנהוג, לבין כעס לגיטימי (כמו של תמיר) על נהגת ספציפית.

שים לב, שהוא לא טורח ומקלל אותה בכל מיני שמות והגדרות אוויליות.

לפורום יש רמה מסויימת ועל מנת שתשמר צריך למחוק וגם לצנזר - הפורום הוא לא שוק שבו כל אחד צועק מה שעולה על רוחו - בשביל רמה צריך עריכה.

תוכן הודעות שפוגע באנשים או איננו רלוונטי י מ ח ק - ולמנהלים זכות מלאה להחליט מה חשוב שישאר ומה חשוב שימחק.

לגבי שרשורים ארוכים - אין בעייה עם זה, להפך - תראה את השרשור על האימפרזה החדשה, יותר מ6 דפים באורך ולמעלה מ1000 צפיות. שם לא נערכה שום הודעה.

אבל מצד שני, שם אף אחד לא ניבל את הפה או רשם דברים לא רלוונטיים.

פורסם
חשבתי שאת הריבים השארנו למקומות אחרים - מה עם אצבע קצת יותר קלה על המחק? :?

הת'רד הועבר לפורום אופ-טופיק, בעייה נפתרה.

הריב נגרר מהפורום בתפוז ולא היה קשור לנושא (אני לא אגיד שלא אני התחלתי... אבל אני לא :D )...

בכל מקרה אני אנסה (לא יודע מה בקשר לחברי לדיון...) להשאיר את זה מחוץ לפורום.

פורסם

רועי, קראת בכלל את ההודעה שלו ??? כעס לגיטימי ??? אז מה אתה אומר, שזה לא לגיטימי לכעוס על נהגת שדפקה לך את האוטו ??? אז מה ? הוא צריך לחזור הביתה (והאוטו נגרר...) עם חיוך ???

כלל בכתיבת הודעה: חשוב לפני שאתה כותב אותה...

פורסם

לא לגיטימי לזבל את הפורום.

באמת שזה לא המקום המתאים,וכן,אני חושב שצנזורה במקום הזה מתאימה ויאה.אם אנ שים לא מסוגלים לשמור על מוצא פיהם ו/או מקלדתם אני בעד שמישהו יערוך את ההודעה.

פורסם

שזה לא ישראל ואתם מנסים להיות לא ישראלים...מה לעשות כולנו יודעים שאם השיחה הזאת הייתה במציאות ולא על דפי הפורום נגיד במיפגש כל אחד היה זורק קללה על הבחורה אז אל תנסו להיות משהו שאתם לא, אתם יכולים להראות הרבה נימוסים בפורום אבל במציאות בחיים לא תהיו כאלה,ואני בטוח בכך.

ולא נורא לא איכפת לי שמחקת או שעשית צנזורה,אתה מכיר את הבחורה או חברה שלך אישתך דודה של חברה של חברה שלך?,אז אני לא רואה פה בעיה לזרוק לה כמה קללות שהיא במילא לא שומעת או רואה אבל זה כבר לא משנה,אתה יכול לראות עידכון פה-

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/Viewmsg.asp?id=207&msgid=7707506

אז ככה לא איכפת לי מכל המקרה הזה ואני מקווה שהכל יתוקן מחר או מחרתיים.

פורסם

הבחור צודק. תפסיקו אם הדיקטטורה הזאת. היתי לפחות ב 20 פורומים מאז השתמשתי באינטרנט לראשונה, (5 שנים) ובכל הפורומים שניסו לשמור על ""רמה"" בסוף נכשלו. למה ? כי הגולשים הטובים באמת נטשו ובאו הורסי פורומים. אולי שמנהלי הפורום יתחילו להפסיק אם השטויות שלהם , ויתחילו לתת להגולשים קצת חופש ביטוי (כן ! תפסיקו אם השמרנות הזאת ! זה כבר נמאס ! שבן אדם אומר כוס אמק הוא לא מדבר לא על כוס ולא על אימא של אף אחד, אלה זה כמו להגיד לעזאזל !. שבן אדם אומר על מישהי שהיא זונה, למשל, הוא לא מתכוון שהיא באמת זונה... אולי תחשבו קצת על זה ! לא מקללים בשביל שהפורום יהיה מלא בכוס, בזין, ובזונות, אלה כדי להביע תיסכול !)

עכשיו אני מכיר את אלון מפורום תפוז, ואני יודע בוודאות שאלון הוא הגולש האחרון ביקום שיוריד את הרמה של הפורום ! הוא היה מתוסכל והוא הביע את זה. אז מה אם הוא זרק קללה ? ככה הוא הביע את התיסכול שלו מעניין ! ואני חושב שיש להתיר לכול הגולשים לעשות כך מבלי שאיזה מנהל פורום\דיקקטוור יערוך להם את ההודעה ! זה פורום ! והתפקיד שלו הוא לתת לאנשים לבטא את עצמם ! אני לא מתכוון לכך שאם שאיזה גולש פתאום יפתח תרד עם קללות על כל העולם, צריך להשאיר את התרד חיי לא ערוך, אלה אני מתכוון שצריך לתת לגולשים לפעמים להתבטאות כמו שצריך ! אפילו הם זה יכיל 2-3 קללות שהגולש כתב כדי לבטא את התיסכול שלו...

תחשבו על זה...

ו UrbanDK - עזוב, אני לא ירד לרמה שלך.

פורסם

הלו, להרגע.

דיקטטורה, לא קצת הגזמנו? אז האמת שלא, פורום הוא דיקטטורה, לא דמוקרטיה - למרות

שסה"כ אנחנו רוצים לפעול למען רוב המשתמשים בפורום הזה, ולא לטובת המנהלים עצמם.

א-ב-ל. במקרה הזה ערך אחד מהמנהלים את ההודעה, לפי שיקול דעתו שלו. לא ראיתי

את הנוסח המקורי של ההודעה, כך שאני לא יודע אם היה צורך לעשות כך או לא. גם אם

הוא הגזים, אני בהחלט מסוגל להבין - גם אני הייתי נכנס לקריזה אחרי מקרה כזה.

אבל באופן כללי, המדיניות שלנו היא להמנע מעריכת הודעות אלא אם הן ממש ממש

מוגזמות, משהו בסגנון של אמא שלך *** ההודעה נערכה *** וגם *** ההודעה נערכה

***, שלא לדבר על הכבשה ו***ההודעה נערכה ***.

אני מקווה שהבהרתי את עצמי.

סתם, סתם.

בקיצור, באוף-טופיק לא יערכו הודעות אלא אם כפי שהוזכר למעלה וכ"ו.

גם בפורום הכללי נשתדל להמנע, אבל תזכרו שכאשר פורום קצת גדל ומגוון האנשים

שמשתתפים בו גדל, רצוי לשמור לפחות פורום אחד סטרילי יחסית.

אם יש שאלות, פנו בה"פ.

פורסם

אני חושב שגם בפורומים צריכים להיות גבולות. תקרא לזה לא דמוקרטי, תקרא לזה פגיעה בחופש הביטוי, איך שתרצה.

החברה בארץ דפוקה ואלימות פיזית ומילולית הפכה לדבר שבשיגרה, עד כדי כך שמילות גנאי קלות וגידופים פשוטים נתפסים כמשהו מקובל, וחבל שכך !

אני לא מבין מה הבעיה,

פגעו לבן אדם בבייבי שלו ? לגיטימי שהוא יתעצבן.

אדם מעוצבן נוטה להיות יותר תקיף ולכתוב מהלב, לגיטימי.

אבל, כאשר הדבר מגיע לכדי הגזמה ו"האדם הסביר" מהצד שקורא את ההודעה (להלן מנהל פורום) מרגיש שהדברים עברו את הגבול, הוא צריך ואף חייב למחוק/לצנזר את החלק המיותר !!

למי שלא יודע, פירושה של דמוקרטיה היא שלטון העם ולא חופש ביטוי. עם זאת ברור שחופש הביטוי בא לידי ביטוי בדמוקרטיה, אך לא הכל לגיטימי בשם הדמוקרטיה

דני G.

פורסם

הציון שלי בבגרות באזרחות הוא 93.

אחד העקרונות החשובים ביותר בדמוקרטיה הוא חופש הביטוי, וזה בעצם הדבר שעליו מתבססת הדמוקרטיה.

אבל מה זה משנה, אתם בעצמכם אמרתם - הפורום פועל במתכונת דיקטטורית.

אחד העיקרונות בדיקטטורה זה שהמנהיג מחליט מה טוב בשביל העם,, וכאן זה אותו דבר, המניג מחליט ואי אפשר לשנות את זה.

פורסם

אחד העקרונות החשובים ביותר בדמוקרטיה הוא חופש הביטוי, וזה בעצם הדבר שעליו מתבססת הדמוקרטיה.

אחד העיקרונות בדיקטטורה זה שהמנהיג מחליט מה טוב בשביל העם,, וכאן זה אותו דבר, המניג מחליט ואי אפשר לשנות את זה.

דמוקרטיה או לא דמוקרטיה - אם תעבור על כללי הפורום - שאחד מהם הוא שלא מנהלים ויכוחים אישיים מיותרים - הודעותיך תערכנה.

בשם הדמוקרטיה לא ניתן שהפורום יזוהם בנושאים שלא רלוונטיים אליו - בדיוק שגם בדמוקרטיה מדינית ישנם איסורים הגבלות וחובות על האזרחים.

פורסם

ואף אחד לא מוכן שילמדו אותו דברים.

במיוחד בגיל 17-18 לדעת הכל זה יפה מאוד.

הלוואי עליי, אחרי 34 ועדיין לומד... :? כנראה שנולדתי קצת פחות מוצלח מאחרים...

המטרה שלשמה הוקם הפורום הייתה במוצהר להימנע מאותם ויכוחי סרק שמופיעים בפורומים שונים , דמוקרטיים ופתוחים לכלל הציבור.אותם פורומים מנוהלים כך באופן מוצהר וזו כוונת הגופים שעומדים מאחוריהם , וגם מדיניות העריכה של מנהלי הפורום מעוצבת/נקבעת ממדיניות זו)

ויכוחים בנוסח "הכל עובר עליך וקקה בידיך" ממש לא מתאימים פה , ולכן אני בהחלט תומך בכך שהמנהלים יפעילו את המספריים.

ומי שלא מתאים לו - אף אחד לא מכריח לכתוב כאן... (אני יודע שבאותה מידה גם אני יכול לא לקראו ,אבל בדיוק בשביל לא לקרוא הגעתי לכאן מלכתחילה,ואני מקווה שזה יישאר כך).

פורסם

הדיון הזה גולש לפסים מיותרים.

הנאיביות חוגגת.

מנהלי הפורום נבחרו בהצבעה, כאשר הפורום הוקם. אתם מוזמנים לחזור אחורה

ולעיין בהודעות הישנו, ולראות את הסקר.

מהרגע שנבחרו המנהיגים, הם אלו שמחליטים. אף אחד, גם בדמוקרטיה, לא שואל

אותך כל שנה מה דעתך על התקציב, איפה אתה רוצה שיושקעו כספי המיסים שלך וכ"ו.

כמו כן, נתונה לך האפשרות לערער על החלטות, בדיוק כפי שהיא נתונה לך כאן.

והבא נעשה עוד הקבלה זולה אן רלוונטית לדמוקרטיה - אם תצא לרחובות העיר

ותתחיל לקלל ולנבל את הפה במקום שבו אנשים שומעים אותך באופן ברור, תהיה

בטוח שדוד שוטר יבוא לשוחח איתך. אז אני מסכים שאלפא היה עצבני, וכמו שכבר אמרתי,

גם אני הייתי חוטף קריזה וכנראה אומר דברים לא פחות גרועים, אבל עם זאת נתונה

למנהלים הזכות לעדן את הנוסח - כל עוד ההודעה מתפרסמת בפורום כללי.

אולי טעה מי שערך את ההודעה הזאת, ואולי לא. לומדים ומחכימים.

זהו.

אף אחד לא מחק, ולא ימחק תלונות שלכם כנגד מנהלי הפורום, בדיוק כפי

שלא נמחקו כאן.

שוב - תמנעו בבקשה מתגובות נוספות (ומיותרות) בשרשור הזה, ולהבא תפנו את התלונות

ישירות לאחד מהמנהלים של הפורום הכללי (שלומי, גיא, רועי או אני).

פורסם

נו.......מה יהיה..........

דיקטטורה בת*********** שלי !!!!! ( ואת זה אני ערכתי ! )

זה הויכוח שלכם דיקטטורה ומיציבושי , אה... סליחה מיצובישי ! מיצובישי בת**** שלי ! ( ושוב , אני ערכתי ! )

אז מה קרה.... נערכה הודעה , אוהווווווו איזה אסון !!!!! ועכשיו אני אדגיש את הסימן קריאה..... :!::!::!:

אבל , לא צריך ליפול אל הבחור האיטלקי ! נראה אותכם אחרי מקרה כזה ! אם לי זה היה קורה ומישהו היה מציק לי....הייתי @#$%#$&^*%$ לאמא שלו ו %$@#@$^&%#$ לאחותו ו &%@#%#$# .....( ושוב אני ערכתי לי את ההודעה....) מסכן הבחור לא מספיק שהוא אחרי תאונה כולם נפלו עליו , קצת רחמים לא חארם !!!

ואני לא אומר שהוא צודק , כי הוא לא ! למה .....משטר דיקטטורי !!!! ומי שלא בא לו שילך לחפש......( לא בא לי שיצנזרו אותי :wink: )

ולבני .... אז יש לך שתיים או שלוש בנות...... ( סורי , לא עקבתי...) אז מה ? מישהו אמר עליהן אישית משהו רע..... וכן רוב הבנות נוהגות כמו ה..... שלי !

אז אני אכחיש כי לדודה שלי יש רישיון.... יאללה הגיע הזמן שתתחילו לחשוב לפני שאתם רושמים משהו !!!!!

ואני אתן לך דוגמא ( לבני...) יש לי חברים ערבים !!! אז בשיחה לא עולים דברים כמו ..."עבודה ערבית....." היום כמעט כל דבר נאמר בהכללה !!!

חוץ מזה צריך כאן צינזור ... צריך לשמור על רמה ! ( מוזר שזה מגיע ממני...)

חוץ מזה , בלי שום קשר... , משטר דיקטטורי זה טוב.....( למי שלא הבין , אני יאשה ! :wink: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...