Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני עכשיו עושה בניה מפיבר למגש האחורי וכמעט סיימתי אותה( כבר שמתי שפכטל) אבל עדיין יש כל מני נקודות ואני כבר התייאשתי מלנסות לכסות אותם.

אז השאלה היא האם אני יכל להוסיף עוד שכבה של פיבר מאוד מאוד דק שמיועד לשכבה אחרונה והאם הוא יתפוס או שאסור לשים עוד שכבה על שפכטל?

תודה רבה על כל התשובות.

פורסם

מה זאת אומרת שפכטל?

סדקים בקיר - כי זה לא תופס..

עקרונית במידה ושמת בונדו, הפיברגלאס יכול לתפוס שוב עליו, רק קח בחשבון שהבונדו חייב

להתייבש מינימום 24 שעות כדי שלא תיווצר לחות בין שכבות הפיבר.

עקרונית הצעד הזה לא מומלץ, עדיף לחכות שיתייבש הבונדו, לשייף ואז להוסיף עוד שיכבה

של בונדו.

Race Smart

פורסם

כמובן שאני מדבר על בונדו:)

השכבה האחרונה של הבונדו התייבשה כבר מזמן, פשוט קניתי בד מאוד מאוד דק שמתאים לשכבה אחרונה ואם זה יתפוס זה ממש יגעל אותי מייסורי כי אני לא רואה את הסוף של העבודה פה, אני עובד על זה כבר יותר מחודש, גימור בד לא בא בחשבון כי עד שהבאתי את הבניה למצב של היום אני כבר חייב לסיים את השיוף למושלם.

תודה רבה על העזרה.

פורסם

יש בונדו ברמות שונות......תשיף גס את הבונדו שיש לך לצורה שאתה רוצה...ותגש לפחח או משהו כזה....ותבקש ממנו חומר גימור פעם ראיתי אותם עובדים עם משהו שדומה לבונדו אבל יחסית נוזי....יש לו מירכב כמו של גבינה 9 אחוז......

פורסם
כמובן שאני מדבר על בונדו:)

השכבה האחרונה של הבונדו התייבשה כבר מזמן, פשוט קניתי בד מאוד מאוד דק שמתאים לשכבה אחרונה ואם זה יתפוס זה ממש יגעל אותי מייסורי כי אני לא רואה את הסוף של העבודה פה, אני עובד על זה כבר יותר מחודש, גימור בד לא בא בחשבון כי עד שהבאתי את הבניה למצב של היום אני כבר חייב לסיים את השיוף למושלם.

תודה רבה על העזרה.

אתה מדבר על דבר שיש שקוראים לו "בד מים" או משהו בסיגנון, ולא, זה לא יפתור לך

את הבעייה. אני מניח שהבעייה ההתחלתית הייתה שלא שייפת לפני הבונדו, אני צודק?

כי במידה וכך היה המצב, הבעייה שלך אכן תמשיך ותמשיך , בסוף אחרי כמה שכבות של בונדו

היא כנראה תיעלם אבל תשאר עם חלק שיש עליו "קצת" יותר מדי שכבות של בונדו..

בכל אופן הפתרון לבעייה היא שיוף ושיוף עד העצם, אל תפחד גם כשאתה מוריד את הבונדו

ממש מהחלק, ותגיע למצב של חלק (אני מדבר על שיוף ביד עם נייר זכוכית ואח"כ עם נייר מים

עדין)

ועל זה תעשה בונדו מחדש.

תשים לב תמיד לנקות את החלק טוב טוב לפני כל עבודה עליו, מצבר עליו אבק ולכלוך תמיד,

וזה אח"כ משפיע.

http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=40144

IMG_7083.jpg

Race Smart

פורסם

דוקא הבניה מהתחלה היתה יפה והצורה היא טובה מאוד ועשיתי שיוף יסודי לפני הבונדו, הבעיה היא לא מכות בצורה אלא ממש נקודות קטנות שאני פשוט לא מצליח להפטר מהם(זה מאוד קשה כי זה שטח ממש גדול זהו מגש אחורי של 323F), אבל אני אשמע בעצתיכם ואמשיך לשים שכבות עד שתתקבל צורה מושלמת למרות כמה שזה כבר נמעס עלי:(

תודה רבה לכם על העזרה. טפו טפו טפו שאני אסיים עם זה כבר:)

פורסם

אם אתה מתכוון לעשות גימור של צביעה בתנור, אתה חייב להגיע לרמת גימור גבוהה מאוד ובקטע הזה אין קיצורי דרך..

יש המון סוגים של בונדו ברמות גימור שונות,כמו כן אתה יכול לשחק עם המקשה (לשים טיפה פחות ואז תוכל לשחק יותר עם החומר.

לאחר מכן יש עוד סוג של בונדו שנקרא בעגה של הפחחים "ביקורת" והוא מגיע בצורה של משחה(אותו כנ"ל יש הרבה סוגים) והוא סותם את כל החורים הקטנטנים(שיוף ע"י נייר מים) שקשה אפילו לראות בעין אבל כשתצבע את הפרוייקט זה יהיה מאוד מאוד ברור לעין .

לאחר מכן יש את הצבע המקשר "פריימר" ואח"כ צבע.

2005-08-18 13-24-25_resize.JPG

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לכל מי שמתעניין שיגש ליבואן של חומרי פיבר ויבקש חומר שניקרא -ג'לקואט,זהו אחד החומרים אשר שמים בסוף התהליך עלמנת לקבל פני שטח חלקים ומבריקים,כמו כן ניתן להוסיף לג'לקואט פיגמנטים(צבע)שונים וע"י כך לקבל פני שטח חלקים ובכל צבע שתרצו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה מגיע בתוך קופסאות סגורות כמו של הממרח שוקולד או שבמידה ואתה צריך כמות יותר גדולה אז זה מגיע כבר בפחים של 5 ליטר ומעלה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...