Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרצו לי לאוטו + שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה קורה...:twisted:

אתמול בערב כאשר אני עומד להיכנס למועדון, מתקשר אלי אבא שלי ומודיע לי שהרגע פרצו לי לאוטו (דייהטסו). כמובן שלמועדון כבר לא נכנסתי ונסעתי הביתה (הייתי עם הדייהו). משהו טוב שירגיע את הכעס - תפסו אותם בשעת מעשה. השכן התקשר למשטרה בגלל האזעקה שפעלה והניידת תפסה אותם על חם :-D . שברו חלון נהג ואת הרדיו טייפ - בסך הכל רדיו טייפ... לא דיסק, לא MP3 ...

הלכתי למשטרה כדי להבין מה יהיה איתם (רציתי לראות את שני הנבלות האלו:twisted: ). אחרי כשעה בא אבא של אחד מהם ולקח אותו למעצר בית בגלל שהוא פחות מ-18 ואין מקום לכאלה. השני לא שוחרר ויהיה לו כנראה משפט (לשניהם אין עבר פלילי :-o ). היום בבוקר התקשרו אלי מהמשטרה וביקשו שאני יבוא עם הרכב כדי לקחת טביעות אצבעות. החוקר שלקח את הטביעות אמר שזה יכול לעזור להם עם פריצות נוספות באזור - הלוואי. ככה עבר עלי סוף שבוע עד כה...:(***עריכה - כמעט מיותר לציין שהערות גזעניות יגרמו למחיקת השרשור ***

שאלות:

1. האם "אישור בדבר הגשת תלונה" מספיק כדי לתבוע מהביטוח תיקון נזקים (יש לי צד ג' + שמשות + רדיו) או שצריך תופס מסוים ?

2. יש למישהו המלצות למקום באזור כ"ס שבו אפשר לתקן חלון ?

Veni Vidi Vici

פורסם

שלום לך

אני הייתי מנסה ראשית כל לתבוע את אותם הנערים שפרצו לרכב

לא ניראה לי שכדאי להפעיל את הביטוח .

תקנו אותי אם אני טועה.

ירון מאיר

פורסם

נזקי שמשות, גרירה, רדיו חלופי , אינם משפיעים על מחירי הפרמיה גם אם שולמו כספים.

למותר לציין כי נזקי חלונות, רדיו, מתוקנים ע"י קבלני משנה ב"פוליסה" שונה ומצורפת לפוליסה הרגילה. כנ"ל לגבי גרירה

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

נכון ועוד.

אתה לא צריך שום אישור משטרתי לביטוח שמשות. פשוט תגיע ויחליפו לך.

בקשר לרדיו, בדרך כלל זו פיקציה. השתתפות של 800 ש"ח לרדיו טייפ. במחיר כזה אפשר לקנות חדש וטוב יותר. זה לפחות מה שהיה לי בזמני לפני 4 שנים ...

פורסם

האישור בדבר הגשת תלונה תופס לחברת ביטוח,אבל אם לא גנבו לך כלום אז אין לך מה לתבוע.

לגבי תיקון שמשות,אם יש לך ביטוח שמשות אז תשאל את החברת ביטוח לאן לגשת לתקן,אתה לא יכול לתקן איפה שבא לך,אלא אם בא לך לשלם.

ולגבי ההשתתפות עצמית של רדיו,הכל תלוי בכמה ביטחת את המערכת,אם בכלל,אם לא עשית ביטוח מיוחד, צפה להשתתפות של כ-250 שקלים.

אם עשית ביטוח למערכת יקרה,השתתפות עצמית של כ-15%.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...