Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי חיפושית...:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים...

היום קניתי חיפושית ב1200 ש"ח בצבע כחול שמורה נוסעת טוב(חבל שאני לא יכול לסוע בה)

מודל 73 חסרים לה רק כמה חלקים קטנים בשביל להשלים את השיפוץ שהוא:

ניקוי מנוע

פילטר אויר פתוח(אולי לא)

ניקוי בגאז' ממש זוועה מונים בפנים חתיכות של כמו זפת..

צביעת הג'אנט עצמו לצבע דומה לקרם

צביעה של החיפושית מבחוץ מחדש

ועוד כמה פריטים...

בנוסף קיבלתי מתנה חיפושית לא נוסעת עם כמה חלקים טובים במנוע ובודי שלם בלי שום רקבונות...

עוד שבוע גיסי מקבל מתנה חיפושית 1.6 סמ"ק משופרת עם הגה וכיסאות ספורט והוא עושה מימנה באגי והמנוע ה1.3 המקורי שלה הוא יקבל גם וככה יהיו לי שפע שפע ועוד פעם שפע של חלקי חילוף...

יש לי שאלה...האם כדאי לי להחליף לה צבע ? היא עכשיו כחולה ...אם כן אז לאיזה...

תודה..

מחפש אופניים....אופנייםםם:wink:

מי שיודע\ראה\שמע\מכיר\יש לו שיצור איתי קשר בפרטי..

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85624

תודה, אור

פורסם
אהלן חברים...

יש לי שאלה...האם כדאי לי להחליף לה צבע ? היא עכשיו כחולה ...אם כן אז לאיזה...

תודה..

לצבע שמתאים לחיפושית- אדום עם נקודות שחורות... ;-)

סתם... תתחדש ותיהנה...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני דווקא חשבתי על כל הגוף למעלה בצבע אדום ומהכנף הקדמים עד לאחורית בקרם כמו חיפושית בארץ..

אין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם לכם תמונות

אופניים עם מספר ....בדיוק כמו שהיה פעם עם כמה שיותר חלקים מקוריים.. חלודה- לא חשוב כמה חלודה יהיה אבל רק לא במצב שלא יהיה אפשרי לשיקום..

תודה, אור

• אחראי פורום
פורסם

אתה מתכוון לכזאת? (הייתה שלי-כיום כסופה).

אני דווקא חשבתי על כל הגוף למעלה בצבע אדום ומהכנף הקדמים עד לאחורית בקרם כמו חיפושית בארץ..

אין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם לכם תמונותהיום 19:59

יש בדיוק כזו למכירה בלוח קלאסיקאר.

beetke2.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הזמנתי דמוי עור בצבע קרם לא זוכר כמה מטר ואני הולך לצפות את הדלתות..עכשיו יש מבפנים ריפןד מקורי ורואים את העץ שמחזיק את זה..ואני ממש לא אוהב את זה..:lol:

תודה, אור

• תוכן חדש...