Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידה קטנה לסופ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוהי חידת מי האיש:

מי האיש שאחראי לתכנונה של מכונית שהייתה מהראשונות בעולם (אם לא הראשונה בעולם) עם הנעה קדמית, הנעה כפולה, והנעה היברידית (בגרסאות שונות כמובן)?

ויש גם בונוס - איך קוראים למכונית?

הפותר נכונה יזכה לאות של כבוד מטעם כתב רכב ידוע בעל מוניטין, פרסום והיסטוריה רבת מעללים (ומכיוון שאני לא כזה, אני כנראה אצטרך לבקש מטל"ש להתחבר ולהגיד איזו מילה טובה :wink: )

רוני, מחכה לפתרון מהיר ביותר

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא יודע עם אתה מכוון לשלוש חידות או אחת אז פשוט אענה את מה שאני יודע.

עד כמה שידוע לי מכונית הכביש הסדרתית הראשונה בעלת הנעה כפולה היא

הג'ינסן איטרספטור שלא הייתה הצלחה גדולה ואין לי מושג מי תכננן אותה.

אחריה באה הקוואטרו שאותה תכנן ( בתקווה ) פרדיננד פיך שהיה גם תקופה מנכ"ל VW

סופ"ש נעים לכולם!

פורסם

מתכנן המיני? היא אמנם פרצה דרך, אבל לא הייתה הראשונה עם הנעה קדמית ובוודאי שלא עם הנעה כפולה והיברידית...

והג'נסן אינטרספטור - כבודה במקומה מונח, אבל היא לא התשובה. הרבה, הרבה קודם. וזו חידה אחת בעלת פתרון יחיד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני חושב ששמה מרמז על כך שלא ממש הייתה לה הנעה כפולה... ומנוע היברידי לא זכור לי שהיה לה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

גם הניחוש שלי היה פרדיננד פורשה, אבל הלכתי קודם לאשר אותו. חיפושי רק אישרו שללוהנר פורשה מ-1899 היה מנוע היברידי והנעה קדמית (מנוע לכל גלגל, קצת כמו איזו איוו מיוחדת), לא הצלחתי לאשר את עניין הנעה הכפולה. אבל אצל פורשה, שתיכנן כל דבר מחיפושית ועד טנקים, זה בהחלט אפשרי. מצ"ב תמונה

lp.JPG

פורסם

ויליאם מאייבך שעבד תחת גוטליב דיימלר?

(נירא לי שלא אבל נו טוב ננסה).

C2002CD2296-copy.jpg

בתמונה ויליאם מאייבך נוהג,הרכב הנ"ל נבנה בשנת 1889.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם
sronis

אני לא מאלה שרצים ל: googel, אני הכל בראש.

מותק, אתה גם ירית מהמותן לגבי סיטרואן, מרוב שהכל אצלך בראשך המוגדש.

בתור מי ששב עם הוכחות אני מציע שסרוניס וטל"ש אכן יחשבו על פרס, ואז יתנו אותו לי :wink:

פורסם
גם הניחוש שלי היה פרדיננד פורשה, אבל הלכתי קודם לאשר אותו. חיפושי רק אישרו שללוהנר פורשה מ-1899 היה מנוע היברידי והנעה קדמית (מנוע לכל גלגל, קצת כמו איזו איוו מיוחדת), לא הצלחתי לאשר את עניין הנעה הכפולה. אבל אצל פורשה, שתיכנן כל דבר מחיפושית ועד טנקים, זה בהחלט אפשרי. מצ"ב תמונה

הייתה גם גרסת הנעה קדמית חשמלית למהדרין, גם גרסת הנעה כפולה:

lohner.jpeg

וגם גרסה היברידית, עם מנוע בנזין שמפעיל את המנועים החשמליים.

רוני

lohner-porsche.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הפרס שלך הוא ספיישל פורשה גדול במגזין אוטו הבא, עם כתבות על ההיסטוריה של פורשה, בוקסטר S חדשה, 996 באלפים השוויצריים, 997 S בנורבורגרינג, קאיין מול ריינג' ולבסוף מסע בין דורי עם 911 ובוקסטר מהדורות הקודמים... :-P:wink::lol:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
הפרס שלך הוא ספיישל פורשה גדול במגזין אוטו הבא, עם כתבות על ההיסטוריה של פורשה, בוקסטר S חדשה, 996 באלפים השוויצריים, 997 S בנורבורגרינג, קאיין מול ריינג' ולבסוף מסע בין דורי עם 911 ובוקסטר מהדורות הקודמים... :-P:wink::lol:

רוני

למה גילית לנו...???

:-):-P:wink:

אור.

• תוכן חדש...