Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי רנו קליאו rt שנת 95' ורציתי פשוט לשפר אותו ע"י פילטר פתוח + צי'פ השאלה שלי היא כזאת פניתי לאיזה אתצר מפרסם את עצמו באינטרנט לא אנקוט בשמו אבל שם אמרו לי שאין בכלל ציפ שיכול להתאים לרכב שלי וגם לא יהיה בחיים ...ולגבי פילטר אני צריך סוג מיוחד שנקרא פייטרייה.

פניתי לעוד אתר גדול במיוחד שמפרסם את עצמו באינטרנט ושמה שאלתי את אותו שאלה לגבי צ'יפ ולגבי פילטר....התשובה שלהם הייתה חד משמעית שיש להם גם פילטר פתוח שיתאיים לי וגם צ'יפ ..

מה שנעשה לי בראש זה סלט במלוא המובן איך אלו אמרו שאין צ'יפ שיכול להתאים והאתר השני אמר שיש

אני ככבר לא יודע את מי לשאול ..היום כבר מקומות כאלה עושים " מסחרה " במקצוע הזה....

יש אולי מקום שאני כן אקבל תשובה חיוביית אבל ישרה ולא עקומה רק בשביל להכניס עוד כמה ג'ובות לכיס??????. תעזרו לי כבר אני מבולבל

פורסם

גם אני בעל קליאו 95. גם אני חיפשתי שיפורים מהסוג הזה בכל האתרים שיכולתי להעלות על דעתי ולא מצאתי.

המסקנה המתבקשת היא שפשוט אין!!

אם במידה ויש כזה אתר או מקום שמוכר אותם זה יהיה מאוד קשה להשיג אותו.

אני מצפה לשמוע את חוות דעתם של חברי הפורום...

פורסם

ואני מציע לערוך חיפוש על כמה צ'יפ ופילטר פתוח יעזרו למנוע 1400 של קליאו 95...

(ואיפה אפשר לשים במקום את הכסף).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת , למה לך לשפר רכב אטומוספרי ,ועוד עם מנוע קטן (1400) ולא חזק.

ההספק שתקבל מהוספות כל הדברים הנ"ל הוא זעום ביותר , לא יותר מאיזה כמה כ"ס בודדים!

יוגב 205

פורסם

הסיבה היא - מאחר והפילטר הפתוח יקבל אויר חם שמקורו בבית המנוע.

במקומות בהם עובדים בצורה חאפרית לא יעשו לך בידוד ותיעול אויר קר מקדמת הרכב,(וזה גם סיפור יקר)יצא שאתה תפסיד כח.

בנוסף - הציפ יפגע בד"כ בזמינות הכח בסל"ד הנמוך ותקבל יותר בגבוה.

במנועים מוגדשים ובעלי הרבה הספק - הסיפור שונה

במנוע 1400 חלש ואטמוספרי

זה מפריע מאד.

אם תתקין את הילטר האויר כמו שצריך - אולי תקבל תוספת של סוס אחד - מה שכן הרעש יהיה נחמד.

פורסם

אם תתקין את הילטר האויר כמו שצריך - אולי תקבל תוספת של סוס אחד - מה שכן הרעש יהיה נחמד.

lol קראתי היטלר בטעות..... :shock:

לגבי הרעש... יהיה נחמד... אבל מה עם השכנים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ארבעה דברים :

1. בקליאו תיעול האוויר הוא איכותי למדי - צינור שיונק אוויר ליד הרדיאטור, התקנת פילטר פתוח שאינו INBOX רק תרע את מצב יניקת האוויר

2. המנוע של הקליאו 1400 הוא מנוע שנועד לעבוד בסל"ד נמוך-בינוני. אין לו שום נטיה, יכולת, רצון או אוריינטציה לעבוד בסל"ד גבוה - משמע - אין כמעט משמעות ליניקת אוויר משופרת.

3. הכוח שמייצר המנוע הקטן הזה, ועקומת המומנט שלו מראים שהוא מספיק לחלוטין כדי לספק ביצועים סבירים לאוטו הזה. קודם תלמד לנהוג על קליאו 1400 ואז תחליט שאתה רוצה משהו חזק יותר. אני בטוח שאתה אפילו לא מתקרב לגבולות של האוטו.

4. בכסף שאתה חוסך על "עלק-שיפורים" מיותרים קנה סט צמיגים טוב וקח קורס נהיגה. אני מבטיח לך שאחרי סיבוב קצר באוטו שלך, כש-למשל - און יעקבסון נוהג בו, אתה לא תכיר את האוטו, ולא תבין בכלל מה הוא עושה עם "קליאו סטנדרטית" - בקיצור - אתה צריך ללמוד לנהוג לפני שאתה מחפש עוד כוח.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני ממליץ לך בחום, לא לנסות ולבדוק את גבולות האוטו הזה. זה מיני משפחתי שלא נועד לשבור גבולות.

אני בתור אחד שלחץ את האוטו הזה לגבול כמה וכמה פעמים, כרגע מתעסק עם הרבה בעיות מכניות שפשוט לא מפסיקות

פורסם

שמור את הכסף לטיפולים לא צפויים ברכב.

בקליאו מורכב מנגנון מסוג "אלור הזדיינת מון שרי" מיוחד להפתעות משמחות.

GOT סחוג?

פורסם

**נערכה ההדגשה של ההודעה כולה, הדגשה נועדה לציון מילה או משפט מסויים, אין צורך להוציא את העיניים על הודעה שלמה**

אם אתה מחפש שיפור כח, הייתי ממליץ לך לבדוק אפשרות של השתלת מנוע של קליאו RSI או וויליאמס, (מי אמר קליאו ספורט).

פילטר פתוח וצ'יפ זה סתם שטויות, חבל על הכסף שלך!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...