Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המסע העולמי של אייל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל כל הכבוד

הנאה צרופה לכל אורך התוכנית,

במיוחד לי, שגדלתי ברח' הרצל ולמדתי מול בית הקברות ברח' טרומפלדור, ועבדתי כנער ברח' לוינסקי ומרכז מסחרי (מטלון של היום).

שיחקת אותה עד הסוף . . .:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

שלך בברכה - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אז מה דעתכם להפגש על בירה אצל "מתי"??? ומשם ל"אלימלך" לארוחה יהודית מזרח אירופאית טובה, ראלי נוסטאלגי "פר אקסלנס" בתל-אביב הנפלאה!

http://www.elimelec.co.il/profile.html

פורסם

חבל שהוא צילם בבית הקברות בטרומפלדור הוא לא צילם את הבית של סבתא שלי ברחוב חברון ממש מול בית הקברות, הבית נראה בדיוק כמו שהוא היה נראה לפני הקמת המדינה זה מפחיד!

פורסם
רק אם יש גפילטע פיש, ואין זכר לרגל קרושה :wink:
יש זכר לשניהם, ולעוד הרבה אוכל "יהודי".

בכ"ז מקומות מומלצים, מכיר אותם מילדותי. (והיום אני מעל 50 . . .)

מפגש כדאי בהחלט.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

גם אני נהנתי , בייחוד בגלל שאני אוהב את העיר הזו כלכך.

הבעיה היחידה היתה שרצועת הזמן איפשרה לאייל לסקר רק מספר דברים נוסטלגים על תל אביב, אני אומר לכם שאפשר לעשות על העיר הזו עונה שלמה.

לי אישית לא הספיק אבל אני מניח שזה בגלל רצועת הזמן הקטנה.

• תוכן חדש...