Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עליית חום מנוע מוזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים!!

אני ממש לחוץ בגלל משהו שקרה היום.

אחרי נסיעה של שעתיים בחיפה בדרכי הביתה שמתי לב פתאום שחום המנוע עולה (האקסנט שלי) מעל החצי ואפילו ממש כמעט מגיע לקו האדום!

כמובן שמיד עצרתי בצד פתחתי מכסה מנוע ושמעתי מהמיכל שממלאים בו נוזל קירור רעש של רתיחה.

נתתי לרכב להתקרר, פתחתי מיכל של נוזל הקירור והמיכל היה כמעט מלא אך הנוזל היה מאוד חם וממש יצא ממנו עשן(לא מהרדיאטור או מהמנוע).

אני ממש לחוץ ומפחד שנגרם איזשהו נזק אודה על עזרתכם חברים!!

פורסם

שלום רב חברים!!

אני ממש לחוץ בגלל משהו שקרה היום.

אחרי נסיעה של שעתיים בחיפה בדרכי הביתה שמתי לב פתאום שחום המנוע עולה (האקסנט שלי) מעל החצי ואפילו ממש כמעט מגיע לקו האדום!

כמובן שמיד עצרתי בצד פתחתי מכסה מנוע ושמעתי מהמיכל שממלאים בו נוזל קירור רעש של רתיחה.

נתתי לרכב להתקרר, פתחתי מיכל של נוזל הקירור והמיכל היה כמעט מלא אך הנוזל היה מאוד חם וממש יצא ממנו עשן(לא מהרדיאטור או מהמנוע).

אני ממש לחוץ ומפחד שנגרם איזשהו נזק אודה על עזרתכם חברים!! האם המאוור החשמלי עבד בעת עליית החום?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא שמתי לב לגבי המאוורר צביקה?

רק עצרתי בצד ויצא קצת עשן ממתחת למיכל מילוי נוזל הקירור והנוזל בתוך המיכל היה מאוד חם וביעבע!!

פורסם

זה הזמן לניקוי רדיאטור... או החלפה, ניקוי גם בין הצלעות, זה לא בעיה לעשות לבד, רק תפרק אותו מהתושבות ותרים אותו למעלה, אין לי מושג איך זה באקסנט, אבל בטנדר בזמנו כל תחילת קיץ ניקוי מההתחלה עד הסוף... ולפעמים ניקוי עם פירוק הרדיאטור, שזה עולה כ300 ש"ח אבל עושה אותו חדש כמעט לגמרי...

בלי קשר תבדוק מאוור, ושוב בלי קשר זה תמיד טוב לנקות רדיאטור... בטח בישראל

להבא, אם באוטו כזה ראית שהמחוג טיפה זז, אפילו מילימטר, משהו קרה, מיד תעצור ותוסיף מים, אף פעם אל תגיד אני ימשיך עוד קצת עד הבית או משהו בסגנון הזה, כל אלה שאמרו את זה היום עם ראש מנוע חדש, או מנוע שלם...

גם אם היה נדמה לך שראית תזוזה בשעון, מיד תעצור, ותבדוק.

בנוסף, תחליף טרמוסטט, רצוי. בלי קשר ובלי לבדוק בכלל. פשוט להחליף.

פורסם
כל מה שכתבת זה תחזוקה מונעת. ובעיות כלליות. לבחור פה כנראה המאווררים לא נדלקו מסיבה כלשהי, ולכן הנוזל התחיל לבעבע ,ורתוח ויצא ממנו עשן/אדים
כמו תמיד אני מסכים עם יונתן בלי קשר לתחזוקה מונעת , שרצוי שתיהיה לפני הקיץ ולא באמצע הקיץ,

יש להתמקד בתפקוד מאוורים תחילה .לאחר מכן לבדוק תפקוד תרמוסטט , ורדיאטור !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...