Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבים מאוד איטיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבים ברכב שלי זזים בקושי רב (גם כשהם נמצאים על המצב המהיר יותר).

רק לפני חודשיים קניתי את האוטו, כך שאני לא יודע כיצד הם היו בתחילה או מה גרם להם להפוך לאיטיים.

יש דרך להפוך את המגבים למהירים יותר (עדיפות למהירות המצויה ברכבי ביטחון)?

מדובר בסופר לנסר, GLI סאלון, מודל 97', 1600 סמ"ק.

פורסם

אני יודע שזה הדגם הפשוט ושאין לך את הבורר של הטיים דליי על הידית של הווישרים אבל בכל זאת תיסתכל אולי מישהו החליף בעבר את הידית ושמו לך ידית עם הטיים דליי ולכן זמן התגובה של הווישרים הוא ארוך,תנסה לסובב את הידית כמו שציירתי לך בתמונה,הנה תמונה לדוגמא של הידית:

DSCN1097.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אני יודע שזה הדגם הפשוט ושאין לך את הבורר של הטיים דליי על הידית של הווישרים אבל בכל זאת תיסתכל אולי מישהו החליף בעבר את הידית ושמו לך ידית עם הטיים דליי ולכן זמן התגובה של הווישרים הוא ארוך,תנסה לסובב את הידית כמו שציירתי לך בתמונה,הנה תמונה לדוגמא של הידית:

אין כל קשר בין הטענה של הבחור לבין ההסבר שלך. הוא טוען שהמגבים זזים במהירות איטית בכל מצב ואתה בכלל מדבר על ההשהייה.

אני הייתי קופץ לחשמלאי ובודק את הסוגייה הזו. יכול מאוד להיות שמדובר במשהו חשמלי, או שמנועי המגבים פשוט סיימו את חייהם

פורסם

ברכב של החברה היתה תופעה דומה

פירוק המגבים גילה שהם תפוסים בחלודה בציר הסיבוב שלהם

זז קל ( WD40 ) והרבה עבודת סיבוב והם חזרו לעבוד כמו חדשים

סיבה נוספת אפשרית מנוע חשמלי שהתעייף .

פורסם

1. בהנחה שצריך להחליף את המנועים, מה העלות המשוערת של כל זה (חומרים + עבודה)?

2. אשמח לקבל המלצה על מקום באזור המרכז שמתעסק בזה (או שאפשר פשוט לפנות למוסך?).

3. בהנחה שהכל תקין ורק נדמה לי שהם איטיים מדי - יש דרך להגביר את המהירות שלהם למהירות הקיימת ברכבי ביטחון?

פורסם

כל חשמלאי רכב מטפל בנושא מע' המגבים במכוניתך.

אם הכל תקין אז לא ניתן להגביר את מהירות מנוע המגב התקין אלא ע"י לפופו מחדש, דבר יקר וכמעט שלא קיימים יותר בעלי מקצוע טובים לשינויי לפוף מנועים.

צריך להרים את זרועות המגבים מהשמשה ולראות כיצד תפעל המע' ללא מגע המגבים בשמשה. לפעמים גומיות המגבים יבשות והם נדבקים אל השמשה ומאטים את מהירות הפעולה.

מהיכן אתה בדיוק בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב, אז ככה - חבר שמתמצא ברכבים התיז מעט WD40, אבל כמעט ואין שינוי במהירות. המגבים עדיין איטיים.

מה עושים עכשיו?

פורסם

פעם אחת, כשניגמרה לי התמיסה לניקוי החלונות, שמתי מים רגילים במיכל. כאשר שטפתי את החלון, המגבים זזו מעט יותר לאט מהרגיל, בגלל החיכוך עם השמשה, דבר שהסבון שבתמיסה מונע.

אולי זו הבעייה אצלך - שאתה משתמש במים רגילים?

פורסם

יש לפרק את כל זרועות המגבים ולשים WD40 ולתת לחומק לעבוד, אחד יש לשים גריז לראות האם עדיין קיימת התופעה, כמו כן לפעמים גומיות המגבים יבשות וזה מאט קצת את הפעולה אבל לא באופן דרסטי, אם כל זה לא עוזר יש לבדוק את החיווט וההארקה באיזור המנוע ורק גם אם זה לא עוזר אז כנראה המנוע עייף ויש להחליפו

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

שלום.

לא יעזור לך כלום. יש לפרק את כול המנגנון ולשחרר בסבלנות את הצירים כי הם תפוסים מיובש וילכלוך.

לגרז היטב ולהרכיב.

אגב אם לא תתקן את הדבר סופו של מנוע המגבים להישרף.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...