Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים

לפני מספר ימים בזמן נסיעה פתאום שמתי לב שהסאב הפסיק לעבוד עצרתי לבדוק את הסיבה וגיליתי שהפיוזים במגבר ששל הסאב שרופים .

החלפתי בחדשים וברגע שהדלקתי את המערכת שוב הם נשרפו.

היום לקחתי את המגבר למעבדה והטכנאי אמר שאין טעם להשקיע עליו כי התיקון יכול להגיע עד 1000 שקל (המון נגדים שרופים והמגברון משהו כזה ) והטכנאי אמר לי שבעבר המגבר הזה נשרף כבר ותיקנו אותו בצורה לא מקצועית בכלל .

בכל מקרה את המגבר קניתי לפני 4 חודשים יד שניה היום התקשרתי לבחור שמכר לי סיפרתי לו את הסיפור והוא אמר לי שהוא מוכן לתת לי מחצתי מסכום הרכישה בגלל הפאדיחה שקרתה לי נסעתי אליו הבית והוא אכן נתן לי מחצית מהסכום!

כעת העיניין הוא שבאמת כואב לי לזרוק את המגבר הזה ואני רוצה לדעת אם יש עוד מישהו שאתם מכירים מניסיון או שמועות שתותח בתחום הזה ויכול להיות שהוא יצליח לתקן את המגבר הזה בעלות נמוכה יותר

תודה ולילה טוב

דרך אגב המגבר זה קנווד KAC-1023

הנה קישור לתרד שפתחתי עליו כשקניתי אותו http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=71528

פורסם

מאיפה אתה בדיוק?

ואם אפשר תמונה ברזולוציה גבוהה של המעגל של המגבר.

תמיר

פורסם

ראסמי שהוא אחלה גבר.....(למרות שהוא הסתיר מידע - המגבר תוקן בעבר ולא אמר לו)

אני מכרתי לפני כמה חודשים מגבר ביד שניה (כמובן ששלי עבד פיקס ולא עבר שום תיקון מעולם) אם היום הבעלים החדשים יתקשר אלי ויגיד שהמגבר נשרף אני לא אחזיר לו כסף....אין אחריות על מגבר יד שניה - זה הסיכון שלוקחים

פורסם

נכון הוא יצא אחלה גבר למרות שיכל להגיד לי "לך חפש..." וכמו שאמרת על מגבר יד שניה אין אחריות!!!

בכל מקרה תמיר תסביר לי בדיוק תמונה של מה אתה רוצה איזה מעגל או שפשוט תגיד לי איזה צד של המגבר לצלם!

ודרך אגב אני מנתניה

תודה ולילה טוב

אריק

פורסם

הוא מתכוון שתפתח את המכסה של המגבר...יענו תסיר אותו ע"י שחרור הברגים ותצלם לו ברזולוציה טובה (שיהיה ברור) את כל המעגל ותקריב של החלקים שנראים לך שרופים

פורסם
בכל מקרה תמיר תסביר לי בדיוק תמונה של מה אתה רוצה איזה מעגל או שפשוט תגיד לי איזה צד של המגבר לצלם!

תפתח את המגבר כך שיראו את המעגל שלו ולצלם את המעגל ברזולוציה גבוהה, ואם אתה רואה משהו שרוף תעשה עוד תמונה של החלק השרוף.

לפי התמונה אני יכול להעריך את התקלה......מה קרה למגבר.

ואם זה אפשרי לתיקון. המרחק ביני לבינך זה 20 דקות נסיעה.

קרה כבר שהביאו לי כמה מגברים שהתכנאים לא היה להם מושג מה הבעיה והם חירטטו שלא שווה לתקן כי זה יקר. או שהתקלה תחזור על עצמה. ובאמת זו הייתה עבודה לא קלה למצוא את התקלה שתכנאי אחר לא מצא.

תמיר

פורסם

הבנתי אותך היום בערב אני אביא מחבר מצלמה ואני אעלה את התמונות יותר מאוחר ומקווה בעזרת השם שתוכל לבשר לי בשורות טובות

להתראות בינתיים

דרך אגב מאיפה אתה שמפריד בינינו 20 דקות??

אריק

פורסם

הנה התמונות של המעגל, זה הכי טוב שהצלחתי לצלם, מקווה שיספיק בשביל לקבל כיוון מה לעשות איתו:

img00016yq.th.jpg

img00024hl.th.jpg

img00038yi.th.jpg

img00040yr.th.jpg

img00050np.th.jpg

img00060sn.th.jpg

שוב תודה על העזרה ומקוה שהתמונות האלו יספיקו אם לא רק תגיד לי מה לעשות ואני אצלם שוב ואעלה תמונות נוספות

לילה טוב

אריק

פורסם

כנראה צריך לפרק את כול הרכיבים שמוברגים לגוף אלומניום כדי לראות את המעגל מצידו השני,

תמיר

• תוכן חדש...