Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק 95 מנוע d16z לאחר אובראול הכולל ישור שטח ראש מנוע , החלפת רינגים ,מחזירי שמן ,גומיות שסתומים ,טיימינג , משאבת מים , מותחן בקיצור כל מה שצריך הוחלף לחדש .

אחרי ההרצה התחלתי לבדוק את האוטו בסל"ד גבוהה והאוטו לא סוחב . בבדיקת שעון זה 2 שניות יותר לאט מאפס למאה .

יש לציין שהרינגים הורכבו כראוי והאוטו לא אוכל שמן בכלל .

יש למישהו רעיון שיכול לעזור לי בבעיה הזאת ?

JDM :twisted:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לי זה קרה כשעשיתי אובראול

קצת מוזר שאין בכלל אכילת שמן - כי זה מה שקורה תמיד עד שכל העסק מתיישב כמו שצריך.

אצלי הסחיבה חזרה כמו שצריך ואפילו יותר אחרי כ 2000 ק"מ בערך אולי יותר.

עשית הרצה כמו שצריך? לא עברת את הסל"ד המותר?

עשית נסיעות "לפי הספר"? אסור שבהרצה הסל"ד ישאר קבוע לאורך זמן.

פורסם

עשיתי הרצה בדיוק כמו שכתוב בספר

סלד עולה ויורד ,בלימות מנוע והכל ....

בקשר לטיימינג - שן אחת לא במקום הרכב אמור לזייף אצלי הוא לא !

פורסם

CivicNos כתב

אחרי ההרצה התחלתי לבדוק את האוטו בסל"ד גבוהה והאוטו לא סוחב . בבדיקת שעון זה 2 שניות יותר לאט מאפס למאה

2 שניות יותר לאט זה מאוד משמעותי !! לא נראה לי שזה בגלל מנוע שלא נפתח או גומיות שלא התיישבו, בוודאי לא אחרי שסיימו הרצה. יצא לי לנהוג על כל מיני מכוניות החל ממצב של 0 ק"מ ועד 100,000 ויותר, מעולם לא היה הבדל בסחיבה בין מנוע בתול למנוע "פתוח" - ואם היה, אז לא הרגשתי אותו ואולי מדובר על עשירית שניה או שתיים.

לדעתי משהו דפוק אצלו. אולי המצערת לא פתוחה לגמרי? אם בדקו והקומפרסיה תקינה עכשיו, והתערובת מדויקת, אז כנראה שלא מוזנת למנוע כמות הדלק המקסימלית. אולי באשמת ניהול מנוע או חיישנים.

מה לגבי בלימת מנוע? האם היא חזקה במיוחד עכשיו?

האם צריכת הדלק תקינה?

רק תוודא שאת ה 0 ל 100 בדקת באותם תנאים לפני ואחרי האוברול (אותו משקל על הרכב, אותו קטע כביש, מזגן, אותו שעון שהשתמשת בו וכו')

פורסם

תן לאוטו ליסוע כמה חודשים... במידה ולא פספסו שן בטיימינג אז עם הזמן המנוע ילך ויתגמש לך ויעבוד חלק וטוב יותר... הייתה לי מאזדה שנגנבה (לפני המאזדה הנוכחית) מנוע 1800 קיבלתי אותה עם 18K המנוע היה תפוס... הכל חדש כזה... רק בסביבות ה 40K התחלתי להרגיש כמה המנוע עובד חלק והכל מתפקד טוב יותר... לא סתם יש את המושג שאומר שלוקח זמן עד שמנוע "נפתח"

פורסם

כמו שנהג רגוע ציין אין קשר למנוע שלא נפתח ולא נעליים !!!!

המנוע היה מאבד קומפרסיה והוא היה יותר מהיר .

התאוצה כמובן נבדקה באותם תנאים בדיוק !!

פורסם

אני לא יודע מה זה מנוע פתוח או סגור או בתול או מה שתגידו

מה שאני יודע זה מה שאמרו לי הרבה אנשים.

עם 1500 ק"מ עדיין אין לך אטימה טובה במנוע וכתוצאה מזה אתה מאבד לחץ וביצועים.

אצלי זה היה מורגש מאד - כמו אצלך.

אחרי 2000 ק"מ ואולי יותר - אני לא זוכר זה היה מזמן - הכל חזר למקומו בשלום.

כמובן שישנה האפשרות שהאובראול לא בוצע כמו שצריך אבל אז היתה לך בעית שמן\מים\CO גבוה.

תן לעסק עוד כמה אלפי ק"מ ואז תראה

• תוכן חדש...